Şimdi Ara

Caddy Combi 1.6 TDI ile ilgili bilgi paylaşımı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
819
Cevap
4
Favori
200.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen beğendisen al kardeşim araçtır ölç biç tasarla uygula caddy yakışır...ben gidim yıkıcam samsunu bu arada ses sistemi 1.9 göre nasıl 1.6 6 hoparlör varmış...
  • arkadaşlar ben bi müzik cdsi aldım(orjnal)pc ye takıyorum tırak diyor caddye taksam çalştırırmı araba gelmediği için daha deneyemedm şimdiden cevap için teşekkürler.birde caddye orjinal cd deniyen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16ugur19
    arkadaşlar ben bi müzik cdsi aldım(orjnal)pc ye takıyorum tırak diyor caddye taksam çalştırırmı araba gelmediği için daha deneyemedm şimdiden cevap için teşekkürler.birde caddye orjinal cd deniyen varmı

eski caddy mzik çaları bazı korsan cdleri kabul etöiyordu ama ayar çekiliyor otrack çalışır araban bi gelsin senin araban gelmemiş benim de 2 ay önce geldi ama ben arabaya gidemiyırum vatani görev tunceli saygı duymak gerek allahın izniyle 5 gün sonra caddy min yanındayımmm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16ugur19
    arkadaşlar ben bi müzik cdsi aldım(orjnal)pc ye takıyorum tırak diyor caddye taksam çalştırırmı araba gelmediği için daha deneyemedm şimdiden cevap için teşekkürler.birde caddye orjinal cd deniyen varmı

ugur soru ters olmus bence :D Asil orijinal cdyi oynatir mp3 sonradan cikti ve korsan oluyo ama oynatir tabi ki hepsini. ayrica teybin folder ozelligi de mevcut. bu arada teybe svd konulmasi yasak cd ile kalinliklari farkli bunu da soyleyim dedim.

mobilden giriyorum nickini unuttugum ustteki abim hayirli ugurlu olsun. hayirli tezkereler :)
  • ben de aracı aldım. Ama Aksarayda olduğum için parayı eft yaptım bayiye, onlar da bana gerekli belgeleri kargoyla gönderdiler. 44 bin oldu düz confortline. Ama plakayı kendim çıkarıp mtv yi de kendim alacağım için 550 TL sini vermedim. Plakayı Cuma günü çıkardım Pazartesi de aracı alacağım.

şekerbank memursen lilere yüzde 40 indirim yapıyormuş kaskoda 825 TL dediler. Ama pek bir şey yok gibi kapsamında. Anahtar içinde unutunca kaybedince falan bir şey yapmıyorlar. Sizin kaskolar nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

ben de aracı aldım. Ama Aksarayda olduğum için parayı eft yaptım bayiye, onlar da bana gerekli belgeleri kargoyla gönderdiler. 44 bin oldu düz confortline. Ama plakayı kendim çıkarıp mtv yi de kendim alacağım için 550 TL sini vermedim. Plakayı Cuma günü çıkardım Pazartesi de aracı alacağım.

şekerbank memursen lilere yüzde 40 indirim yapıyormuş kaskoda 825 TL dediler. Ama pek bir şey yok gibi kapsamında. Anahtar içinde unutunca kaybedince falan bir şey yapmıyorlar. Sizin kaskolar nasıl?

öncelikle hayırlı olsun aracınız. bizim kargo her şeyi karşılıyor axa'dan yaptırdık. anahtar kalırsa eğer anahtar kaldı demezsiniz. sürücü tarafındaki camı kırın aracı açın. sigortaya da taş attılar dersiniz. cam kırılması zaten kaskoyu bozmuyor

• metinbesil kardeş sen arabayı ne zamandır bekliyosn
  • metinbesli kardes 44000 e comfortline almissin manuelmi dsg mi eger dsg ise cok iyi almissin
  • Arkadaşlar Necvox 939HD'yi ensonunda aldım ve kullandım...Montaj dahil 1650 tl'ye patladı. RCD310'u 250 tlye sattım yani maliyeti 1400 tl oldu buşekilde...

