Şimdi Ara

cabrio tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni evli sayılırım ve cocuk sahibi olmadan önce bi üstü acık arabaya binip hevesimizi alalım diyoruz. suan 2013 clio 4 1,2 aracımız var. planımız suanki aracı satıp üzerine ekleyerek cabrio bi arac almak. o araca ancak 1-2 yıl bineceğiz sonra satp tekrar aile arabası alacagız. cok da performan beklentim yok acıkcası zaten olsa clio almazdım zamanında :) ne kadar ucuza olursa okadar iyi olur aslında ama cok da eski bi arac olmasını isteiyorum. oyuzden suan 207cc ve 308cc düşündüğüm araclar. baska tavsiyesileri bekliyorum. mini cooper cabrio da olabilir. bütçe 40-50.000TL ama 60.000 e kadar zorlanabilir

beklentiler;
    -40-50.000 civarı olması en fazla 60.000TL e cıkmak
    -km 100.000 den düşük olsun -ki kolay satabileyim
    -ön konsol güzel olsun en azından clio'nun kinden :)
    -2009-2010 dan asagı olmasın mümkün oldugunca
    -otomatik olması tercih sebebi ki hangi arabaların otomatik şanzımanı sıkıntılıdır anlamam yardım istiyorum :)
    -motor hacmi cok yuksek araclardan olmasın hem vergi hem yakıt için misal z4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daredeviled -- 23 Şubat 2016; 11:00:50 >

• Hocam sen en iyisi astra cabrio al. 40-50 bine o belirttiğin özelliklerde pek fazla araç bulamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: daredeviled

merhaba arkadaşlar,

yeni evli sayılırım ve cocuk sahibi olmadan önce bi üstü acık arabaya binip hevesimizi alalım diyoruz. suan 2013 clio 4 1,2 aracımız var. planımız suanki aracı satıp üzerine ekleyerek cabrio bi arac almak. o araca ancak 1-2 yıl bineceğiz sonra satp tekrar aile arabası alacagız. cok da performan beklentim yok acıkcası zaten olsa clio almazdım zamanında :) ne kadar ucuza olursa okadar iyi olur aslında ama cok da eski bi arac olmasını isteiyorum. oyuzden suan 207cc ve 308cc düşündüğüm araclar. baska tavsiyesileri bekliyorum. mini cooper cabrio da olabilir. bütçe 40-50.000TL ama 60.000 e kadar zorlanabilir

beklentiler;
    -40-50.000 civarı olması en fazla 60.000TL e cıkmak
    -km 100.000 den düşük olsun -ki kolay satabileyim
    -ön konsol güzel olsun en azından clio'nun kinden :)
    -2009-2010 dan asagı olmasın mümkün oldugunca
    -otomatik olması tercih sebebi ki hangi arabaların otomatik şanzımanı sıkıntılıdır anlamam yardım istiyorum :)
    -motor hacmi cok yuksek araclardan olmasın hem vergi hem yakıt için misal z4

207 ve 308 bu sınıfın en ideal ve en uygun fiyatlı araçları. ne kadar ucuz o kadar iyiyse 207 ye bakın derim. ama sırf keyif için alınacaksa daha uygun fiyata temiz 206 cc daha mantıklı olabilir. ama aile birlikte kullanılacaksa 206 cc arka yaşam alanı yüzünden pek makul olmayabilir.

• hocam "-km 100.000 den düşük olsun -ki kolay satabileyim " diye belirtmişsin fakat bu araçların ikinci el piyasaları aşırı derecede ölüdür, onu belirtmek isterim. elden çıkartmakta ciddi sıkıntı yaşarsınız.
  • 307 cc

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clio tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    4x4 araç tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.