Şimdi Ara

C9 oled ve Sony 8G oled (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
2.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: notropil

NVIDIA G-Sync teknolojisi sadece oyuncu PC lerde kullanılan profesyonel oyuncu kartları için geliştirilmiş bir teknolojidir fakat bu teknolojiden yararlanmak içinde HDMI veri yolunun hızlı olması gerekiyorki bunuda sadece şu an itibariyle LG yapıyor dolayısıyla şu an piyasada satılan PS4 PRO bu teknolojiyi kullanmıyor malesef ama sene sonuna doğru çıkacak olan PS5 PRO ve PS5
    HDMI v2.1 destekli çıkacağı için LG son model paneller ile (CX) yani C10 ve tüm 10 serisi ile uyumlu bir şekilde çalışacaktır.

GEFORCE RTX 2080 ekran kartlı bir oyuncu bilgisayarına sahipseniz ve C9 panelde kullanıyorsanız yukarda yazdığım teknolojiden yararlanabilirsiniz, panel HDMI v2.1 destekliyor zaten, sizde HDMI v2.1 sertifikalı bir kablo alarak bu güzel duyguyu yaşamış olacaksınız.

2020 LG OLED CX serisi içinde 49 inç lik olanı zaten direk oyuncular için tasarlanmış bir panel boyutları itibariyle, tam oyuncu paneli. 2020 serileri haziran başı gibi TR de satışta olur.

C9 serisinde Burak beyinde yazdığı gibi şu an itibariyle logo yanığı yoktur, bunu ancak uzun süreli kullanımdan sonra test ederek gözlemlemek gerekir şu an itibariyle var demek yanlış olur.

Oled panel benimde en çok sevdiğim panel tipidir diğer panellerdeki (VA IPS) tüm şikayetleri ortadan kaldıran bir teknolojidir.

Alıntıları Göster

Benimde en cok sevdiğim panel en iyi görüntü onda çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: notropil

NVIDIA G-Sync teknolojisi sadece oyuncu PC lerde kullanılan profesyonel oyuncu kartları için geliştirilmiş bir teknolojidir fakat bu teknolojiden yararlanmak içinde HDMI veri yolunun hızlı olması gerekiyorki bunuda sadece şu an itibariyle LG yapıyor dolayısıyla şu an piyasada satılan PS4 PRO bu teknolojiyi kullanmıyor malesef ama sene sonuna doğru çıkacak olan PS5 PRO ve PS5
    HDMI v2.1 destekli çıkacağı için LG son model paneller ile (CX) yani C10 ve tüm 10 serisi ile uyumlu bir şekilde çalışacaktır.

GEFORCE RTX 2080 ekran kartlı bir oyuncu bilgisayarına sahipseniz ve C9 panelde kullanıyorsanız yukarda yazdığım teknolojiden yararlanabilirsiniz, panel HDMI v2.1 destekliyor zaten, sizde HDMI v2.1 sertifikalı bir kablo alarak bu güzel duyguyu yaşamış olacaksınız.

2020 LG OLED CX serisi içinde 49 inç lik olanı zaten direk oyuncular için tasarlanmış bir panel boyutları itibariyle, tam oyuncu paneli. 2020 serileri haziran başı gibi TR de satışta olur.

C9 serisinde Burak beyinde yazdığı gibi şu an itibariyle logo yanığı yoktur, bunu ancak uzun süreli kullanımdan sonra test ederek gözlemlemek gerekir şu an itibariyle var demek yanlış olur.

Oled panel benimde en çok sevdiğim panel tipidir diğer panellerdeki (VA IPS) tüm şikayetleri ortadan kaldıran bir teknolojidir.

Alıntıları Göster
    Fiyatı tahmini ne olur yurtdışı rakamları açıklandı mı CX’in hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pewee

Fiyatı tahmini ne olur yurtdışı rakamları açıklandı mı CX’in hocam ?

