Şimdi Ara

C9 (Webzen) OBT Tarihi ve Eventler • REHBER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
9.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bişe dicem şuan oyun girebiliyor muyuz ? giremiyorsak napmamız lazm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Beramus_

Erken açılış yarın saat sabah 10:00 da başlıyor. Acaba bu oyunda classlar eşit mi? Yoksa bazılarının üstün yanları var mı?

erken açılış perşembe sabah 05:00 da başlıyo.
  • Byeler bu ayın 1 inde acılacak oyunun privatesi mi olyuro?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

Byeler bu ayın 1 inde acılacak oyunun privatesi mi olyuro?

Oyun yarın sabah 05:00 da OBT olarak EU ve US serverlarını açacak. Oyuna başlayıp guilde girmek isteyen, beni bulabilir , nick : Squalo
  • Sabah 5. olucak varmı yarın Ben varım PM Claymore
  • oyunun indirme linkini atabilirmisiniz pmden?
  • Bende Berserker karaterimi açtım yarın başlayalım bakalım uzun zamandır takip ettiğim oyun ama sıkı denetimi ve dil desteği olmaması sebebiyle oynamamıştım
  • bende uyanınca hemen oyuna giricem mutlaka birlik içinde oynayalım nick ELITE
  • Bende indiriyorum şimdi, rehber mesajında olan keylerden birisini kullandım. Başarılı cart curt mesajı geldi.
    Oyunda görüşürüz.

BU arada konuyu tam inceleyemedim ama US ve EU serverı ayrı mı aynı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 28 Haziran 2012; 9:31:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

Bende indiriyorum şimdi, rehber mesajında olan keylerden birisini kullandım. Başarılı cart curt mesajı geldi.
    Oyunda görüşürüz.

Ayrı olur diye düşünüyorum, US server ını indirmeyi düşündüm başta ama, ip den dolayı sorun yaratabilir, yada şimdi değilse bile ileride BETA dan çıktıkları zaman sorun olabilir. 2Moons a US serverenda başlamıtım sonra Dekaron diye EU serverı başlattılar ve ben girememiştim oyuna, karakterimde gitmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zellda

quote:

Bende indiriyorum şimdi, rehber mesajında olan keylerden birisini kullandım. Başarılı cart curt mesajı geldi.
    Oyunda görüşürüz.

Ayrı olur diye düşünüyorum, US server ını indirmeyi düşündüm başta ama, ip den dolayı sorun yaratabilir, yada şimdi değilse bile ileride BETA dan çıktıkları zaman sorun olabilir. 2Moons a US serverenda başlamıtım sonra Dekaron diye EU serverı başlattılar ve ben girememiştim oyuna, karakterimde gitmişti.

Global client buldum, webzenin , burada paylaşılan türkçe rehber/forum sitesinde torrent linki vardı oradan indiriyorum. Üyeliğimde sıkıntı yoktur umarım, yükleyip oyuna giriş yaparım.

• quote:

quote:

quote:

Oyunda görüşürüz.

Global client buldum, webzenin , burada paylaşılan türkçe rehber/forum sitesinde torrent linki vardı oradan indiriyorum. Üyeliğimde sıkıntı yoktur umarım, yükleyip oyuna giriş yaparım.

O linki bana pm atarmısın? Bende bi torrent linki buldum ama benimki EU, daha başlamadım indirmeye, D&D yi bekliyorum.

• Girdim oynuyorum ilk başta Fighter açtım ama değiştirebilirim bakıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __BadblooD__ -- 29 Haziran 2012; 15:24:33 >
  • Torrent linki
    http://az29571.vo.msecnd.net/continentoftheninthseal/Global_C9_Full.zip.torrent

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 28 Haziran 2012; 17:29:24 >
  • Teşekkürler başladım indirmeye, ama çok yavaş iniyo
  • quote:

Teşekkürler başladım indirmeye, ama çok yavaş iniyo

EVet hızlanıp yavaşlayarak iniyor benimki yeni bitti.
  • oyun obt de mi şimdi benim bildigim serverlar kapalıydı ama
  • Beyler W_448 W_449 bunların hepsi kopyalamadı hatası veriyor bu ne ya...
  • Arkadaşlar sizde de ekran kararıp duruyor mu eşya alırken? Sürekli bi karartı gelip gidiyor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Beramus_

Arkadaşlar sizde de ekran kararıp duruyor mu eşya alırken? Sürekli bi karartı gelip gidiyor???

Evet bende de göz kırma gibi çok hızlı kararmalar oluyor, çözünürlük ile alakalı sanırım normalde yoktu 1280*1024 gibi bi çözünülürlüğü vardı oyunun iilk açtığımda bi süre o şekilde oynadım bişey yoktu , benim notebookun çözünürlüğü 1280*800 mü öle bişi idi sanırım ona getirince olmaya başladı, dungeonlarda falan bişi olmuyo o yüzden pek önemsemedim o şekilde oynuyom.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.