Gerçekten çok güzel tavsiye ederim detayları sonra paylaşırım... Ama şimdilik şunu söyliyim öyle 1.000 tl verip bluetooth yazılım yükleteceğinize aslanlar gibi bu cihazı alın navigasyondan bluetoootha kadar herşey var ve direksyon kumandasıyla tam uyumlu.. Yani bluetooth cevaplama ve arama yapabiliyorsunuz direksyondan...

Bu cihazı isterseniz vw yetkili servilerinden de temin edebiliyorsunuz. Montaj dahil 1.750 tlye takıyor servisler... Servisin taktığıyla benim aldığım aynı..
    Jettanın navigsayonlu teybini (rns510 )10.500 tl'ye satıyor servis.. Oha yaani::))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocapitol

Arkadaşlar Necvox 939HD'yi ensonunda aldım ve kullandım...Montaj dahil 1650 tl'ye patladı. RCD310'u 250 tlye sattım yani maliyeti 1400 tl oldu buşekilde...

Gerçekten çok güzel tavsiye ederim detayları sonra paylaşırım... Ama şimdilik şunu söyliyim öyle 1.000 tl verip bluetooth yazılım yükleteceğinize aslanlar gibi bu cihazı alın navigasyondan bluetoootha kadar herşey var ve direksyon kumandasıyla tam uyumlu.. Yani bluetooth cevaplama ve arama yapabiliyorsunuz direksyondan...

Bu cihazı isterseniz vw yetkili servilerinden de temin edebiliyorsunuz. Montaj dahil 1.750 tlye takıyor servisler... Servisin taktığıyla benim aldığım aynı..
    Jettanın navigsayonlu teybini (rns510 )10.500 tl'ye satıyor servis.. Oha yaani::))

hayırlı olsun abicim. detaylı incelemeni bekliyorum ben de ikna edebilirsem babamı alacağım. gündüz ekran performansı nasıl acaba?

• quote:

Arkadaşlar Necvox 939HD'yi ensonunda aldım ve kullandım...Montaj dahil 1650 tl'ye patladı. RCD310'u 250 tlye sattım yani maliyeti 1400 tl oldu buşekilde...

10500 e 2 defa oha yani. . ondan sonra biz kalite satiyoruz derler rakiplerinin agzina bal suruyorlar

• arkadaşlar ses sistemi nasıl yeni caddy nin 1.9 a göre 2 hoparlör fazla ses nasıl arabayı sallıyormu :)1.9 göre en azından daha nettir inşallah
  •  Caddy Combi 1.6 TDI ile ilgili bilgi paylaşımı

1-)Bluetoothla telefon görüşmesi yapmak çok başarılı. Ses çok iyi geliyor ve karşı tarafa da bi okadar iyi gidiyor… Direksyondan gelen çağrıyı cevaplama, son aradığınız numarayı arama sesi açıp kısma veya tamamen kapatma mümkün…

2-) Navigasyon verileri çok kapsamlı

a-) Hızınızı söylüyor. Gpsin ölçtüğü hız ,aracın hız göstergesindeki hızdan yaklaşık 4-5 km daha düşük… Bu da trafik ekiplerindeki radar hızıyla aynı olduğu anlamına geliyor. .Son Ceza yediğimde hızım araç göstergesine göre 105 km/s idi ama radar 100 km/s olarak ölçmüştü… İşte GPSte çıkan hızla trafik radarının ölçtüğü hız aynı… Yani o anda GPS hızınız kaç ise ceza yediğinizde ceza makbuzunda yazan hız da aynı olacakdır..

b-) Deniz seviyesinden nekadar yüksekte olduğunuzu veriyor. Bu gerçekten çok ilginç…

c-)Hedef noktaya saat kaçta varacağınızı söylüyor. Sizi bekleyenlerin saat kaçta burada olursun sorusunu ekrana bakarak cevaplamak mümkün :)

d-)Hedef noktaya kaç saat kaç dakika sonra ulaşacağınızı söylüyor..

e-)GPS kendi saatini veriyor.. Aracınızın saati yanlışsa buna bakarak düzeltmeniz mümkün..

