Şimdi Ara

Cabrio araç kışın zor mu olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar öncelikle iyi bayramlar.. bayram öncesinde 2004 model mercedes clk 200 cabrio marka bi otomobil aldım. Araçtan çok memnunum yol tutuşu tarzı konforu birinci sınıf ancak soft top tenteye sahip bina nin otoparkı küçük olduğu için bazı zamanlar dışarı park etmem gerekiyor. Yaz için bir sorun yok ancak ailem kış için bu aracı aldığım için tepki göstermeye başladılar ikinci bir araç alma şansım yok sizce gerçekten kışın yağmur ve karda yada soğuk havalarda sorun yasarmiyim birde şunu sormak ıstiyorum tentesi gayet bakımlı vaziyette ancak bunun yerine hard top tente yaptirmam mümkün müdür cabrio kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O aracın hazır olarak hardtop tavanda satılıyor hocam. Ebay'da var Türkiyede de bu tarz araçların yapıldığı yerlere sorarak temin edebilirsiniz.

• Su kacırmadığı surece sorun olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebaydan alsam bile türkiyede onu takacak saglam yer bulabilir miyim yada orijinali bozuldu seklinde tepki alır miyim satarken falan

• Kaca aldiniz hocam arabayi

• Birde bulamadım dostum link atman mumkunmu

• Bakimli ise sorun yaratacagini sanmam. Sadece isi yalitimi belki daha zayiftir, ilk oturdugunuzda cok soguk olabilir aracin ici.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 75 bine aldıaldım aracı 179bin km 2 parça boyalı (camurluklarda) değişen yok hasar kaydı yok birde navigasyon spor koltuk otomatik vites açıkçası sahibinden.com fiyatına göre biraz uygun almışım

• Açıkçası suan bile isi sorunu yaşama ya başladım ama deri koltuk olan her araçta bu tip sorun yaşanır diyo herkes kışın soğuk yazin sıcak

• Kışın araç dışarıda kalacaksa üzerinde biriken kar tenteyi mahveder kapalı garaj şart Hard top olsa sıkıntı olmazdı.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 18 Nisan 2021; 18:19:40 >
  • Nerde yasiyorsun? Cok sorun olacagini sanmam ama kar yagarsa uzerindeki karlari temizlemek iyi olur. AYrica hava sogukken (0 dereceye yakinken ) sakin acmaya calisma donmus olabilir.

Benim bildigim Mercedesin kendi urettigi hard top i yok ama yan sanayi uretimler var.
  • Soft top araçlar için mutlaka kapalı garaj gerekir. herşeyi geçtim dengesiz birisi gelir yırtar ki Ankara da bile çok fazla gördüm. Siz yeri geliyor aracı yola park ediyorum demişsiniz. Yazık etmeyin.
    Kapalı garaj bulma şansınız yok ise, bu aracı satmanın tam sezonu. Hemen ilana verin gitsin. Yaz sonunda çok daha zor satarsınız.

Ama güzel araç.
  • Daha yeni aldım satmak istemiyorum açıkçası. Şu hardtop tente işini nasıl halledebilirim ne kadara maalolur

• Tenteye zarar veren kış değil yazdır.
    Kışın üzerinde uzun süre kar kalmadıktan sonra sorun yok ama yazın öyle değil.
    Güneş yakar yakar yakar...
    Tente yazın yıpranır ve kış geldiğinde sen zannedersin ki yağmur yağdı içine su kaçtı.
    Özetle; Kışı düşünme yazı düşün!
  • bir porsche 911'i olan spor araba hastası müşterim vardı. istanbul'da mercedes-bmw'nin bile üstü açık modelleri sorun çıkarır diyordu. bir süre sonra mercedes bile sızdırıyormuş. sıkıntılı diyordu.
  • Arkadaşlar arabaya hayran kaldım daha önce astra j turbo scirocco 2.0 tsi ve bmw e90 kullandım bu araba baska birşey gerekirse kapalı otoparka para verir kış boyunca dolmusla gider gelir yazın çıkarırım . Ancak suan en mantıklı çözüm hardtop tente ayarlamakta arabam siyah renk tentede ayni renk bulabilir miyim dahası aracı satarken değişim olarak görünür mu bu ? Yani takıntılı insan çok bu araç takla atmış o yüzden tente değişmiş diyen cikarmi sizce ?

• Yaz-Kış soft top için garaj şart.

• spinattimyalnizliga kullanıcısına yanıt
    Dostum aslında garaj var binanın ancak küçük biraz arabayı 3 gün oraya koydum sürekli arıyorlar gecenin bi saati bile olsa arabayı çekin diye yada sabah kalkınca cikaramiyorsun onun de araç oluyor sahibini araki bulasın o yüzden alternatif çözümler arıyorum şimdi açıkçası park sorununu bir şekilde çözerim otopark üyeliği ile falanda yani kışın diyelim ki uzun yola gitmem gerekti aşırı yağmura veya kara tutuldum içeriye sizma durumu söz konusu olurmu acaba aracı henüz 1 kez yikattim içeriye hiç su almadı ama yinede tente bana dandik geldi kışın perişan ederse oda var tabi

• instant7171 İ kullanıcısına yanıt
    http://m.ebay.ie/itm/Hardtop-Rollwagen-kompakt-Mercedes-CLK-W208-A208-Hardtopwagen-made-in-Germany-/221190714646?hash=item337ffe7516%3Ag%3AkX8AAOSwA3dYOya2&_trkparms=pageci%253A7284d8dd-5b8b-11e7-87fd-74dbd180cb63%257Cparentrq%253Aebc288c915c0ab66ef27c1fdfff944b7%257Ciid%253A3

Sizinkinin tam kasa kodunu bilmiyorum ama mesela clk için. Büyük ihtimalle bu makyajsız kasa için ama bulabilirsiniz gene çünkü dışarıda gördüm makyajlı kasa hardtop. Bunlar sök tak oluyor zaten gene. İstediğiniz zaman söküp garaja koyup cabrio olarak devam ediyorsunuz. Yaz gelince komple söker tenteyle devam edersiniz yine. Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama istanbul maslakta kesin yaparlar onu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.