Şimdi Ara

C9 (Webzen) OBT Tarihi ve Eventler • REHBER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
9.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda nickim Krethus bi yardımcı olabilir misiniz 6 level oldum ama görev yapıyorum sürekli.. Eğlenceli baya
  • oyun bir müddet sonra bayıyor ama arada oynanır. Bu arada bladedancer seçicektim. Daha çıkarmamışlar
  •  C9 (Webzen) OBT Tarihi ve Eventler • REHBER
    Oyundan bi resim 2-3 saatte 10 level oldum..
  • Oyun baymadan çok uzak iyi bir değerlendirme değil bu yorumun. Hiç bir dungeon birbirine benzemiyor ki adamlar aynı dungeonın normal,hard,expert,master zorluklarına girerken bile dungeon'ı aynı şekilde yapmıyorsun. Farklı görevler, farklı dungeon noktasında başlamalar vs. Ayrıca oyun sadece el beceresine bakıyor, ne kadar iyi itemin olursa olsun combolar ile skilleri bağlayamayıp düşmanına yediremedikten sonra item bi süs olarak kalıyo inventoryde. Şuan 45 rank pvp için kasıyorum ama hala acemi görüyorum kendimi. Değişik combolar yaratma peşindeyim. Ha ayrıca bu akşam guildhouse da party var ^^
  • quote:

Oyun baymadan çok uzak iyi bir değerlendirme değil bu yorumun. Hiç bir dungeon birbirine benzemiyor ki adamlar aynı dungeonın normal,hard,expert,master zorluklarına girerken bile dungeon'ı aynı şekilde yapmıyorsun. Farklı görevler, farklı dungeon noktasında başlamalar vs. Ayrıca oyun sadece el beceresine bakıyor, ne kadar iyi itemin olursa olsun combolar ile skilleri bağlayamayıp düşmanına yediremedikten sonra item bi süs olarak kalıyo inventoryde. Şuan 45 rank pvp için kasıyorum ama hala acemi görüyorum kendimi. Değişik combolar yaratma peşindeyim. Ha ayrıca bu akşam guildhouse da party var ^^

benimde 20level karakter var oyun ici bana yardım edermisin sevdir oyunu bana

• Attım pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Orijinalden alıntı: silverhand

Bu oyunda para verende en fazla 10 günde 50 level olabilir , vermeyende . Tüm sınıflar herkese açık, trade limiti yok, oyuna giriş için premium istemiyor, cash shopta satılan herşey oyun içinde de satılıyor. bu oyunda yetenek kazanıyor, levelin ve itemlerin yeteneğinden sonra gelir. iyiysen ezilmezsin.

Kaç levelsinde bunları söyleyebiliyorsun :)

50 levelim, Çin serveri ve EU CBT'nin Tüm bölümlerinde oynadım, CBT'de EU yarı finalinde oynayan Ottomans guild masterıyım, daha ?
  • quote:

quote:

quote:

Bu oyunda para verende en fazla 10 günde 50 level olabilir , vermeyende . Tüm sınıflar herkese açık, trade limiti yok, oyuna giriş için premium istemiyor, cash shopta satılan herşey oyun içinde de satılıyor. bu oyunda yetenek kazanıyor, levelin ve itemlerin yeteneğinden sonra gelir. iyiysen ezilmezsin.

50 levelim, Çin serveri ve EU CBT'nin Tüm bölümlerinde oynadım, CBT'de EU yarı finalinde oynayan Ottomans guild masterıyım, daha ?

hocam peki pvpye etki edecek itemler satılıyormu peki örneğin sunda stat artırıcı cooldown düşürücü itemler hep item mallda satılıyorsu bilgi verirsen sevinirim bende başlamayı düşünüyorum

• 40 level mag. Taoist ve şuan 30a kastığım Blademaster var. Oyuna gelicek bu class larla oynayacak arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim. Guild isterseniz şuanda lvl 4, 1-2 güne lvl 5 olacak simge alacağımız guildimize gelmek isteyenleri de alabiliriz. Skype-TS kullanıyoruz.

Nickler: Glorfindel, Newbie

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proud2BeTurk -- 9 Temmuz 2012; 4:44:19 >
  • Oyun açıkmı acaba?
  • quote:

40 level mag. Taoist ve şuan 30a kastığım Blademaster var. Oyuna gelicek bu class larla oynayacak arkadaşlar varsa yardımcı olabilirim. Guild isterseniz şuanda lvl 4, 1-2 güne lvl 5 olacak simge alacağımız guildimize gelmek isteyenleri de alabiliriz. Skype-TS kullanıyoruz.

Nickler: Glorfindel, Newbie

hangi saatler online oluyorsunuz bir türlü denk getiremedim sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlricDoRei

quote:

quote:

quote:

hocam peki pvpye etki edecek itemler satılıyormu peki örneğin sunda stat artırıcı cooldown düşürücü itemler hep item mallda satılıyorsu bilgi verirsen sevinirim bende başlamayı düşünüyorum

stat artıran ve CD düşüren Soullar cash shopta satılıyor, fakat PVP etkisi yok sadece PVE de etkili.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlricDoRei

quote:

quote:

quote:

stat artıran ve CD düşüren Soullar cash shopta satılıyor, fakat PVP etkisi yok sadece PVE de etkili.

hocam yani pvede aktif fakat pvp yaparken pasif durumdalar değilmi eğer öyleyse gerçekten güzelmiş

• Dün başladım 20 lvl bi witchblade kastım bence witchblade çok güzel geldi devam etcem sanırım sonraki classım blade dancer olur sanırım dh guildi varsa birlikte birşeyler yapalım derim..Bu arada nick SophieNiaGianna
  • Oyun çok güzel , ilgimi çekti vallahi. Yarısını indirdim , bekleyip göreceğiz.
  • İndiriyorum ben de. Umarım budur beni bir müddet oyalayabilecek olan oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz ÇAĞLAŞ

İndiriyorum ben de. Umarım budur beni bir müddet oyalayabilecek olan oyun.

Aman hocam , tek parça olanı indirme ; sorun çıkabiliyor. %90'da bir anda koptu.
    Parçalı olanı indir. Azami hızla çekiyorsun , sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadnezar -- 14 Temmuz 2012; 13:13:16 >
  • Ben de indiriyorum umarım sonradan divine souls gibi patlamaz.
  • %79 oldu torrent linkini indiriyordum, torrent mi hatalı hocam ? Bu konuda vermiş bir arkadaş torrent linkini. Çok hızlıydı denemek istemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz ÇAĞLAŞ

%79 oldu torrent linkini indiriyordum, torrent mi hatalı hocam ? Bu konuda vermiş bir arkadaş torrent linkini. Çok hızlıydı denemek istemiştim.

Torrent değil , şurdaki :http://www.webzen.com/Download/C9
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.