arkadaşlar üsttü yazdım zaten caddy 1.9TDI corsa 1.4 benzinli-tüplü
dikkat etmemişim pardon 3 - 4 ayrı konu ile giderken atlamışım
yok mu şöyle torklar gizli beygirler diyecek dizelciler yaw
1.4 corsa ile altea yıda geçermisin .)
quote:
Orijinalden alıntı: Belenenses
ben caddyciyim altea 125 hp 10 snyede 100 e çıkıo corsacı nasıl geçsin o kadarda değil
quote:
Sen de mi?
quote:
Orijinalden alıntı: time_keeper
quote:
Sen de mi?
aerodinamik denildi ya ondan
quote:
quote:
quote:
Sen de mi?
Altea güzel araç hocam. Bırak performansını bence, konforun tadını çıkar.
Ben öyle yapardım şahsen.
anlamadığım konuyu ilk açtığımızda %80 caddy diodu şimdi kimse kalmamış kediyi tutan
quote:
Orijinalden alıntı: baradona89
anlamadığım konuyu ilk açtığımızda %80 caddy diodu şimdi kimse kalmamış kediyi tutan
Sen kedi sahibi değil miydin
quote:
Onuda ben geçerim; 1.6 Corsa B GSi ile
quote:
quote:
quote:
quote:
Sen de mi?
Altea güzel araç hocam. Bırak performansını bence, konforun tadını çıkar.
Ben öyle yapardım şahsen.
yeterince tadını çıkartıyorum en sevmediğim kırk kere dalga geçtiğim konular bu hız konuları foruma bakarsan ezber bozan konu 92 model 1.6 corolla ile 180 gördüm desem çoğu kişi inanmaz
millet doğru düzgün araba kullanmıyor foruma girince salla babam salla kullanmıyordan kastım
babam 6 yıldır 65hp kangoo dan başka araba kullanmadı kayınpederim ben bildim bileli 1.6 2000 model astra dan başka hyundai minübüs kullandı 1-2 kere patronum 5 yıldır otomatik nissan terrano bir de 92 corolladan başka araba kullanmadı oğulları 5 yıldır leon ve lancer dan başka araba kullanamdı bakın yıllar ile örneker veriyorum ama forumda herkes her arabayı kullanmış Görürsem söylerim sanki milletten tur istiyorlar
benzinlileri bir aşağılamaktır gidiyor bilememkten kaynaklanıyor
Lakin altea daki motorda 1.9 tdı caddy ile arasında fark olabilir , oranlar vs. bursadaki kaymak gibi çevre yolunda düzde gayet rahat 190ı gördüm uzun yolda 160 ile uzun süre devam etsen yormaz
corsa 100 e kadar altea ile gelebilir ama uzun süre devam edemez sanırım ben 200 ü görürüm 1.4 benzinli corsayı bilmem
2006 symbol dci 80 hp arabamla arkadaşın 1.4 corsa sını çok rahat geçmiştim.Üstelik arkadaşın şöförlüğüde bende iyidir.Corsa nın 1.9 tdi cady yi geçmesine şaşırdım.
Hala kedi savunanlar var,ilginç
Bir arkadaş da aerodinamiye atıfta bulunmuş ama ne manada yazdığını anlayamadım.Kafasına takılan birşey varsa sorsun söyleyelim...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: baradona89
Sen kedi sahibi değil miydin
caddy sahibiyimde neyin ne olduğunu biliyorum biz konuyu açarkende corsanın beni geçeceğini biliodum
sonuçta ticari araç kedi korsaya geçilmesi normal
quote:
Orijinalden alıntı: alpaybıyıklı
2006 symbol dci 80 hp arabamla arkadaşın 1.4 corsa sını çok rahat geçmiştim.Üstelik arkadaşın şöförlüğüde bende iyidir.Corsa nın 1.9 tdi cady yi geçmesine şaşırdım.