Şimdi Ara

C9 oled ve Sony 8G oled (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pewee

Nasıl böyle eminsin hocam ?
    Geçen yıl 55C9 18 bin tl den satışa çıktı yanında 43" led tv hediyesi vardı şişirilmiş fiyattı tabii kampanya ellerinde patlayınca tv nin gerçek fiyatı olan 13-14 bin tl ye çektiler, yıl sonunda black friday ile de 10K ya kadar düştü. Yani 55CX geldiği gibi almak için rahat 14 bin tl olacaktır 48CX ise boyut farkından dolayı 3-4 bin tl daha ucuz olur yani 9-10K da o satılır. 2020 sonunda bu tv leri almak isteyenler ise 48CX'i 7K ya 55CX'i ise 10K ya alabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Geçen yıl 55C9 18 bin tl den satışa çıktı yanında 43" led tv hediyesi vardı şişirilmiş fiyattı tabii kampanya ellerinde patlayınca tv nin gerçek fiyatı olan 13-14 bin tl ye çektiler, yıl sonunda black friday ile de 10K ya kadar düştü. Yani 55CX geldiği gibi almak için rahat 14 bin tl olacaktır 48CX ise boyut farkından dolayı 3-4 bin tl daha ucuz olur yani 9-10K da o satılır. 2020 sonunda bu tv leri almak isteyenler ise 48CX'i 7K ya 55CX'i ise 10K ya alabilirler.

Alıntıları Göster
    48CX için çok iyimser fiyat biçiyorsunuz.

55BX ile 48CX fiyatı aynı olacak, belki 100-200 TL fark olur.

55CX ise 2-3 Bin TL daha pahalı olacak.

Tahmini başlangıç Fiyatlarım:

48CX - 12.750 TL
    55BX - 12.900 TL
    55CX - 15.900 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepkurt -- 6 Şubat 2020; 10:14:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

48CX için çok iyimser fiyat biçiyorsunuz.

55BX ile 48CX fiyatı aynı olacak, belki 100-200 TL fark olur.

55CX ise 2-3 Bin TL daha pahalı olacak.

Tahmini başlangıç Fiyatlarım:

48CX - 12.750 TL
    55BX - 12.900 TL
    55CX - 15.900 TL

Alıntıları Göster
    Hocam bence bu kadar dan cıkış yapmaz
    48CX 10BİN üsttü olmaz tahminimce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Alıntıları Göster

Buda olabilir evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: popturceyn

Lg c9 yada b9 muadili sony ag9 dur ama hdmi 2.1,gsync,webos akıllı kumanda ve apple tv nedeniyle lg ler 1 adım önde sanki.
    Not: b9 için pusudayım:)
    Hocam düşer fiyatı ama yalnız stok kalırsa
  • deepkurt kullanıcısına yanıt
    Tam olarak böyle düşünüyorum

• quote:

Tam olarak böyle düşünüyorum
    Siz hangi modelini düşünuyorsunuz hocam?
  • deepkurt kullanıcısına yanıt
    7" boyut farkı olacak ve bu kadar az fiyat farkı olacak? İmkansız bence. Neyse yakında fiyatlar açıklanır zaten belli olur tahmini değerler.

• 49 kesinlikle odada ps için kullanıcam hocam

• quote:

49 kesinlikle odada ps için kullanıcam hocam
    Hocam benim tahminim 7999 dan satılacak gibi bakalım MART ayında belli olur fiyatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam bence bu kadar dan cıkış yapmaz
    48CX 10BİN üsttü olmaz tahminimce.

Alıntıları Göster
    Bu fiyatları, açılış / piyasaya ilk giriş fiyatı olarak verdim.

3-4 ay içerisinde fiyatlar oturur ve sizin de dediğiniz gibi, 48CX ve 55BX modeleri, 10 bin TL altına kadar geriler. 55CX ise 11-12 bin bandında kalır.
  • quote:

49 kesinlikle odada ps için kullanıcam hocam
    48

• quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Bu fiyatları, açılış / piyasaya ilk giriş fiyatı olarak verdim.

3-4 ay içerisinde fiyatlar oturur ve sizin de dediğiniz gibi, 48CX ve 55BX modeleri, 10 bin TL altına kadar geriler. 55CX ise 11-12 bin bandında kalır.

