Şimdi Ara

Caddy Combi 1.6 TDI ile ilgili bilgi paylaşımı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
819
Cevap
4
Favori
200.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kardeş comfortta dual tuşu ne işe yarıyor.Bide arabanın herşeyini açıklamışsın birde klimayı anlatırmısın resmli olarak şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemieux

teşekkür ederim amorti sir inşallah kavuşacağım arabama....
    arkadaşlar caddy 1.6 yeni motor eski caddy 1.9 du ve ben eski caddy hayranıydım yeni caddy 1.9 u güç bakımından hiç hissettiriyormu bazıları genelde aynı diyorlar ama bu sitede kullanıcısı çok olduğu için daha net bir yanıt duyacağıma inanıyorum... Caddy trendline comfortline arasında wv sitesinin açıklamalarından başka diğişik bişe varmı acaba yani hız sabitleyicisi vs vs 3-4 tip özellik fark var ondan başka fark varmı teşekkür ederim şimdiden yanıtlarınız için ...

Lemix merhaba...

Trendlinela comfort arasında güvenlik donanımı açısından pek fark yok.. ESP ASR v.s.. ama sitede gördüğün farklar var... hep söylüyorum eğer kısıtlı bütçeniz varsa ve sadece 1 üst model alma imkanınız varsa hakkınızı DSG'den yana kullanın... Comfortu boşverin. Haa imkan varsa dsg-comfort şuanda Türkiye'nin mercedesten sonraki en baba ticarisidir o başka mesele.. Onun dışında 1,9 1,6dan çok daha gürültülü olduğu için sanki daha seriymiş gibi görünüyor ama her ikisini de test ettim.. 1,6 common railden ve belki de DSG'den dolayı daha iyi yapıştırıyor gibi geldi...

1,6nın son hızı daha iyi 0-100 hızlanması daha iyi yakıtı daha düşük ,daha sessiz... Daha düşük devirlerde maksimum torka çıkıyor... E daha ne istiyoruz?

Şimdi bana 2 kişi israrla 1,9'un daha seri olduğunu söylemişdi... Biri tanıdık arkadaşımız yekka.. Diğeri de bir dostum... Yekka israrla arabasının çipsiz olduğunu söylüyor ama youtuba da çipli olduğunu itiraf etmiş ::))

quote:

Upgrade to Flash Player 10 for improved playback performance. Upgrade Now or More Info. close
    119 views Like Add toShareEmbed Loading... Sign In or Sign Up now! This feature is not available right now. Please try again later. Link to this video: Email this video Facebook Twitter Buzz orkut tumblr. Blogger Myspace hi5 Bebo StumbleUpon show more
    Uploaded by yekka29 on Feb 14, 2011

0-150 :)) chip tunning :))

Diğer dostum ise 2-3 ay önce 1,9'un daha seri olduğunu söylemişdi...geçen gün konuşmamızda akrabasının caddysinin de chipli olduğunu itiraf etmiş oldu ::))

Böylece caddy 1,9TDİ 'ın 1,6 TDI Common railden daha seri olduğu söylentisi şehir efsaneleri arasındaki yerini almış oldu ::))

• quote:

Orijinalden alıntı: 16ugur19

Rocapitol

Kardeş comfortta dual tuşu ne işe yarıyor.Bide arabanın herşeyini açıklamışsın birde klimayı anlatırmısın resmli olarak şimdiden teşekkürler

Caddy Combi 1.6 TDI ile ilgili bilgi paylaşımı

Tamam boş vaktim olunca klimatronikle(tam otomatik klimayla) ilgili bir çalışma yapayım...

Ama özetle geçecek olursak Dual tuşuna basarsan şöförle yolcu tarafını farklı derecelere ayarlama şansın oluyor. Diyelim arabanın içi 24 derece şöför bu sıcaklıkta üşüyor sağdaki yolcu bu sıcaklıkta terliyor...

Şöför 26 derecelik hava istiyor... Yolcu 22 derecelik.. Eğer duale basmazsan şöfor 26'ya ayarladığında yolcunun ısısı da 26 olur.. Ama DUAL 'e yani çift yönlü çalıştırma tuşuna basarsan şöfor dereceyi 26'ya ayarlarken yolcu da ısıyı 22'ye ayarlayabilir. Böylece herkes rahat edeceği ısıda yolculuk yapma şansını yakalar...

Auto ve autosuz çalışma çok da farklı değil. Auto basılı olmasa da talep edilen sıcaklık bir şekilde ayarlanıyor... Ama autoda fun ayarı tamamen klimaya bırakılıyor... Klimanın en büyük özelliği ayarladığın ısıyı sağlayacak şekilde soğutucununmu yoksa ısıtıcınınmı çalışacağına kendisinin karar vermesi(Soğutucunun çalışabilmesi için AC tuşunun açık olması lazım)

ayrıca ısıtıcı ya da soğutucu çalışırken talep edilen sıcaklığa ulaşıldığında fun hızını düşürmesi ... tabi fun hızındaki otomatik değişimler Dual tuşu devre dışıyken geçerli... Dual tuşu devredeyken fun ayarlaması yapılamıyor..

