Şimdi Ara

Caddy 1.6 TDI DSG comfortline vs 2.0 TDI DSG sportline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi forumlar, 2012 model gri comfortline 0 aldığım caddy 35bin km'de, bir arkadaşın galerisinde 2.0 dizel sportline siyah 2013 model caddy var . 45bin km de. Arabamıda değiştirmek istiyorum 2 yaşını geçsin istemiyorum. Değiştirmek mantıklı olur mu birde araca 58bin tl diyorlar anyalan arkadaşlardan benim arabada kaç eder kaç lira üstüne vermem mantıklı birde süren adam nasıl sürmüş ki 1 yılda 45bin km yapmış benim araç çok temiz. Şimdiden cevaplar için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu caddy hakkında bilgisi olan kardeşler.

• Ticari araçlara olan ilgi azaldı. Satış rakamları yerlerde. 58bin tl ye bence binek bir araba bakabilirsiniz.

• walker123 kullanıcısına yanıt
    2.0 tdı mantıklı olan 1.6 tdı tan keyif alınmaz
  • walker123 kullanıcısına yanıt
    ama km çok aşırı yüksek !
  • eski kasa 1,9 ve şimdiki kasa 1.6 ya birine 3 birine 1 yıl binmiş olarak şunu söyleyebilirim;

yakıt tüketimlerine bir bakın. eski kasa çok yakıyor yeni kasası hem 1.6 hem de yeni sonuçta az yakar diye umduk ama pek de bir fark yok biri 9 larda biri 8 lerde geziyor.. bu durumda 2.0 motor un yakıt tüketimi beklediğinizin üzerinde olabilir. ama sadece tahmin dediğim gibi..
  • 58.000 e dizel D sınıfı araç bulabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dsg problemi 2.0 da yoksa alınabilir. Gerçekten hakkı olan motoru kullanmış olursunuz.
    Daha sonra satarken km dahada yükseleceği için hem otomatik hem 2.0 hem ticari aracı nasıl satarsınız bilmiyorum. (Piyasası hakkında tam bilgim yok. Ama düşüncem bu yönde)

Ek olarak, o paraya dizel manuel D sınıfı araç alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 8 Haziran 2014; 1:08:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.