Şimdi Ara

C9 (Webzen) OBT Tarihi ve Eventler • REHBER (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
9.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • torentten indirebilirsiniz mamundada var
  • Bu oyuna nasıl giriyoruz ya? Flash indiriyor başarısız oldu diyor, clientten login diyorum kapanıyor, starta basılmıyor, hubdan play diyorum, bir şeyi indirmen gerek diyor onu da indirmiyor.
    Lütfen biri anlatsın kafayı yedim
  • Habire login olmaya çalış , login diyince kapatma hatasını bana da veriyordu.
  • Peki torrenti indirdim şu an oyunu kuruyor çalışmaz mı ?
  • Bende torrent den indirdim, bi sıkıntı yok oynuyorum ne zamandır
  • İndirdim fakat giriş yapamadım.Galiba daha OBT değil ? Bir de hala kullanılabiliyorsa birisi key yollayabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reserved -- 14 Temmuz 2012; 19:33:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego Beyin

İndirdim fakat giriş yapamadım.Galiba daha OBT değil ? Bir de hala kullanılabiliyorsa birisi key yollayabilir mi ?

OBT
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

quote:

İndirdim fakat giriş yapamadım.Galiba daha OBT değil ? Bir de hala kullanılabiliyorsa birisi key yollayabilir mi ?

OBT

Client açılıyor start yazısına tıkladığımda OBT'yi beklememi söylüyor.Galiba indirdiğim torrent hatalı.Mamunda'daki torrenti indirmeyin.
  • quote:

quote:

quote:

OBT

Client açılıyor start yazısına tıkladığımda OBT'yi beklememi söylüyor.Galiba indirdiğim torrent hatalı.Mamunda'daki torrenti indirmeyin.

Login olman gerek önce.Öyle de hata veriyorsa bilemicem.

Edit=Ben ordan indirdim herhangi bir sorun çıkmadı.Siteyi suçlamadan önce biraz araştırıp çözüm arasaydın iyi olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 14 Temmuz 2012; 23:22:46 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

OBT

Login olman gerek önce.Öyle de hata veriyorsa bilemicem.

Edit=Ben ordan indirdim herhangi bir sorun çıkmadı.Siteyi suçlamadan önce biraz araştırıp çözüm arasaydın iyi olurmuş.

Bende ordan indirdim bir sorun çıkmadı

• Arkadaşlar loginde sorun yaşayan olursa önce siteye login olup oradan play butonuna bassın. İlk önce oradan girin sonra launcherı çalıştırın.
  • Launcheri yönetici olarak da çalıştırmak bir çözüm.
  • Ben de başlamayı düşünüyorum da 4 parça olanı mı indireyim torrent mi?
  • 4 parça olanı indirdim.Sorunsuz çalışıyor.
  • bende artık C9'dayım tek başına sıkıyo arkadaş lazım EU'dayım nick'im ''CengizHun'' birde bi sorum olucak oyunda klavyeyi nasıl q klavye yapıcaz?
  • arkadaşlar şimdi witcbladeyim 20 lwl oldum change klass diyorum warden slayer var blde dance nerde sadece 2 seçenekmi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

arkadaşlar şimdi witcbladeyim 20 lwl oldum change klass diyorum warden slayer var blde dance nerde sadece 2 seçenekmi var

çoğu kişi sizin gibi bladedancer sınıfını bekliyor ama malesef şuan oyunda mevcut değil..şuan belirli olmayan ileri bir tarihte eklenicek..Obt içinde önce shadow eklendi, 1 ağustosta da berserker sınıfı gelicek..bladedancer için daha çok beklemek gerekebilir.iyi oyunlar
  • Ben henüz oyuna başlamadım fakat bir sorum olacak. Ben şimdi karakter kassam, daha sonra ileri zamanlarda gelecek classlara item shoptan falan class değiştirme eşyalarından alınarak geçilebilinirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerbatZ

Ben henüz oyuna başlamadım fakat bir sorum olacak. Ben şimdi karakter kassam, daha sonra ileri zamanlarda gelecek classlara item shoptan falan class değiştirme eşyalarından alınarak geçilebilinirmi.

Class değiştirme oyunda kesinlikle yok. lvl20 de vereceğiniz karardan geri dönüşünüz yok. Sadece skillerinizi resetleyebilirsiniz.
  • stamina çözümü hakkında bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.