Şimdi Ara

CADDY--CORSA SONUCU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
4.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpaybıyıklı

2006 symbol dci 80 hp arabamla arkadaşın 1.4 corsa sını çok rahat geçmiştim.Üstelik arkadaşın şöförlüğüde bende iyidir.Corsa nın 1.9 tdi cady yi geçmesine şaşırdım.

Renaultlar geçebilir gerçekten çok seri renaultlar fakat 1.4 corsanın da 19 TDI caddy i kalkışlarda ve kısa mesafelerde geçebileceğine aklım kesmiyor
  • corsa 1.4 90 hp ise zaten caddy geçememesi gayet doğal
  • quote:

Orijinalden alıntı: baradona89

quote:

2006 symbol dci 80 hp arabamla arkadaşın 1.4 corsa sını çok rahat geçmiştim.Üstelik arkadaşın şöförlüğüde bende iyidir.Corsa nın 1.9 tdi cady yi geçmesine şaşırdım.

bende senin corsayı RAHAT geçmene şaşırdım

Arkadaşının şoförlüğü 3.000 devirde vites atmaya yetiyordur muhtemelen.Herkes kendini iyi şoför sanar olmuş...Kime sorsan ben iyi kullanıyorum zaten der,sorsan piston nedir diye bilemez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

quote:

bende senin corsayı RAHAT geçmene şaşırdım

Arkadaşının şoförlüğü 3.000 devirde vites atmaya yetiyordur muhtemelen.Herkes kendini iyi şoför sanar olmuş...Kime sorsan ben iyi kullanıyorum zaten der,sorsan piston nedir diye bilemez...

kimse kendine kötüyüm demez ama ben bu forumda kapışmada 60 ta 4 e atanı duydum ötesi yok yani

• Ha çok yaşa ben de onu diyordum zaten...
  • Bunları konuşmak tartışmak yersiz. Ben bir aracın önce fabrika verisine bakarım, kendi aracımdan 1 sn yavaş yada hızlı ise kalkmam. Görünen köy klavuz istemez çünkü. Fabrika verisi 10.5 sn olan araçla yada 8.5 sn olan araçla kalkmam. Fabrika verisi 10sn olan araç 9sn yapamaz. Aslında en güzeli 0-400 metre süreleri, bende liste var. Bu yüzden çok iyi biliyorum hangi aracın beni geçip geçemiyeceğini. 400metrede .5 sn fark baya bir fark demek oluyor.
  • 80 hp symbol fena gitmiyor gercekten. Sonucta ticari arac olmadigi icin Corsa 1.4 u gecebilir coksasirmam acikcasi.
    Caddy kullanmadim ama bu Caddy-Transporterlarin performansinin abartildigini dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

Bunları konuşmak tartışmak yersiz. Ben bir aracın önce fabrika verisine bakarım, kendi aracımdan 1 sn yavaş yada hızlı ise kalkmam. Görünen köy klavuz istemez çünkü. Fabrika verisi 10.5 sn olan araçla yada 8.5 sn olan araçla kalkmam. Fabrika verisi 10sn olan araç 9sn yapamaz. Aslında en güzeli 0-400 metre süreleri, bende liste var. Bu yüzden çok iyi biliyorum hangi aracın beni geçip geçemiyeceğini. 400metrede .5 sn fark baya bir fark demek oluyor.

tamamda bunun zevk tarafı var o atmosfer filan herşey bir kağıt parçasındaki verilerin kapışması olmadı hiç bir zaman olaydan zevk alacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

80 hp symbol fena gitmiyor gercekten. Sonucta ticari arac olmadigi icin Corsa 1.4 u gecebilir coksasirmam acikcasi.
    Caddy kullanmadim ama bu Caddy-Transporterlarin performansinin abartildigini dusunuyorum.

nedense abartı seviyesinde wolkswagen arabalarına bi saygı var Türkiye de
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

Bunları konuşmak tartışmak yersiz. Ben bir aracın önce fabrika verisine bakarım, kendi aracımdan 1 sn yavaş yada hızlı ise kalkmam. Görünen köy klavuz istemez çünkü. Fabrika verisi 10.5 sn olan araçla yada 8.5 sn olan araçla kalkmam. Fabrika verisi 10sn olan araç 9sn yapamaz. Aslında en güzeli 0-400 metre süreleri, bende liste var. Bu yüzden çok iyi biliyorum hangi aracın beni geçip geçemiyeceğini. 400metrede .5 sn fark baya bir fark demek oluyor.

tamamda bunun zevk tarafı var o atmosfer filan herşey bir kağıt parçasındaki verilerin kapışması olmadı hiç bir zaman olaydan zevk alacaksın

Tamam işte, zevkli olması için birbirine yakın araçlar olması lazım. O zaman zevkli oluyor drag olsun, rolling olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAT1988

slm arkadaşlar ptesi akşamı yazdığımız corsa mı caddy mi kapışmasını dün gece gerçekleştirdik. kalkışta uzunda kısada inişte çıkışta farketmedi her türlü düplü corsamla caddyi yırttım. zaten caddynin sahibi de foruma girdiğinde yazacaktır. araçlar arasında bariz fark var. 0-100Ü 13.6SN MAX HIZI DA 166KM olan caddy ancak bizim forumda favori gösterilirdi zaten
    caddy şöyle geçer böyle geçer diyen arkadaşlarda şimdi kesin caddy nin şoförüne laf atacaklardır. ama önce bi araçların verilerine baksalar bariz farkı, iki gözü ve beyni olan hepsi görebilir
    sadece ikimiz olduğumuz için videoya çekemedik ancak daha çok yarışır videoya çekeriz. hala caddy nin geçeceği hayaline kapılan arkadaş varsa eğer ben izmirdeyim özelden mesaj atabilir, bide onun caddysini geçeriz.
    ayrıca geceye kadar foruma giremeyeceğim arkamdan atıp tutmayın

Vw Caddy gibi hem prestij, hem de preminyum bir aracı opel corsa gibi ne idiğü belirsiz kalite yoksunu bir arabayla geçip, vw hayranı arkadaşların gururunu nasıl kırarsın sen ha, sakın bir daha böyle hatalar yapma ve de bu forumda paylaşma..!