Diyelimki arabanın içi 30 derece sen sıcaklığı low'a yani en düşük ısıya(18 dereceye) getirisen birden soğuması için funlar hızlı çalışır...

Arabanın içi 18 derece.... sıcaklığı high'a yani en sıcağa(30 dereceye) getirirsen funlar hızlı çalışır... Arabanın içi zaten soğukken ısıyı low'a getirrisen fun yavaş çalışır ki üşümeyesin...

Arabanın içi zaten sıcakken ısı ayarını en yüksek ısıya getirirsen funlar yine çok yavaş çalışır ki daha da terlemeyesin diye.....

Özetle talep etiğin sıcaklık arabanın sıcaklığına yakınsa fanlar yavaşlıyor. Talep etiğin sıcaklık arabanın sıcaklığından çok farklıysa bir an önce talep edilen sıcaklığa gelinmesi için funlar hızlanıyor... Böyle tuhaf bişey.... yine de biraz kafa yormak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan Artun -- 12 Nisan 2011; 22:18:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocapitol

quote:

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

Rocapitol

imzanızda doblo görünüyor

Aziz bizim aracın bakışları çok küstah , mağrur ,adamı dövecekmiş gibi bakıyo.. Ama doblo sanki çizgifilmlerden çıkıp gelmiş gibi çocuksu-sevimli... Doblonun bakışları daha çok hoşuma gittiği için onun resmini koydum... Kural dışılık yok herhalde..

pekı üstad ben sadece bian gördum şaşırdım ondan sordum:)

yoktur heralde kural dışılık falan bu yönetımın nerde ne yapıcagı bellı olmaz

• teşekkür ederim cevapların için rocapitol
    caddy ye jant alcam sizce fikri olan varsa bana jant önerirmisiniz resimli olursa mükemmel olur (araç ileri giderken geri dönüyor gibi gözüken jantlarda çok hoş )bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
  • http://alu-kola.elektrony.cz/konfigurator?&auto=vw&model=Caddy%20(2K%202004-)&velikost=16&typ=Kombi%20model%2004

Bu siteden hangi jantın yakışacağı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.
  • Ben şöyle bişey yaptım güzelde durdu gibi

• ilginiz için teşekkür ederim ama aracın rengini değiştirebiliyorum ama jantları bir türlü gösteremiyorum aeacın üzerinde acaba nasıl oluyor jantlara tıklayınca mı gösteriyor ben 5800 cepten nete bağlanıyorum flash destekleyen cep ama anlaysmadım....nese şu askerlik bütsin eldd yspıcam aetık hrrşey için teşekkürler
  • dizel-manuel, şehiriçi- şehirdışı tüketim değerleri nedir? lt/100km olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomacco

dizel-manuel, şehiriçi- şehirdışı tüketim değerleri nedir? lt/100km olarak.

manuelle dsg arasında artık çok bir fark yok...
    90 km/saat hızla Kaymak asfalt şehir dışı : 4- 4,5 lt/100 km arası
    90 km/saat hızla Stabilize yol şehir dışı : 5,2-5,8 lt/100 km arası
    şehir içinde standart yok.. herkesin farklı oluyor..
  • lemieux bu naviyi ne kadara taktırdınız
  • navi 1.900.00 tl demişler babam biz 2. vw alıyoruz vs demiş 100.00 lira gibi bir indirim yapmışlar. 2008 model transporter da var onuda ben zorlayarak aldırmıştım... volkswagen benim için bambaşkaa

Bir gün vw ni bırakırsam bilesiniz ki audi almışımdır...

Arkadaşlar ben görünüşe çok önem veririm ama tabi içide temiz olcak benim aradığım araba caddy neden mi?
    Bakın 1-2 şey yazayım...
    * Caddy iç tasarımı sınıfının hiç bir aracın da yok görsellikte 1 numara (connect te iyi es geçmiyeyim 2010)
    * Dış görünüm olarak caddy bence en sağlam imaj da araba kalıplı duruyor
    * Bence sınıfının en sağlam aracı güvenlik acısından da en iyisi
    * Pahalı olabilir başka araçlardan özellik olarak eksik olabilir türkiyede çok satılmaya bilir ama şu bir gerçek bu aracın türkiyede 2.eli nerdese çok az zararla satılıyor gerçek birşey buuu tabi herkesin zevki başka ama ben bir vw hayranı olarak caddy benim için binek araç gibiii

• Fallahi kanıma girdiniz galiba Necvox 939 HD alıcam..

Hepsi burada da var... EFT havaleyle 1573 tl'ye kadar iniyor fiyat.. Araştırdım 2 yıl garantiliymiş. Distribitör firma ise esse group... Harita güncelleme desteği veriliyormuş bu önemli..

Kia jeepte buna benzer bi navigasyon görmüşdüm. Gerçekten çok başarılıydı...

