Şimdi Ara

C902 ne zaman satışa sunulacak memleketimizde??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar bu sony ericsson un yeni c902 si ne zaman satışta olacak,bileniniz var mı. forumdan okuduğum c905 2009un 2. çeyreğiymiş acaba c902 ne zaman çıkacak* o kadar baktım netten falan ama kesin bi tarih yok,kafayı yiyeceğim. nokia e66 aldım hiç memnun değilim,çok kötü kamerası,insan cybershot u arıyor walla. çıksın hemen alacağım. bu sonyericsonu anlamak mümkün değil, o kdar talep var şu telefonların arzını arttırın biraz ama

C902 çok tatlı görünümü,umarım tez zamanda gelir.. iphone a muhtacız yoksa,e66 yalan oldu çünkü..

• sony ericsson türkiyede çok ama çok kötü bir satış polikatısı izliyor. umarım en yakın zamanda iyi bir ithalatçı ile anlaşır ve yeni modeller daha çabuk ulaşır elimize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phileo Sophia

sony ericsson türkiyede çok ama çok kötü bir satış polikatısı izliyor. umarım en yakın zamanda iyi bir ithalatçı ile anlaşır ve yeni modeller daha çabuk ulaşır elimize.

dizayn olarak bence en güzel marka ama marketing de şişiyorlar biraz dediğin gibi. samsung ne kadar iyi mesela şu an ülkemizde, şu c902 gelse hemen alıcam ya düşünmeden,ama yok
  • Satılık Sıfır Kayıtlı C902

(Artık Türkiyede) (Garantisi Yok, kutu ve aksesuarları tam)

575ytl.
  • gittigidiyorda da var telefon 500 ytl den başlamış açık arttırma
  • ben 400 ytl ye almistim ekim ayinda
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinanovski

S.A.

arkadaşlar bu sony ericsson un yeni c902 si ne zaman satışta olacak,bileniniz var mı. forumdan okuduğum c905 2009un 2. çeyreğiymiş acaba c902 ne zaman çıkacak* o kadar baktım netten falan ama kesin bi tarih yok,kafayı yiyeceğim. nokia e66 aldım hiç memnun değilim,çok kötü kamerası,insan cybershot u arıyor walla. çıksın hemen alacağım. bu sonyericsonu anlamak mümkün değil, o kdar talep var şu telefonların arzını arttırın biraz ama

C902 çok tatlı görünümü,umarım tez zamanda gelir.. iphone a muhtacız yoksa,e66 yalan oldu çünkü..

A.s.
    Arkadaşım Sonyericsson ile Telpa arasında bir sorun var. Yeni distribütörün kim olacağı da henüz netlik kazanmadı. Ben de 2 tane sonyericsson modelini çok merak ediyor ve çıkmasını bekliyordum senin gibi. Şu an yeni distribütörü bekleyeceğiz. İnşallah hemen belli olur da SE bekleyen arkadaşları çok üzmezler.

• Sayın .....

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Öncelikle C902 ürünümüzün Aralık 2008 sonu gibi türkiye'de satışa sunulması beklenmektedir. Ayrıca şu anda satış konusunda bir problem yaşanmaktadır. Ancak önümüzdeki hafta tüm medya kanallarından konuyla ilgili açıklama Sony Ericsson Türkiye tarafından yapılacaktır. Gösterdiğiniz ilgi ve anlayış için tekrar teşekkür ederiz.

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,
    Halil Gulal
  • vayy be c902de geliyor sonunda desenize :)
    ama fazla bi fiyattan çıkarsa tutmicana eminim çünkü ekranı küçük :S keske biraz büyük ekran koysalardı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KafzieL

Sayın .....

Sony Ericsson olarak ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Öncelikle C902 ürünümüzün Aralık 2008 sonu gibi türkiye'de satışa sunulması beklenmektedir. Ayrıca şu anda satış konusunda bir problem yaşanmaktadır. Ancak önümüzdeki hafta tüm medya kanallarından konuyla ilgili açıklama Sony Ericsson Türkiye tarafından yapılacaktır. Gösterdiğiniz ilgi ve anlayış için tekrar teşekkür ederiz.

Yorum ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız, ürünlerimizi tercih ettiğiniz ve bize ayırdığınız zaman için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,
    Halil Gulal

Halil Bey,

vallahi gelsin nakit para alacağım şu kriz ortamında,yok arkadaş piyasada.. nedir bu anlaşmazlık anlamıyorum,bu işlerin alacağı vereceği bellidir,uluslararası firma SE. Bir görüşseler şu işleri de ben de şu e66dan kurtulsam artık.. bayrama resim falan çekiliriz ne güzel şu telefonu da alsam

• nerden almıştın?
    quote:

Orjinalden alıntı: funkydansky

ben 400 ytl ye almistim ekim ayinda
  • C902 Türkiyede tutmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LprMrtKck

C902 Türkiyede tutmaz.

neye göre söylüyosan aynı şeye göre bende tutar diyorum hatta ekranı büyük olsa patlma bile yaprdı da
  • ekran kucuk olmasi onemli degil benim icin cekim kalitesi guzel ve ben gps alicili kulaklik aldim cok guzel oldu :)
    teli almanyadan arkadas getirdi ondan almistim
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkydansky

ekran kucuk olmasi onemli degil benim icin cekim kalitesi guzel ve ben gps alicili kulaklik aldim cok guzel oldu :)
    teli almanyadan arkadas getirdi ondan almistim

Telefonun çektiği 1-2 fotograf ekleyebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 25 Kasım 2008; 18:22:53 >
  • eklerim ama sonra cunku telefon kayitli olmadigi icin ole kutuda duruyor ama kayit yaptirinca fotograflari koyarim
  • Sony Ericsson C902 ve C902Bond aralık ayında Türkiye'de satışta olacak...
  • c902 yerine c702 daha iyi seçim bence
  • eğer biraz daha kibar yapsalardı c702 yi alıcısı daha fazla olabilirdi...
  • çok da kaba sayılmaz aslında... toza suya dayanıklı olması da güzel bir özellik...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.