• Yanılmamak sevindirici
  • arkadaşım şantiye de kullanılan yıllarca tuğla taşınmış bir caddy ile falan mı kalkdınız siz Caddy 1.9 tdi senin o 1.4 düplü korsan egsozunu bile koklayamaz o kadar ciddiyim saçma sapan konuşmayın o zaman bende 1.6 boramla civic type r a vurdum oldu mu göster inanalım böyle boş laflarla yer kaplama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uvb007 -- 20 Ağustos 2011; 16:56:06 >
  • Video-kanıt olmadan babam söylese inanmam(imkanı yok)...
  • Ben video kanıt olmadan da inanırım, yüksek torkun verdiği hızlanma hissi dışında pek birşey olacağını sanmıyorum asılıyor araç koltuğa gömülüyorsun ama bi de bakışsın 2 saniye koltuğa gömülü olduğun halde 50den 70'e çıkmış araç tamam 4üncü viteste bile 40 km hızda gaza basınca topluyor araba bi şkeilde gidiyor caddy olsa bile ama hız beklemek imkansız. ilk mesajdaki gibi 13.6 saniyede hızlanan aracın 10 küsür saniyede hızlanan aracı nasıl geçeceğini düşünüyorsunuz? yani neye göre? anlamadım ben de... hele ki uzun yarışlarda? Bilmiyorum nereden nerelere yarıştı arkadaşlar ama....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

Ben video kanıt olmadan da inanırım, yüksek torkun verdiği hızlanma hissi dışında pek birşey olacağını sanmıyorum asılıyor araç koltuğa gömülüyorsun ama bi de bakışsın 2 saniye koltuğa gömülü olduğun halde 50den 70'e çıkmış araç tamam 4üncü viteste bile 40 km hızda gaza basınca topluyor araba bi şkeilde gidiyor caddy olsa bile ama hız beklemek imkansız. ilk mesajdaki gibi 13.6 saniyede hızlanan aracın 10 küsür saniyede hızlanan aracı nasıl geçeceğini düşünüyorsunuz? yani neye göre? anlamadım ben de... hele ki uzun yarışlarda? Bilmiyorum nereden nerelere yarıştı arkadaşlar ama....

nereden bakıyosunuz
    1.4 corsa fabrika verisi 0-100 12.5sn
    bendeki 1.9 tdi altea 0-100 12.3sn

birde
    1.6 102hp hitler motoru var ya
    yerden yere vurulan
    o motorlu altea 0-100 12.8sn

göklere çıkarılan tdı 12.3sn
    yerden yere vurulan hitler 12.8sn
    tdı azami sürat 183km/s
    hitler azami sürat 181km/s

Bu forum böyle bir hal aldı işte
    corsaymış caddy imiş
    hiç bir şeye kendiniz binip sürmedikten sonra inanmayın
    yaş ortalaması taban yaptı
    zaten az sıkıştırınca çoğu dökülüyor 17-18 yaşında oldukları çıkıyor

( konuyu açan kişilere demiyorum boş yere üzerlerine alınmasınlar, tanımadığım kişi hakkında yorum yapamam )

forum genel olarak bu halde
    her arabayı sürme ile ilgili bir önceki mesajımda da bilgi verdim
    koca adamlar 6 senede 1 araba kullanabiliyor
    bizim dh cengaverlerinin kullanmadağı araba yok

27 yaşındayım
    1 çocuğum var
    ben arabada güvenliğe yakıta sağlamlığa donanıma vs bakarım
    0-100 hiç aklıma gelmemişti
    caddy mi corsa mı geçer hiç aklıma gelmemişti

önce canınızın kıymetini bilin
    0-100 muhabbetine bi ton video internette görüyoruz
    makas vs. sonu hüzün

selametle

• 0-100 değerleri kimin geçeceğini belirtmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uvb007

arkadaşım şantiye de kullanılan yıllarca tuğla taşınmış bir caddy ile falan mı kalkdınız siz Caddy 1.9 tdi senin o 1.4 düplü korsan egsozunu bile koklayamaz o kadar ciddiyim saçma sapan konuşmayın o zaman bende 1.6 boramla civic type r a vurdum oldu mu göster inanalım böyle boş laflarla yer kaplama

Tabi kardeşim ayıp ettin!

Kedi hiç geçilir ya bırak gözünü seveyim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

arkadaşım şantiye de kullanılan yıllarca tuğla taşınmış bir caddy ile falan mı kalkdınız siz Caddy 1.9 tdi senin o 1.4 düplü korsan egsozunu bile koklayamaz o kadar ciddiyim saçma sapan konuşmayın o zaman bende 1.6 boramla civic type r a vurdum oldu mu göster inanalım böyle boş laflarla yer kaplama

Tabi kardeşim ayıp ettin!

Kedi hiç geçilir ya bırak gözünü seveyim....

• quote:

ilk önce bi üslubuyla konuşmayı öğren arabaları bilmeden de konuşma varsa caddy gel izmire gör madem öle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baradona89 -- 20 Ağustos 2011; 18:19:03 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.