Şimdi Ara

C9 oled ve Sony 8G oled

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, iki ürün arasında tavsiyenizi bekliyorum.

• Hocam OLED C9
    SONY AG9 ile kıyaslama yapın AG8 kıyaslama yapmayın.
  • HDMI 2.1 var C9 da tabii ki LG
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

HDMI 2.1 var C9 da tabii ki LG
    Magic kumanda var.
    Yapay zeka var
    Türkçe komut var
  • C9 rtings puanı 9.0
    A8g rtings puanı 8.8

Lg daha iyi

55C9
    10,500 tl

55A8G
    11,400 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 2 Şubat 2020; 11:30:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalyalı.

C9 rtings puanı 9.0
    A8g rtings puanı 8.8

Lg daha iyi

55C9
    10,500 tl

55A8G
    11,400 tl
  • 8g sony’de 2.1 hdmi yokmu cidden bakmadım bile vardır diye..
    Arkadaşlar burn in olayı canımı sıkıyor Lg de sonyde bu olay yok denilcek kadar az deniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pewee

8g sony’de 2.1 hdmi yokmu cidden bakmadım bile vardır diye..
    Arkadaşlar burn in olayı canımı sıkıyor Lg de sonyde bu olay yok denilcek kadar az deniyor
    8G de ve 9G dede HDMI-2.1 yok malesef.

HDMI-2.1 teknolojisini sadece LG kendi son model panellerinde kullanıyor.

Ayrıca LG nin son verdiği C9 yazılımındada NVIDIA G-Sync desteği verildi.

Yani, eğer RTX bir ekran kartlı PC niz varsa bunu C9 panele bağlayıp Monitör gibi oyun oynayabiliyorsunuz.

C9 da Dolby Vision + Dolby Atmos kodek desteği varken 9G de sadece Dolby Vision var.

detayları yazmakla bitmez sizin yerinizde olsam almadan evvel her iki panelide yerinde detaylıca test ederdim.
  • notropil kullanıcısına yanıt
    Hocam peki ps4 pro için sync teknolojisi var mı c9da.Ve yanma sorunu giderildi mi c9 da.
  • quote:

Hocam peki ps4 pro için sync teknolojisi var mı c9da.Ve yanma sorunu giderildi mi c9 da.
    Hocam 600 adetin üzerinde OLED C9 sattım 1 tane geri dönüşüm yaşamadım ev kullanımda yanık olma ihtimali yok bilginiz olsun.
  • Abi ozaman karalama projesi bu yani ben evde kullanıcam tek korkum da yanma riski
  • quote:

Abi ozaman karalama projesi bu yani ben evde kullanıcam tek korkum da yanma riski

Hocam karalama yapan %90 samsung promötürü ama cıkıp bu demezler adamlar hayatlarında OLED görmemiştir burada sallama yorum yapan cok kişi görürsünüz.
    Önceki kullanıcılar sorun olmuş mu 1 kaç kişide olmuştur onlarda cihaz kapalığken ekran temizleme logo temizleme var onu yapmamıştır veya marketlerden teşir v.s almıştır.
    OLED 55C9 65C9 77C9 toplamda 600 adetin üzerinde sattım 1 tane geri dönüşüm yaşamadım varsa yaşayan sorun olan göndersin resim bakalım

• Cidden oled bambaşka bir dünya..Bunun dışında temizleme derken olay nedir abi
  • quote:

Cidden oled bambaşka bir dünya..Bunun dışında temizleme derken olay nedir abi

Hocam cihaz logo temizleme otamatik kendi yapıyor gerek duyduğu zaman.
  • lg ye 48cx oled i türkiye ye getirmesi için baskı yapsanız. çok güzel olur.
    bu boyutta kaliteli tv açığı var. bu model doldurabilir bu açığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksu01

lg ye 48cx oled i türkiye ye getirmesi için baskı yapsanız. çok güzel olur.
    bu boyutta kaliteli tv açığı var. bu model doldurabilir bu açığı.
    Hocam talep cok fazla zaten bu ürün geldiği an yok satacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Hocam talep cok fazla zaten bu ürün geldiği an yok satacak

Alıntıları Göster
    Hocam haber varmı gelip gelmiceği hakkında cx in yeni cihaz sanırım
  • quote:

NVIDIA G-Sync teknolojisi sadece oyuncu PC lerde kullanılan profesyonel oyuncu kartları için geliştirilmiş bir teknolojidir fakat bu teknolojiden yararlanmak içinde HDMI veri yolunun hızlı olması gerekiyorki bunuda sadece şu an itibariyle LG yapıyor dolayısıyla şu an piyasada satılan PS4 PRO bu teknolojiyi kullanmıyor malesef ama sene sonuna doğru çıkacak olan PS5 PRO ve PS5
    HDMI v2.1 destekli çıkacağı için LG son model paneller ile (CX) yani C10 ve tüm 10 serisi ile uyumlu bir şekilde çalışacaktır.

GEFORCE RTX 2080 ekran kartlı bir oyuncu bilgisayarına sahipseniz ve C9 panelde kullanıyorsanız yukarda yazdığım teknolojiden yararlanabilirsiniz, panel HDMI v2.1 destekliyor zaten, sizde HDMI v2.1 sertifikalı bir kablo alarak bu güzel duyguyu yaşamış olacaksınız.

2020 LG OLED CX serisi içinde 49 inç lik olanı zaten direk oyuncular için tasarlanmış bir panel boyutları itibariyle, tam oyuncu paneli. 2020 serileri haziran başı gibi TR de satışta olur.

C9 serisinde Burak beyinde yazdığı gibi şu an itibariyle logo yanığı yoktur, bunu ancak uzun süreli kullanımdan sonra test ederek gözlemlemek gerekir şu an itibariyle var demek yanlış olur.

Oled panel benimde en çok sevdiğim panel tipidir diğer panellerdeki (VA IPS) tüm şikayetleri ortadan kaldıran bir teknolojidir.

• notropil kullanıcısına yanıt
    PS5 Pro diye bir konsol yok uçmayalım lütfen.
  • quote:

Hocam haber varmı gelip gelmiceği hakkında cx in yeni cihaz sanırım

Alıntıları Göster
    Hocam %99 gelecek ürün TÜRKİYE ye.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.