Şimdi Ara

ca.exe yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayarımda bir virüs ya da tanımlayamadığım bir dosya var : ca.exe

usb'den bulaşan amvo.exe vb. virüsleri temizleyen bir scriptim var , onu çalıştırdığımda virüs siliniyor , fakat bilgisayar yeniden başladığında her şey en başa dönüyor.bu eski bilgisayarımda da vardı , ve hdd'ni dikkatsiz açınca laptopa bulaştırdım.bu virüsü nasıl ortadan kaldırabilirim?

teşekkürler

• Ca.exe uygulamasının ilişkili olduğu program : ETrust EZ Firewall which is vital for protecting your computer from Internet-bound threats. Bu dosya önemli bir uygulamadır ve bilgisayarınızın sorunsuz ve güvenli çalışması için kaldırılmamalıdır...
  • benzer açıklamayı nette de buldum , fakat daha önceden yoktu , ve iki gün önce hdd'yi taktığımda farkettim böyle bir dosya oluştuğunu.acaba NTDETECT.EXE gibi ufak bir NTDEIECT.EXE değiştirmesi gibi bir virüs olabilir mi ?

her temizlediğimde geri gelmesi de ayrı bir olay , bilgisayar devamlı 2 gün öncesine geri dönüpr duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwind -- 2 Mayıs 2010; 16:12:57 >
  • Ntdetect.exe zaten bir virüs, ismi Trojan.W32.Small
    Anlamadığım yer virüs programı ca.exe yi mi virüs olarak algılıyor?
  • yok bildiğim kadarı ile ntdetect.exe windows nt boot loader gibi bir dosya , daha önce incelemiştim.ama n1deiect.exe trojan.w32.small , hatta diğer nam-ı usb virüsü olarak da geçiyor.

script de ca.exe 'yi virüs olarak algılıyor , siliyor sorun yok.ama bilgisayar açıldığında tekrar ortaya çıkıyor , gizli dosyalar ortalıkta yok , yerel disk yeni ekranda açılıyor vesaire.

acaba bir boot sector virüsü olabilir mi ? nasıl temizleyebilirim ?
  • Ad-Aware programını dener misin? Boot Sector virüslerine karşı etkili bir program.
  • pekala bir deneyeyim.sonucu akşam yazarım : )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EXE EDİTORLERİ YARDIM
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynısı bende de var... hatta prefect dosyası içindeki bazı dosyalarda virüs olarak çıkıyor. çıkamadım içinden...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.