Şimdi Ara

C9 (Webzen) OBT Tarihi ve Eventler • REHBER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
9.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun hakkında yorum yapmak isteyen yokmu arkadaşlar.
    Ben çok fazla yok mmo oynayan biri değilim o yüzden yorum yapmak istemiyorum, fakat deneyimli arkadaşlardan yorum brekliyoruz, devam etmeye değermi yoksa vakit harcamayalımmı? nedersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slm06 -- 2 Temmuz 2012; 11:28:27 >
  • Oyunda kararmalar değilde sonradan gözüken Npc ve Player lar vardı..
    Grafik ayarlarını full yapınca düzeldi sorunlar..
  • oyun açıldımı?Obt değilmi?
    Oyun nasıl bi bilgilendirme yapın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 2 Temmuz 2012; 18:58:00 >
  • Oyun hoş. Görevler dungeon sistemi üzerine kurulu, ister party ile ister kendiniz solo girip yapıyorsunuz.Her dungeon kendi içinde 4 zorluk seviyesine ayrılmış görevlerde kolaydan zora doğru istiyor genelde.Bazıları herhangi bir zorluk seviyesi olarak istiyor siz istediğinize giriyorsunuz.Genel olarak kalabalık, şuan millet guild kurup onları doldurmakta ve seviye yükseltmekteler.Bunun yanı sıra PvP Arena da kapışanlarda var.
  • Beyler Suan Direk Europe seçtim indiriyorum oyun free değilmi paralıysa nereden alabiliyoruz serial veya cdkey bir yardımcı olabiliriz
  • Güzel bir non-target sistemli oyuna başlamayı düşünüyorum.Dragon Nest , Vindictus , C9 ve Raiderz arasındayım.Birisini seçip başlayacağım.Ama Raiderz'i deneyemedim.Onun açılmasını bekleyeceğim çünkü sitesinde open world yazıyordu.Ayrıca çıkmasını beklediğim 2 oyun daha var.Sevencore ve Core Blaze.
  • indirdim oyunu fakat (eu) client will be available on obt tarzında bişiler söylüyor ve start gelmiyor patch atmıyor. Daha yeni indirdim oyunu key mi lazım yoksa serverlerda bir sorunmu var ?
  • oyun şu anda güzel henüz pvp yapamadım (lvl 14 henüz) ama dungeonlar zevkli gidiyor, benim endişem f2p olması, daha önce p2p, b2p oynadım fakat f2p oynamamıştım.
    Onlarda böyle bir sıkıntı yok herkes aynı parayı ödüyor eşit haklara ve şartlara sahip. f2p de çok para veren çok avantajlı olabiliyor, bu durum bu oyunda nasıl, tamam biraz ücret ödemek lazım adamlarda bu işten ekmek yiyor yani :D, ama abartmamak gerekiyor. ücretli içerik ile ücretsiz içerik arasında dağlar kadar fark varmı yada az para veren tamamen ezikmi olacak, idare edebilecekmi. ücretli içerik ne olacak para ile neler satınalınacak, para ile hayvani itemler alıp free olanlar tamamen etkisizmi kalacak bu konuları official sitede de çok fazla bulamadım, anladığım kadarı ile gerçek para ile oyun altını satın alıyorsun ve oyunda kullanıyorsun. bu hali ile masum gibi görünüyor fakat ilerde nasıl olur bilmiyorum f2p deneyimi olanlar varsa ilerde nasıl oluyor bu f2p işi, para veren 2 günde 50 lvl olacak vermeyen aylarca uğraşacaksa, pvp de free bi oyuncunun hiçbir zaman alamıyacağı itemlar silahlar olacaksa, para veren 2 saattde hayvani setleri dizecekse tadı kaçar bu işin.