f-)O anda bulunduğunuz yoldaki hız limitini veriyor. Bu hız limitini aştığınızda hız limitini aştınız uyarısı veriyor… hız limitleri olarak 30 50 90 ve 110 rakamlarını gördüm… Tabi burakamlar binek araç için ve opsiyonsuz rakamlar… Necvox ithalatçı firmayla konuşup bu rakamları değiştirme imkanım olup olmadığını soracağım.. Eğer Değiştirme imkanım varsa caddy hız limitlerine göre bir düzenleme yapacağım… Mesela duble yolda hız limitimiz 85.. %10 opsyonla beraber 94 olur… gps te duble yol hız limitini 94 olarak ayarlarım . GPS’in ölçtüğü hız 95 olduğunda Sinem hızı aştın diye uyarı verir bu şekilde… Bu arada gps verilerini sesli okuyan bayanın adı Sinem :
    Gps hızı 95 olarak ölçerse arabanın göstergedeki hızı kaç olur diye sorcak olursak cevap %5 fazlası olan hız yani 99,75dir. Yani aslında duble yolda aracın göstergesi 99 olana kadar ceza yemememiz lazım araç gösterge hızı 99 iken trafik radarının ölçtüğü hız 94 olacaktır..Bu da opsyonlu hızlimitinin en üst sınırıdır..

g-) Bu saydığım gps verilerinden seçeceğiniz ilk 3 tanesini ön menüde görme şansınız var. Eğer hepsini görmek istiyorsanız veriler menüsüne girmeniz yeterli..

h-)dijital pusula var… Bu pusuladan hangi yöne doğru gittiğinizi görmek mümkün ama buradaki harfler ingilizce..Yani mesela South güney S ile temsil edilmiş…

i-)Navigsayonun kendi yol bilgisayarı var.. Bu bilgisayarla kaç kmdir yolda olduğunuzu kaç dakikadır yolda olduğunuzu en yüksek kaç km/s lik hıza çıktığınızı yolculuğunuz sırasında deniz seviyesinden en fazla kaç metre yukarı çıktığınızı görebiliyorsunuz….

j-)Adres bulma çok başarılı. Aradığım sağlık merkezini ve sonra nöbetçi eczaneyi listeden kolaylıkla buldum ..Sonrasında bu yerlere gitmek çocuk oyuncağı oldu tabi…

i-) GPS- uydu bağlantısının çekim kuvvetini görebiliyorsunuz. Tünele girince bu sıfır oluyor doğal olarak…

3-)DVD oldukça başarılı. Gerçi bizim ilk izlediğimiz dvd arızalı çıktı ama sorun değil .Görüntü kalitesi çok iyi. Ama karanlık filmler çok kötü görünüyor… Eğer ekrana güneş vurursa görüntü çok bozuluyor. Bu sebeple ekrana güneş gelmesini engellemelisiniz…

4-)Radio başarılı ama sanki rcd310 daha iyi çekiyormuş gibi geldi… radyonun tam kullanımını keşfetmek için biraz daha kurcalamalıyım..

5-)Televizyon oldukça başarılı… şehir içinde durduk yerde vericiye yakınlığınızla orantılı olmak üzere net görüntü de alabiliyorsunuz ama vericiler farklı yerlerde olduğu için bir kanalı net izlerken diğer kanalları karıncalı görebiliyorsunuz…

6-)televizyon antenini orta aynanın üstüne koydurdum. GPS antenini sağ ön döşeme içine koydurdum… İphone ve usb çıkışlarını vitesin olduğu yere çıkarttırdım…

7-)İpodu idare edebiliyormuşsunuz İpodum yok..ama iphonum var… İphonedaki şarkıları görebiliyor ve bu şarkıları çalabiliyorsunuz… Yalnız şarkı seçimini direksyondan yapmayı başaramadım… İphone bağlıyken gayet güzel şarj ediyor… bu bizim için iyi oldu çünkü arabada iphone için şarj kitimiz yoktu..

Cihaza 10 üstünden 8 verebilirim. Gerçekten de navigasyondaki verilerden çok etkilendim.. Hani şu yüksekliği felan da söylemesi gerçekten de cihazın dolu dolu olduğunun göstergesi… Alacak arkadaşlara tavsiye ederim…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan Artun -- 25 Nisan 2011; 12:22:14 >

• teşekkürler arkadaşlar. Darısı almayıp da almak isteyenlerin başına.

quote:

metinbesil kardeş sen arabayı ne zamandır bekliyosn

tam hatırlamıyorum ama 2 ay falan oldu galiba.
    quote:

metinbesli kardes 44000 e comfortline almissin manuelmi dsg mi eger dsg ise cok iyi almissin.

