Şimdi Ara

Çabucak tahlil sonucunuzu öğrenme yöntemii!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yok akp'yi övüyorsun pis yandaş falan filan diyecekler geri çekilsin. geçenlerde birçok insanın işine yarayacak birşey öğrendim ve aydınlandım.. sizleri de aydınlatmak istedim. tüm amacım yemin ederim bu (artık ülkedeki iyi gelişmeleri anlatırkan böyle yemin etmek gerekiyor ne hale geldik neyse ).

Efendim malum hastaneye gittiğimizde kan ya da idrar tahlilimizin sonucunu eskiden günler sonra şimdi de 1 günde falan alabiliyoruz anca. üst üste hastaneye sırf tahlil sonuçları için gitmek koyuyor tabi sağlık bakanlığı ilginç bir şekilde bunu düşünmüş ve cidden bir çözüm getirmiş, ben de bunu geçenlerde tahlil sonucumu 1.5 saatte alabileceğim söylendiğinde öğrendim. anlatıyorum dinleyin:

yakın zamanda anadolu kuzey kamu hastaneleri birliği kurulmuş. istanbul anadolu yakasındaki belirli hastaneler (tüm hastaneleri yazmayı üşendim sitesinden bakıverin http://anadolukuzey.gov.tr/) anadolu kuzey laboratuvarına bağlı. bu labarotuvar da aynı şekilde yakın zamanda kurulmuş ve tahlil sonuçlarını 1.5 saat gibi rekor bir sürede öğrenebiliyorsunuz. yetmiyor bu birlikte bulunan hastanelerdeki doktorlar bilgisayardan tahlil sonucuna ulaşabiliyorlar. yani başka bir hastaneye gittiğinizde yine kan falan vermek zorunda kalmıyorsunuz. çok güzel değil mi abi? ben hükümetten bağımsız olarak sağlık bakanlığını kutladım valla. umarım avrupa yakasında hatta tüm türkiyede de yapılır. siz ne düşünüyorsunuz? haberiniz var mıydı, yararlı oldu mu cidden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevdak -- 19 Şubat 2015; 12:05:42 >

• valla ben geçen gün samatyada tahlil yaptırdım perişan oldum. bilseydim anadolu kuzey labaratuarını anadolu yakasına giderdim. çok iyi hizmetmiş. hele ki internetten sonuçları alıp başka yerde kullanabilmek cidden çok iyi. düşünsene söylüyosun tcni tak diye çıkıyo.

düşünene, hayata geçirene helal olsun. umarım tüm hastaneler aynı seviyeye gelir en kısa zamanda.
  • valla hocam ben de bunu yazmayı planlıyordum ne iyi etmişsin de yazmışsın.

geçen ben de bu anlaşmalı hastanelerden birine gittiğimde öğrendim bunu. görevli sonucunuzu 1.5 saatte öğrenebilirsiniz şurada bekleyebilirsiniz diyince resmen şok oldum dedim nasıl olur emin misiniz, görevli de sağolsun uzun uzun anlattı böyle. keşke daha çok kişi tarafından bilinse bu tür iyi şeyler. malesef halkımız olumsuzluklara odaklanmayı daha çok seviyor.

özetle güzel uygulama, labarotuvarı da araştırdım sonradan gerçekten çok modern. ilk defa bir devlet kurumunu tebrik ettim vallahi.
  • öğrendiğim iyi oldu böyle bilgiler her zaman lazım.. zaten aslında çoğu devlet hastanesi özeller kadar iyi özellikle doktor bakımından. benim normalde gittiğim hastanem uzakta, bir de tahlil sonucu için 2-3 gün üst üste gittiğimi bilirim. bir gideyim bu hastanelerden birine bakayım zaten anadolu yakasında oturuyorum, gözlemlerimi de yazarım buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayseguler -- 27 Şubat 2015; 15:37:39 >
  • Arkadaşlar tahlil sonuçlarınızı öğrenmek için hastaneye gitmek zorunda değilsiniz.www.tahlil-sonuclari.com adresinde bütün hastanelerin tahlil sonuçları var. Ben sürekli bunu kullanıyorum.
  • Evet zaten resmi olarak internetten öğreniyorsunuz sonuçları. Bende SKK okmeydanındaki tahlil sonuçlarıma hep netten bakıyorum. Referans değerleri zaten var yanında, çoğu zaman kontrole bile gitmeye gerek kalmıyor. (referans değerine yakınsa bile yinede gidin tabi)
  • Sabahın 5 inde gidip sıra beklerdi eskiden insanlar ne günlerdi be. Ama hırsız hükümet insanları perişan ediyor şimdi !!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ali Babür kullanıcısına yanıt
    Bu gelişmenin sebebi hükümet değil. Tüm dünyada internet ağı yaygınlaştıktan sonra bu tür işler oldukça hızlandı. Genel bir durum yani. Ama hükümet kendi başarısıymış gibi sunuyor o ayrı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.