Şimdi Ara

Caddy Combi 1.6 TDI ile ilgili bilgi paylaşımı (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
819
Cevap
4
Favori
200.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğuş millete iyi kazıklamaya başladı. İyi tuttu ya. Ayıp yani.
  • Aaçlarımız marka olarak iyi ama bizi bu markayla buluşturan distribütör'den çok sıkıntılıyız.
    1-Aracın garantiisi konusunda görevlerini ne kadar yerine getiriyor malumunuz. Kronik sorunlar devam ediyor. Aracını aldıktan bir hafta kullanıp baskı balatası biten adamın çılgına dönmüş halini gördüm. Nedeni mi? Doğuşun bu arızanın kaynağı olarak sattığı adamdan kaynaklandığını göstermesiydi.Hepimiz bu forumlarda o kadar çok okuduk ki baskı balata doğuşun çözmesi beklenen sıkıntıdır.
    2-Türkiye'ye gelen araçlar ile avrupada satılanlar arasında donanım farkının olması bizi rahatsız ediyor.
    3-2007 model aracımı Maslak Doğuştan almıştım. Nisan 2011'de Passat almak gittiğimde benim caddy'i kaça alırsınız dediğimde bilgilerini aldılar daha sonra telefon açıp aracıma biçtikleri değeri ilettiler. Ne kadar mı dediler 21.000-TL. Hakikaten canım acıdı. Daha araç 50.000 km'de. kazası-değişeni yok. Siz ne yapıyorsunuz sattığınz aracın 2. el değerini öldürüyorsunuz diyebildim. Doğuşun çalışma mantığını anlamıyorum.
    4-En sonuncu bilinen ise rekabet kurulunun diğer otomotiv firmaları ile müşterisine kurduğu kumpası ortaya çıkarıp kestiği ceza.
    Ben güvenmiyorum DOĞUŞOTO'ya ya siz. Yada karşınızdaki muhatabınızın kim olduğunu bilerek öyle bir donanımla gidilmeli ki her sıkıtınızın çözülmesi kolay olsun. (Donanım derken, aracı alırken ve sonrasında yanınızda Avukat, Noter, 1 tane çok iyi bir usta buundurarak satın almayı gerçekleştirip doğuşa haklılığı öyle mi ispat etmek gerekir Bu ne biçim çözüm demeyin. Başına doğuşla sıkıntıya girenler haklılığını ispat için meyda muharebesi yapıyorlar. Çoğunlukla da müşteri kaybediyor.
    Acaba getirdiği diğer audi, ferrari vs. marka müşterilerine de aynı mı davranıyor. Yoksa VW müşterisi DOĞUŞ'un gözünde en alt sınıf mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amorti Sir -- 7 Mayıs 2011; 14:37:06 >

• senenin başında bas bas bağırdım. araçlar limanda bilerek bekletiliyor. euro düşükken alınıyor yükselince euro yükseldi diyerek zam yapılıp öyle satılıyor. bunların ekonomistleri var euro durumunu biliyorlar. dedim dedim kimse dinlemedi. yapılacak tek şey vw'e şikayet etmek doğuş otoyu. fakat ingilizcem yok malesef türkçe yazdım anlamadılar. nasıl bir millet olduysak bize kazık girdikçe zevk almaya başladık. benzine zam ses yok. araçlara zam ses yok. ohhhh çok iyi oluyo demediğimiz kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N
    senenin başında bas bas bağırdım. araçlar limanda bilerek bekletiliyor. euro düşükken alınıyor yükselince euro yükseldi diyerek zam yapılıp öyle satılıyor. bunların ekonomistleri var euro durumunu biliyorlar. dedim dedim kimse dinlemedi. yapılacak tek şey vw'e şikayet etmek doğuş otoyu. fakat ingilizcem yok malesef türkçe yazdım anlamadılar. nasıl bir millet olduysak bize kazık girdikçe zevk almaya başladık. benzine zam ses yok. araçlara zam ses yok. ohhhh çok iyi oluyo demediğimiz kaldı.

Arabalarin limanda bekletilmesine katiliom kaan bey bizde siparisi verdik 1.5 ay dediler 2 haftada icinde arabayi getirdiler comfortline siyahta vardi aldigimizda dsgrenginden dolayi istememistik.Bu sekilde zam furyasi devam ederse musteru bulucaklar mi merak konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakn.mac

quote:

senenin başında bas bas bağırdım. araçlar limanda bilerek bekletiliyor. euro düşükken alınıyor yükselince euro yükseldi diyerek zam yapılıp öyle satılıyor. bunların ekonomistleri var euro durumunu biliyorlar. dedim dedim kimse dinlemedi. yapılacak tek şey vw'e şikayet etmek doğuş otoyu. fakat ingilizcem yok malesef türkçe yazdım anlamadılar. nasıl bir millet olduysak bize kazık girdikçe zevk almaya başladık. benzine zam ses yok. araçlara zam ses yok. ohhhh çok iyi oluyo demediğimiz kaldı.

