Şimdi Ara

caddy almak istiyorum yardım ve öneriler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçirmiş olduğum ağır motorsıklet kazası hayat ölüm arası git gel ve 1,5 yıllık tedavi sürecinden sonra haliyle motor tutkumu bıraktım :)
    araçlar hakkında orta derece bi bilgiye sahibim
    arac alıcam ancak aile arabasıda alımayı düşünüyoruz 2 amacı birleştirince ortaya caddy çıktı görsel anlamda başka arabaya bakmıyorum yeterince tatmın edici caddy
    sorum şu arkadaşlar öncelikle 2006 düşünüyorum full+full yazıyor bazı ilanlarda nasıl ayırt edilir
    Full+full aracın donanım özellikleri nelerdir
    bazı araclarda kanat marşpiyel korumalar gbi aksesuarlar var full+full aracların hepsınde varmı bılgı verırsenız sevınırım
    birde son olarak bıraz pahalı olsun guvenerek dot tan mı alıyım aracı saygılarımla...

• İnternette gördüğünüz o modellerdeki caddylerin hepsi caddy combi full+full diye bir kavram yok. En yeni kasada trend ve comfort diye ayrım oldu. Bizdeki araçlarda panelvan var koltuksuz camsız ve caddy combi var başka model yok. Bu modeldede gövde rengi tamponlar jant vs hiçbirşey yok. İç tavan sunta arka kapı kenarları sunta. vs vs. Ama sürüş keyfi on numara. İlanlarda gmrdüğünüz tamponları boyalı üst yan çıtalar vs vs hepsi sonradan ekleniyor. İç döşemelerde sonradan ekleniyor. Yani temiz bir araç alıp 2000 tl yide gözden çıkarırsanız sizde o şekilde yaptırabilirsiniz.
  • hocam yapma ya morelimi bozdun valla :) cıtalar vs sorun değilde bazı ılanlarda full+full ıbaresı kullanılmış o bakımdan sordum 2005 2006 arası fark varmı son olarak 1.9tdi lerin hepsı aynı başka bısey bakmana gerek yok temız olsun yetermı dıorsunuz :)
  • Merhabalar, bende 2006 model 1.9TDI full+full combi model arka 3 koltuklu aracım var, full+full şöylede tanımlanabilir, spor çelik jant, hava yastığı, merkezi uzaktan kumandalı kilit, otomatik ayarlanabilir dış dikiz aynalar ve ısıtlalı, airbag, hidrolik direksiyon vs... gibi tanımlanıyor bildiğim kadarı ile, benim araçta bu saygığım özelliklerin hepsi var, sağ ve sol altta çelik marşpiyeller ve arka tampondada var, arka camın üstünde rüzgarlık var ve camlar full siyah, yalnız arkadaşların dediği gibi arka sürgülü kapıların iç tarafı kontraplak malzeme ve arka bagaj kapağıda aynısından, üst tavan yine kontraplaktan vidalanmış, şekilde...Başka bir 2005 le 2006 da fark olacağını sanmıyorum ya, ama alacaksan eksileri de var ben 2009 yılında 2.el aldım, ve ozamandan bari bende eksileri 1. Otoyollarda 91-92km/h geçemiyorsun ticari diye gaza basamıyorsun, 2.Her yıl 2 defa mtv ve 1 kere vize yaptırtıyorsun, artık bunlardan bıktım, 3. Arka tekerler hem amortisörlü hemde makaslı ve tali yollarda bozuk yollarda acayip sallıyor içini dışına çıkartır heleki yük yoksa :( 4.turbo ve baskı balata arızası muhtemel heran olabilir ikisinden biri arızalanabiliyor, debriyaj çok hassas, 5. Arka koltuklar hiç de rahat değil bel ve boyun ağrısı yapıyor ayrıyetten poponu sertliğinden dolayı acıtıyor, artılarını da başkaları yazsın :) ben ilerde değiştireceğim toyota corolla alacağım bu caddy den artık nefret etmeye başladım,

• MERHABA HOCAM TİCARİ VE AİLE ARABASI OLARAK EN GÜZEL SEÇENEK BENCEDE.
    GEÇEN HAFTA BENDE SIFIR Bİ TANE 2012 CADDY CONFORTLİNE ALDIM. KISMETSE PAZARTESİ TESLİM ALICAM.
    UZUN ZAMAN T4 TURBOSUZ ÇİFT KABİN KAMYONET KULLANDIKTAN SONRA BU ARABA BENİM İÇİN ÇOK EKONOMİK Bİ ARABA OLACAK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AK_YUZ

MERHABA HOCAM TİCARİ VE AİLE ARABASI OLARAK EN GÜZEL SEÇENEK BENCEDE.
    GEÇEN HAFTA BENDE SIFIR Bİ TANE 2012 CADDY CONFORTLİNE ALDIM. KISMETSE PAZARTESİ TESLİM ALICAM.
    UZUN ZAMAN T4 TURBOSUZ ÇİFT KABİN KAMYONET KULLANDIKTAN SONRA BU ARABA BENİM İÇİN ÇOK EKONOMİK Bİ ARABA OLACAK.

kaça aldın hocam ?
    bizde düşünüyoruzda 2012de fiyatlar uçtu sanırım 2.ele yönelcez
  • caddy confortline 51300 tl saydılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplar için tesekkur ederım anladıgım kadrıyla yol bılgısayarı klıma abs surucu hava yastıgı gbı donanımlar standart 2. el bı kac arc baktım bu surecte arabam temız dıeyenlrde agır kazalar vs gördüm...
    DoD dan almaya karar verdım 1-2 bin fazla vermeyı goze alıp bugun bı arac gözüme çarptı kazası yok mersin wosvagen yetkılı servısınde aradım konustum 23.500 e bagladık 2006 model 180 bin km de sıyah orjınal bı arac sol camurluk sol arka ve sag arka camurlukta boya var degısenı yok...
    180 bın olması bıraz kafamızı kurcalasada persembe aksamı kısmetse gdıyoruz getırmeye aracın tum bakımları yetkılı servıste yapılmıs 180 bın bakımını da yapıp oyle verıcekler onun sözunude aldık bu fıyatta bu arac bnce cok uygun sızce nasıl arkadaslar bılgı verrmısınız...?
  • valla 180 bin km vw gibi alman mühendisliği araba için çok fazla sayılmaz
  • bılgı ıcın tesekkur edrım zaten benım ıcınde öleydi eksıksız bakımları servısınde yapılmıs 180 bın bakımınıda yaptırıp aracı teslım aldık dun gece getrdım :)
  • Hayırlı olsun, kazasız, belasız İnşallah.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.