Şimdi Ara

cabuk isinan cpu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar Hp pavillion 5000 marka dizustu bilgisayarim var ancak inanilmaz derecede hizli isinmaya basladi ve fani 3dk sonra devamli calisiyor bu konuda yapilacak birsey varm cozum onerilerini bekliyorum tskler.

• eski durumunda farklı olarak çok daha fazla ısınıyorsa ve sesinde değişim varsa laptop un içine ve özellikle fanını temizletmelisin ayrıca fan dönüş hızını etkileyen fiziksel bir sorunda çıkmış olabilir. temzilik için açılmışken fanların kontrol edilmesi de iyi olur.
  • bendede crea NW5 serisi dizüstü bilgisayarım var. aynı sorun bendede var çok fazla ısınmaya başladı soğutucu almayı düşünüyorum fakat yararlı olur mu onu bilmiyorum
  • Soğutucu işe yarar tabii ki. Bilgisayarın alt arka kısmına kalın bir kitap koyarak bilgisayarı hafif eğimli tutabilirsiniz. Ayrıca kesinlike cihazı yatak yorgan vs. gibi şeylerin üstünde kullanmayınız, mutlaka bir masada kullanınız. Fan çıkışının önünü kesinlikle kapatmayınız. Cihazı tozlu bırakmayınız. Bunun dışında yapılabilecek pek birşey yoktur. Bundan sonrasında halen içiniz rahat etmiyorsa cihaz garantiye verilebilir.
  • Öncelikle bir servise götürüp temizletin , dv5000 serisi dediğinize göre 2-3 senelik bir laptoptan bahsediyoruz . Hava giriş çıkışları tozlanmıştır büyük ihtimalle. Fanlarını ve hava giriş çıkışlarını temizletin. Eğer çok büyük bir azalma olmazsa bir soğutucu alabilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direnç çok isiniyor.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.