Arabalarin limanda bekletilmesine katiliom kaan bey bizde siparisi verdik 1.5 ay dediler 2 haftada icinde arabayi getirdiler comfortline siyahta vardi aldigimizda dsgrenginden dolayi istememistik.Bu sekilde zam furyasi devam ederse musteru bulucaklar mi merak konusu

sizin yine iyiymiş. bizde ocak başı teslim dediler. şubat sonu geldi euro çıktı. caddy'e zam geldi ardından aracı teslim ettiler. kasımda yazıldık aylarca araba bekledik. bunu doğuşa söyledik adamlar sallamıyo bizi. vw'e yazdık onlar anında cevap gönderdi fakat dilimizi anlamadıkları için doğuş otoya yönlendireceklerini söyledi. bir işe yaramadı yani. müşteriyi çok rahat bulurlar. kazıklanmak hoşumuza gidiyor çünkü.

• doğuş otoda da dayı mantığı var dayın varsa adamlar olmayan araçları yaratabiliyorlar birden
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hakn.mac

quote:

sizin yine iyiymiş. bizde ocak başı teslim dediler. şubat sonu geldi euro çıktı. caddy'e zam geldi ardından aracı teslim ettiler. kasımda yazıldık aylarca araba bekledik. bunu doğuşa söyledik adamlar sallamıyo bizi. vw'e yazdık onlar anında cevap gönderdi fakat dilimizi anlamadıkları için doğuş otoya yönlendireceklerini söyledi. bir işe yaramadı yani. müşteriyi çok rahat bulurlar. kazıklanmak hoşumuza gidiyor çünkü.

• adamlar rahat. sen almazsan sırada onlarca kişi var zaten. istersen alma ne fark eder ki..
  • ya arkadaşlar koltuklar için kılıf ne yaptınız airbag olduğu için bir şey yapamıyormuyuz yani, benim arka koltukta çocuklar ilk lekeyi bırakmışlar bile.
    önerisi olan varmı
  • Koltuklar leke tutmuyor, silince çıkıyor. Bence kılıfla aracınızı çirkinleştirmeyin. 2 canavar oğlan da bende var, onlara kurban etmek için aldım zaten arabayı daha önce de audi vardı. Arka koltuk ayak basılmaktan pislik içindeydi, sökülüp yıkanabiliyor. Ama sadece sildik, yeni sahibi aldı gitti. Bakmadı bile yani çok kafanı takma bırak bassınlar :)
  • bir leke temizleyici aldım, evdeki koltukta küçük bir leke vardı orda denedim işe yaramadı ya, hadi hayırlısı.
  • Arabanın koltuğu değişik bir kumaş kolay kolay leke tutmuyor. Tabi comfortline döşemesinden bahsediyorum.
  • bizdedecaddy varda hiç dikkat etmedik bakim bi ara........... Arkadaşlar bizim araç trendline ön- arka tamponu ne kadara boyar servis???????
    Bide verdğimiz paranın hakkını alamıyoruz iç tasarım falan aynı çok bi değişim olmamış vw den daha iyiyi bekliyoruz ama tr ye ancak böle araçlar gönderiyo

• arkadaşlar araç boşken lastik havaları 35 mi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbdmetehan
    bizdedecaddy varda hiç dikkat etmedik bakim bi ara........... Arkadaşlar bizim araç trendline ön- arka tamponu ne kadara boyar servis???????
    Bide verdğimiz paranın hakkını alamıyoruz iç tasarım falan aynı çok bi değişim olmamış vw den daha iyiyi bekliyoruz ama tr ye ancak böle araçlar gönderiyo

araci vw getirmiyo dogus oto getiriyo ozellikleri de dogus oto kisiyo. kazigi da dogus oto sokuyo. yani her sey dogus otonun basinin altindan cikiyo

• arkadaşlar 2012 model caddy'ler ne zaman gelir bi bilginiz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: FAAtih07

arkadaşlar 2012 model caddy'ler ne zaman gelir bi bilginiz varmı

haziran ayı diye biliyorum. daha 2011 ler 3 ay sonra geliyo 2012'ler ne zaman gelir sorusu olmamış
  • Geçen gün Başaranı aradım.Araçlar 3 ay sonra geliyormuş.2012 mi olur dedim evet dediler.Bilgilerinize...
  • Merhaba arkadaşlar mart ayı itibariyle caddy trendline arabama kavuştum. Sizlere bir sorum olacaktı. Aracımı stop ettirmeden önce 20 sn rölantide çalışır bırakıyorum ve bazen kontağı stop konuma getirdiğimde sileceklerde küçük bi hareket oluyo sizce bunun nedeni ne olabilir? Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Kazasız, sıkıntısız, mutlu ve keyifli sürüşler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gümüşlü

Merhaba arkadaşlar mart ayı itibariyle caddy trendline arabama kavuştum. Sizlere bir sorum olacaktı. Aracımı stop ettirmeden önce 20 sn rölantide çalışır bırakıyorum ve bazen kontağı stop konuma getirdiğimde sileceklerde küçük bi hareket oluyo sizce bunun nedeni ne olabilir? Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Kazasız, sıkıntısız, mutlu ve keyifli sürüşler...

bunun nedenini bilmiyorum ama rölantide 1 dk beklerse daha iyi olur diye biliyorum. söylemek istedim.

bu arada aracınız hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.a.a.N -- 16 Mayıs 2011; 17:03:11 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.