sabahtan beri deniyorum hemen C7 veriyor başka birinde olan varmı ? bizim arkdaşa sordum ondada böyle :S
10 dakıkadırda bana aynı hatayı verır oldu bakım olabılır.
evet C7 veriyor an itibariyle
Off bakımı salı günü yapsınlar keyifle bi oyun oynuyamıyoruz ya
Evet C7 Ama 1 charım oyunda digerp dc yedi dahada giremiyorum C7 veriyor :S ama herkes online devam ediyor oyuna sorun yok oyundakilerde dc olursan yandın yani :D
aynı sorun bendede var serverler bomboş oyun c7 hatası veriyor gerçektende bu oyunun afedersiniz b...u çıktı paramızla rezil oluyoruz internet aylık ödeme bi taraftan silk parası bi taraftan gold parası okadar masraf oyun hata versin olcak işmi buyaa
off 2 char vardı oyunda biri dc yedi c7 hatasından giremiyorum deminden beri,int ve pc res attım tabiki oyunda olan charda gitti ve şimdi giriş yapılmıyor... Arkadaşım hala oyunda bu ne saçmalık ne zaman düzelir acaba
oyunun sitesinide girilmiyor
anlam veremiyorum ya bakın dediğinde onun belli bir saati olur yada gm yazar arkadaşlar kusura bakmayın server kapanacak şu dakikaya kadar yada saate kadar onuda biliriz şuraya bak zamanımız boşa gidiyo oyun açılacak diye pc başından kalkamıyoruz yalansa yalan deyin :)
quote:
Orijinalden alıntı: gazili_16
anlam veremiyorum ya bakın dediğinde onun belli bir saati olur yada gm yazar arkadaşlar kusura bakmayın server kapanacak şu dakikaya kadar yada saate kadar onuda biliriz şuraya bak zamanımız boşa gidiyo oyun açılacak diye pc başından kalkamıyoruz yalansa yalan deyin :)
Bencede. Hem site kapalı hemde çıkan birdaha giremiyor FW yapıcaktık ya ilk defa giricem heveslenmiştim kursağımda kaldı. En azından bi bilgilendirme olsaydı
Aynen öyle mesela taxi girmiştim paramı vermiştim 2 saatlik,yılbaşı eventinden gelen sp-exp arttırıcıyıda basmıştım şuan kaynadı gitti para ve arttırıcılar Şimdi arkadaşım çok seri kasıyo ohh falan deyip beni iyice sinir ediyor......
valla kardeşim ne diyeyim ki oyunun açılacağını bilsem bekleyeyim buyur ne zaman açılacak kafadan 2 saat sitede açılmıyor ya çöktü pc leri :) yada bişiler oldu
Girebilen olursa buraya yazıp bilgilendirin bizide arkadaşlar. Yada bir açıklama okuyan vs. vs.
bn şu consignment e item koymuştum gidermi ?
quote:
Orijinalden alıntı: ParLock
Offline oluncada kalıyor orda itemler.
yok bi yere gitmez üstünde kalır
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.DarkDevil
quote:
Orijinalden alıntı: ParLock
Offline oluncada kalıyor orda itemler.
27 gün sonra kayboluyor sanırım yada çantanda oluyor.