Bu arada çıkan teybi(RNS310 du dimi bizimkisi?) satma şansımız olurmu? aslında gitti gidiyorda bi satışa çıkartsam belki alan olur... elemanın biri 280 tlden satıyor ama??

Burda başka bi eleman bi çalışma yapmış 939 HD ile ilgili yeti skodanındı dimi?

http://forum.donanimhaber.com/m_43997020/tm.htm

• quote:

Fallahi kanıma girdiniz galiba Necvox 939 HD alıcam..

Hepsi burada da var... EFT havaleyle 1573 tl'ye kadar iniyor fiyat.. Araştırdım 2 yıl garantiliymiş. Distribitör firma ise esse group... Harita güncelleme desteği veriliyormuş bu önemli..

Bu arada çıkan teybi(RNS310 du dimi bizimkisi?) satma şansımız olurmu? aslında gitti gidiyorda bi satışa çıkartsam belki alan olur... elemanın biri 280 tlden satıyor ama??

Önce Rocapitol 2 konuyu bahsederek navigasyon hakkındaki bilgiyi sizinle paylaşacağım.
    1- size özel mail atmak istediğimizde ulaşmamızı engellemenizin özel bir nedeni varmı?
    2- 2013 model caddy için sizin güzel fikirlerinizi okumak bana zevk veriyordu? devam edebilit misiniz. bahsettiğim forumun adresihttp://forum.donanimhaber.com/m_47768427/tm.htm
    3- Eğer halen alım yapmadı iseniz ve Necvox 939 HD'i beğeniyorsanız İstanbul-Bahçelievler'de bu cihaz + montajı + geri vites kamerası 1.550-TL. üstelik kredi kartına 4 taksit imkanı da tanıyorlar. İlgilenirseniz daha sonra adres bilgisini de paylaşabilirim.

• quote:

Fallahi kanıma girdiniz galiba Necvox 939 HD alıcam..

abi o cihazı fazla önermiyorlar araştırdım gün ışığında sönük kalıyormuş. rns510 daha iyi olur bence

• @Kaan

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-multimedya-navigasyon-volkswagen-rns510-orjinal-yepyeni-sifir-29302632/detay?

tabiki orjinal iyi iyi de bir kere çok pahalı...
    2.si bluetooth gibi donanımları yok RNS510'nun bunun için ayrı kit lazım ama necvoxun bluetoothu kullanıma hazır bildiğim kadarıyla...

RNS510 için ek donanımlar gerçekten uçuk
    Opsiyonel Aksesuarlar :

. Bluetooth Kit (950 TL)

. Geri Görüş Kamerası (750 TL)

. Ses ile Kumanda (160 TL)

. Kafalıklara Monitör Bağlanması (Lütfen fiyat Sorunuz

halbuki necvoxu kamera dahil 1650-1750 arasına mal edicem gibi görünüyor... Gündüz görüntüsünün kötü olması tarafımca ihmal edilebilir...

@Amortisman

Özel mesaj atamıyormusunuz? Böyle bir engelleme yapmadım. pm atımı aktif bazı arkadaşlardan geliyor... Bir daha deneyin eğer olmazsa ayarlarıma bakayım..

Yeniyeni caddy için donanım taleplerimi boş zamanım olduğunda paylaşabilirim...

yardımınız için teşekkürler ama hepsi burada dan alıcam...

• Rocapitol,
    Cihaz şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • bende daha resimlrrden görüyorum sizin gibi....askerlik bitti bitecrk bitmiyor...9 gün kaldı... Biraz bekleyin isterseniz ben incelerim 2 hafta sonra yorumları yaparım daha net ....yinede sz bilirsiniz tunceli kayıp şehirden slmlarrrr....navi +kamera takımı vs içinde 1850.00 sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lemieux

bende daha resimlrrden görüyorum sizin gibi....askerlik bitti bitecrk bitmiyor...9 gün kaldı... Biraz bekleyin isterseniz ben incelerim 2 hafta sonra yorumları yaparım daha net ....yinede sz bilirsiniz tunceli kayıp şehirden slmlarrrr....navi +kamera takımı vs içinde 1850.00 sanırım

Tertip;

eğer şu referansları görmeseydim dicektimki tamam bekliyim siz gelince beraber kafa yoralım... Ama passat forumunda cihaz okadar çok methedilmişki şuanda tereddütüm kalmadı...

http://www.passatturkiye.com/threads/60-Necvox-939-HD-New-Version-VW-PASSAT

Ayrıca kızıl ötesi son versyonda var deniyor hepsiburdadaki kızıl öteli olduğuna göre son versyon olmalı... Yani akşama sipariş geçicem herhalde... Ama siparişi geçmeden önce passat forumunun 4 sayfasını da okucam... Belki diğer sayfalarda olumsuz yorum vardır...

• quote:

Orijinalden alıntı: Amorti Sir

Rocapitol,
    Cihaz şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Saol bi alalım da hayırlısıyla...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.