Alıntıları Göster
  • Keşke bu büyük şirketler sizler gibi sağ duyulu ve masum olsa 48in çıkışı 14 bin olur..

• quote:

Keşke bu büyük şirketler sizler gibi sağ duyulu ve masum olsa 48in çıkışı 14 bin olur..

Hocam 19.999.99TL olabilir şuan dünya genelinde merakla beklenıyor ne fiyattan cıkacak bakalım
  • 2 yılı aşkın süredir lg oled tv kullanıyorum. bende ekran yanığı oluşmadı. ama b7-c7 konusuna bakın isterseniz. Yanık oluşan birçok kullanıcı var.
    Oled tv alıyorsanız, özellikle de LG oled alıyorsanız, burn-in riskini dikkate alın. çok titiz kullansanız da burn-in olma ihtimali var. Yok diyemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

2 yılı aşkın süredir lg oled tv kullanıyorum. bende ekran yanığı oluşmadı. ama b7-c7 konusuna bakın isterseniz. Yanık oluşan birçok kullanıcı var.
    Oled tv alıyorsanız, özellikle de LG oled alıyorsanız, burn-in riskini dikkate alın. çok titiz kullansanız da burn-in olma ihtimali var. Yok diyemeyiz.
    Hocam neye göre kime göre var OLED teşir ürünü almadığınız süre ev kullanımda karşılaşma ihtimaliniz imkansız diyebilirim bu forumda değil TÜRKİYE geneli en cok satan benim OLED 2500 adetin üzerinde sattım benden alan 1 tane sorun yaşayan görmedim varsa yazabilir buradan sizde yaşamamışınız.
    Nasıl yaşmadığınızı daha acıklayıcı şekilde yazın herkez o menülerde kullansın

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam neye göre kime göre var OLED teşir ürünü almadığınız süre ev kullanımda karşılaşma ihtimaliniz imkansız diyebilirim bu forumda değil TÜRKİYE geneli en cok satan benim OLED 2500 adetin üzerinde sattım benden alan 1 tane sorun yaşayan görmedim varsa yazabilir buradan sizde yaşamamışınız.
    Nasıl yaşmadığınızı daha acıklayıcı şekilde yazın herkez o menülerde kullansın

Alıntıları Göster
    Neye göre kime göre mi?
    Oled b7 konusuna bakın.
    Avforums’a bakın.
    Yabancı forumlara bakın.

Ben tv yayını hemen hemen hiç izlemiyorum. Haftada 1 saat bile değil.
    İzlediğim, 1080p ya da 4k film ve diziler.
    Standart modda izliyorum.

• quote:

Neye göre kime göre mi?
    Oled b7 konusuna bakın.
    Avforums’a bakın.
    Yabancı forumlara bakın.

Alıntıları Göster
    Hocam sizin üründe herhangi bir sorun yok en azında güle güle kullanın inşllah sorun sıkıntı yaşamazsınız
    Hocam marka farketmeksizin her markada her üründe sorun sıkıntı olabilir.
    Ama bir gerçek var herkesin kabullendi OLED tv deki görüntü kalitesini ayrıntı detayı siyah beyaz kalitesini hiçbir üründe alamaz sınız bunu kullanan bilir

• quote:

Neye göre kime göre mi?
    Oled b7 konusuna bakın.
    Avforums’a bakın.
    Yabancı forumlara bakın.

Alıntıları Göster
    Sen naptın aman.! Risk hala varken ve bu tv'ler sadece kullanım senaryosuna göre alınmalıyken, sen kalk adama riskten bahset, forumlardaki sayısız şikayetlerden bahset oldu mu şimdi? Senin pohpohlaman lazımdı bak Lg kral, Lg sayısız ödül almış deli satıyor vs vs diye copy paste doldurman lazımdı buraları. 😅
    Sen o kadar yaz, açıkla forumlardan, makale, yazı ,video vs ama adam teknik bilgiden bi haber sana gelsin desin ki "her marka tv'de böyle sorunlar olabiliyor". Sonra bu kişiler tv satıyor sağda solda. Hey Allahım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.