sıfır düzünü aldım. Ama bizim komşu 15 bin km de dsg sini aldı 44 bine galeriden Bir de ben parayı perşmbe öğleden sonra gönderip faturayı kestirdikten sonra hemen zam geldi dediler
    quote:

öncelikle hayırlı olsun aracınız. bizim kargo her şeyi karşılıyor axa'dan yaptırdık. anahtar kalırsa eğer anahtar kaldı demezsiniz. sürücü tarafındaki camı kırın aracı açın. sigortaya da taş attılar dersiniz. cam kırılması zaten kaskoyu bozmuyor

ben de bayiden axa yaptırdım 1010 TL 10 Taksite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinbestil -- 25 Nisan 2011; 13:21:49 >

• @MetinTekstil hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim..
  • @rocapitol abi senin isim neydi nicki yazmak zor oluyo incelemen gerçekten güzel olmuş. necvox'ta radar uyarısı yapılıyo diye biliyorum baktın mı buna? bi de rcd310da rds ile kanalların ismini yol bilgisayarında görüyorduk bunda da var mı bu özellik?

@metinbestil
    valla bi kaç ay sigorta şirketinde çalıştım bildiğim en iyi sigorta şirketi. ödemede falan sorun çıkarmıyorlar ve bu işi çok profesyonel yapıyorlar. ben çalışırken hayran kalmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

@rocapitol abi senin isim neydi nicki yazmak zor oluyo incelemen gerçekten güzel olmuş. necvox'ta radar uyarısı yapılıyo diye biliyorum baktın mı buna? bi de rcd310da rds ile kanalların ismini yol bilgisayarında görüyorduk bunda da var mı bu özellik?

@metinbestil
    valla bi kaç ay sigorta şirketinde çalıştım bildiğim en iyi sigorta şirketi. ödemede falan sorun çıkarmıyorlar ve bu işi çok profesyonel yapıyorlar. ben çalışırken hayran kalmıştım

Apitol'ü at abi'yi at geriye nekaldı? Roc.. ... Capiş??::)) kısaca Roc diyebilirsin yani::)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

@rocapitol abi senin isim neydi nicki yazmak zor oluyo incelemen gerçekten güzel olmuş. necvox'ta radar uyarısı yapılıyo diye biliyorum baktın mı buna? bi de rcd310da rds ile kanalların ismini yol bilgisayarında görüyorduk bunda da var mı bu özellik?

@metinbestil

Apitol'ü at abi'yi at geriye nekaldı? Roc.. ... Capiş??::)) kısaca Roc diyebilirsin yani::)

tamamdir roc :) sorularima cevap verebilir misin :)

• Rocapitol,
    Navigasyonun değerlemesini yaparken çok memnun olduğun anlaşılıyor. Bir anda dikkatlerimizi çektin. Yazdıklarını okuyunca şahsen ürün yorumundan ben çok memnun oldum, o kadar ki 10 üzerinden 9 veya 10 puan vermeni bekliyordum
    Bu cihazı yanlış hatırlamıyorsam 1.650-TL'ye almıştın. Montaj maliyeti ve süresinden bahseder misin?
    Geri vites kamerası monte edildi mi? Bu fonksiyon uygulandı ise tampon delinerek mi monte edildi, yoksa plakalığa monte edilen şeklinde mi? aracın arkasını kaç derecelik bir açıyla görebiliyorsun? Geri vites kamerasının görüntüsü gece-gündüz arasında netlik farkı var mı?
    Montaj yaparken aracın üzerinde kesme, biçme, delme vs işlem oldu mu? Olduysa göze batan bir durum var mı?
    Montajı yaptırdığın yerde, işlemi yaparken size yönlendirme yaptılar mı? GPS anteni şuraya koyalım, Ipode çıkışını şuraya, USB çıkışını buraya takalım şeklinde. Yoksa hepsinin yerlerini siz mi karar verdiniz?
    Ayrıca yaptırdığınız işlemde memnun kalmadığınız bir uygulama oldu mu?
    Hayırlı olsun. güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amorti Sir -- 26 Nisan 2011; 6:51:16 >

• montaj sirasinda arabanin dosemelerini hirpaladilarmi bende merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.