• birde müzikler çok cacık yaf, bi taraftan bosa karşı kastırıyon kavga dövüş bi taraftan tın tın, romantik dans müziği gibi sanki, masaj yaptırır gibi mayışık bi müzik. cıvık afedersin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: slm06

oyun şu anda güzel henüz pvp yapamadım (lvl 14 henüz) ama dungeonlar zevkli gidiyor, benim endişem f2p olması, daha önce p2p, b2p oynadım fakat f2p oynamamıştım.
    Onlarda böyle bir sıkıntı yok herkes aynı parayı ödüyor eşit haklara ve şartlara sahip. f2p de çok para veren çok avantajlı olabiliyor, bu durum bu oyunda nasıl, tamam biraz ücret ödemek lazım adamlarda bu işten ekmek yiyor yani :D, ama abartmamak gerekiyor. ücretli içerik ile ücretsiz içerik arasında dağlar kadar fark varmı yada az para veren tamamen ezikmi olacak, idare edebilecekmi. ücretli içerik ne olacak para ile neler satınalınacak, para ile hayvani itemler alıp free olanlar tamamen etkisizmi kalacak bu konuları official sitede de çok fazla bulamadım, anladığım kadarı ile gerçek para ile oyun altını satın alıyorsun ve oyunda kullanıyorsun. bu hali ile masum gibi görünüyor fakat ilerde nasıl olur bilmiyorum f2p deneyimi olanlar varsa ilerde nasıl oluyor bu f2p işi, para veren 2 günde 50 lvl olacak vermeyen aylarca uğraşacaksa, pvp de free bi oyuncunun hiçbir zaman alamıyacağı itemlar silahlar olacaksa, para veren 2 saattde hayvani setleri dizecekse tadı kaçar bu işin.

Bu oyunda para verende en fazla 10 günde 50 level olabilir , vermeyende . Tüm sınıflar herkese açık, trade limiti yok, oyuna giriş için premium istemiyor, cash shopta satılan herşey oyun içinde de satılıyor. bu oyunda yetenek kazanıyor, levelin ve itemlerin yeteneğinden sonra gelir. iyiysen ezilmezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: silverhand

Bu oyunda para verende en fazla 10 günde 50 level olabilir , vermeyende . Tüm sınıflar herkese açık, trade limiti yok, oyuna giriş için premium istemiyor, cash shopta satılan herşey oyun içinde de satılıyor. bu oyunda yetenek kazanıyor, levelin ve itemlerin yeteneğinden sonra gelir. iyiysen ezilmezsin.

Kaç levelsinde bunları söyleyebiliyorsun :)
  • Oyun başlarda kötü gözüktü gözüme. Sonra classların acayip bir şekilde fazlalaştığını ve pvpleri gördüm.Alıkoyamıyorum kendimi şimdi. level27yim anca oldum.fakat 3-4 gün aralıksız oynayıp 43-44 e vuranlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: silverhand

Kaç levelsinde bunları söyleyebiliyorsun :)

himm dediğin gibiyse gayet makul bir f2p.
  • Oyun gayet güzel gamepad desteği de var çok zevkli oluyor gamepadle oynamak
  • Arkadaşlar oyunu indiriyorum ama paralı falan değil demi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krethuss

Arkadaşlar oyunu indiriyorum ama paralı falan değil demi ?

Önceki mesajlarda bunun tartışması var f2p oyun, yani paralı falan değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MakeMeLaugh

quote:

Arkadaşlar oyunu indiriyorum ama paralı falan değil demi ?

Önceki mesajlarda bunun tartışması var f2p oyun, yani paralı falan değil...

Tamam hocam şimdi gördüm sağolasın :)
  • kendi sitesinden indirirken arşiv hatası diyip kapandı bu nasıl düzelir ?
  • quote:

kendi sitesinden indirirken arşiv hatası diyip kapandı bu nasıl düzelir ?

Oyunu indirmede 2 arkadaşım problem yaşadı.Biri yüklerkende yaşadı.Bilmiyorum fakat ben oyunu partlı sistemden indirdim ve hiç sorun yaşamadım.
  • oyun güzel midir
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.