Şimdi Ara

cable internet sorunu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bulgaristanda cable internet kulanıyorum bi sorun yasıyorum yardımcı olursanız sevinirim: bazı sitelerde resim açılmıyor, download yapamıyorum torrent harç (torrenttede ilk önce hızlanıyor sonrdan duruyor). windows update de yapmıyor. bir fikri olan var mı acaba ?

• Öncelikle resimler için java'yı yada flashı yüklemen sorunu giderebilir.....Update içinde otomatik updaate'i açmamış olabilirsin ......yada işletim sisteminden kaynaklana bi sorun olabilir......eğer flashım ve java yüklü dersen güncelle sitelerine girerek ayrı ayrı :)
  • anladım yardımin için sağol :) teknik servis geldi bu gun... o kadar çok aptallar ki cd rom kahve koymamk için yariyo desen inanacaklar ..:)sonunda nanabildim sorunun onlardan kaynaklandığını yarın dısardaki kutuyu değiştirecekler (yai onlara ayit olan routherı) bakalım nolacak. güzelirse yazıcam sorunu.. faydalansın herkez..
  • sorun onlardan kaynakli kablolu inernet oldugu için dısardaki ortak routher da arza warmiş dediler. gerçi pek te sölemek istemiyolar elinden kapicaz diye interneti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.