Şimdi Ara

C9 (Webzen) OBT Tarihi ve Eventler • REHBER (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
9.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: aböRjin

stamina çözümü hakkında bilgisi olan var mı?

27lwl slayerım var ama hala stamina nedir ne işe yarar bilmiyorum.Her classda varmı bu?Ne için lazım?
  • Stamina her dungeona girdiğinizde azalan puandır. Bu sistemi insanlar oyun başında günler geçirmesin diye yapmış bizim uzak doğulu çekik gözlü arkadaşlar. Her 24 saatte bir yenilenir. Stamina bittiğinde dungeona girilemez ama pvp yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Beramus_

Stamina her dungeona girdiğinizde azalan puandır. Bu sistemi insanlar oyun başında günler geçirmesin diye yapmış bizim uzak doğulu çekik gözlü arkadaşlar. Her 24 saatte bir yenilenir. Stamina bittiğinde dungeona girilemez ama pvp yapılabilir.

benim bugün stamina'm bitti sonra tekrar 150 oldu şuan tekrar bitti, yarına kadar bekleyecek miyim?
  • quote:

quote:

Stamina her dungeona girdiğinizde azalan puandır. Bu sistemi insanlar oyun başında günler geçirmesin diye yapmış bizim uzak doğulu çekik gözlü arkadaşlar. Her 24 saatte bir yenilenir. Stamina bittiğinde dungeona girilemez ama pvp yapılabilir.

benim bugün stamina'm bitti sonra tekrar 150 oldu şuan tekrar bitti, yarına kadar bekleyecek miyim?

Cevap biraz geç oldu ama aynen öyle :) Bu vesile ile konuyu uplamış olalım.

Ayrıca grafiklerin güzel olmasına karşı bukadar iyi optimize olmuş mmorpg görmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

quote:

quote:

Cevap biraz geç oldu ama aynen öyle :) Bu vesile ile konuyu uplamış olalım.

Ayrıca grafiklerin güzel olmasına karşı bukadar iyi optimize olmuş mmorpg görmemiştim.

eheh ben yazın oynuyordum max level olunca sıktı aynı gün bıraktım. sonra kız arkadaşımın kardeşine vermiştim karakteri ne yaptı bilmiyorum.

• Beyler dün bladedancer updatesi geldi oynamak isteyipde kaçıranlar deneyebilir
  • Oyuna iki gün önce başladım ve 19lv'ken yeni patch geldi ve bladedancer classını seçtim.
    Oyunu bir arkadaşımla vakit geçirmek için oynuyoruz eğer sizinde böyle bir terchiniz varsa C9 güzel bir tercih.
  • beyler ben yeni indirdim ama oyunda şehirdeyken ilerlemeye calısıyom hep geri arıyor ben ilerliyom o geri atıyor neden boyle bilgisayarmı kaldırmıyor oyunun en duşuk ayarlarını verebilirmisiniz resimli bende ona gore ayarlayam belki duzelir
  • giremiyorum oyuna :(
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.