Alıntıları Göster

Hocam tahminim 6.999 tl satılacak bence
  • Beklemedeyiz Hocam 7 Bin Tl Gelsin Alanın Elinde Kalır
    Geldiği Gibi Gider Bu 48,49 İnç De Asla Bizim Piyasamızda Üst Düzey Panel Olmamasından Dolayı Ben Bile Yanık Oluşmasını Göze Alarak Pc Monütörü Olarak (Sadece Oyun İçin) Para Biriktiriyorum Yurt Dışında Bizde Çok İnsan Bilendi Buna, Bilenmiycek Cihaz Değil Eksik Göremiyorum

48 İnç Piksel Yoğunluğu Süper 4k 10 Bit 120 Fps Panel
    Gsync Uyumu Resmi Nvida Onayı
    Hdmı 2.1
    En Baba İşletim Sistemi WebOs
    Alpha Gen 3 İşlemci
    Dolby Vison

7 Binden Çıksın Anında Stoklar Biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa Zoro

Beklemedeyiz Hocam 7 Bin Tl Gelsin Alanın Elinde Kalır
    Geldiği Gibi Gider Bu 48,49 İnç De Asla Bizim Piyasamızda Üst Düzey Panel Olmamasından Dolayı Ben Bile Yanık Oluşmasını Göze Alarak Pc Monütörü Olarak (Sadece Oyun İçin) Para Biriktiriyorum Yurt Dışında Bizde Çok İnsan Bilendi Buna, Bilenmiycek Cihaz Değil Eksik Göremiyorum

48 İnç Piksel Yoğunluğu Süper 4k 10 Bit 120 Fps Panel
    Gsync Uyumu Resmi Nvida Onayı
    Hdmı 2.1
    En Baba İşletim Sistemi WebOs
    Alpha Gen 3 İşlemci
    Dolby Vison

7 Binden Çıksın Anında Stoklar Biter

Hocam beklemede kalın geldi an bilgi veririm 200 250 sipariş gececeğim.

• 55cx10 ne olur fiyatı?
  • Hocam ihtimal vermiyorum ben şahsen 10 küsürün üstünde çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: evil2302

55cx10 ne olur fiyatı?
    Hocam 12.999 denılıyor ama net kesin bilgi değil
  • quote:

Hocam ihtimal vermiyorum ben şahsen 10 küsürün üstünde çıkar
    Hocam aldığım bilgi o yönden bakalım zaten benim dedğim fiyat olursa geldiği an biter.
  • Dediğiniz fiyat olursa kan çıkar!
  • quote:

Dediğiniz fiyat olursa kan çıkar!
  • Oled panellerin piksel yanma problemleri daha düzelmedi . her çıkan modelde o sorun giderildi derler ama hikaye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 5 Şubat 2020; 16:23:17 >
  • Çok pahalı olur; umarım 10bin ₺ civarı olur.

• quote:

Çok pahalı olur; umarım 10bin ₺ civarı olur.
    Hocam bu fiyattan cıkmaz bence cıktığı an 3 4 ay sonra fiyatta düşüş yaşar.
  • 55CX 14-15 bin tl olur 48cx ise 10bin olur ss alın Haziran da tr ye gelince görürsünüz.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Nasıl böyle eminsin hocam ?
  • Lg c9 yada b9 muadili sony ag9 dur ama hdmi 2.1,gsync,webos akıllı kumanda ve apple tv nedeniyle lg ler 1 adım önde sanki.
    Not: b9 için pusudayım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 5 Şubat 2020; 23:59:52 >
  • Neden b9 hocam c9 değilde

• quote:

Neden b9 hocam c9 değilde
    Çok araştırdım rtings gibi sitelerede özellikle baktım arasındaki farklar önem taşımıyor benim için.B9 fiyatta avantaj yaratıyor,internette fiyat buluyorumda güvenemiyorum.

• Ne gibi avantajlar hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.