Bildirim
c7 navigasyon
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ben hatsız kullandım dün aldım cıhazı navigasyonda hiç sorun yok gayet güzel çalışıyor istersen daha iyi incele hocam. Bak şu olmuş olaiblir o anda gökyüzünü görmemiştir cıhaz gps devreye girmemişde olabilir -
şmidi dısaır cıkıcam deniycem olmadı aldıgı myere gidicem yap diecem :) -
Son durum nedır? -
walal son udurm sole arabaya bindim evi gsple buluyo ancak gideceğim yeri offline bulmuyo illa internete giriyo buluyo sora gps calısıyo yani niternet yoksa işimiz yaş gibi -
Ilgıncmıs. -
quote:
Orijinalden alıntı: scum1907
walal son udurm sole arabaya bindim evi gsple buluyo ancak gideceğim yeri offline bulmuyo illa internete giriyo buluyo sora gps calısıyo yani niternet yoksa işimiz yaş gibi
bulunur çözümü de ne zaman işte -
hala çözüm bulunmadımı arkadaşlar bende aldım c7 internet isteyip duruyo
internet istemeden niye gitmiyo bu cihas cps varmı yokmu varsa niye internet internete girsem saten gogıl ehart da var orda gps yi nedim ben -
Selam,
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ki bu yeni yazılımlarda ne yapmışlarsa internetsiz
GPS bağlanmıyor, yapacak bişey yok N97 kullanıcısı olarak bende çok uğraştım ama
artık zaten hiç kullanmıyorum.Boşuna yorulup kendinizi üzmeyin...
Saygılar... -
Sadece tümleşik yapınca bende konumu buluyor
En kısa zamanda navigasyonuda denerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRangulity -- 11 Nisan 2011; 19:21:22 > -
Ben evde yuruyorum onu bile anliyor internet yok hatsizda.. Saygilar
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- çin nokia imei değiştirme kodu
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- telefon ekranı neden yanıp söner
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- sim kart depolama alanı dolu
- şeffaf kılıf beyazlatma
- 1 yıl kullanilmayan telefon nasıl açılır
- numara sorgulama
- cep telefonu kim icat etti
- silinen fotoğrafları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X