Şimdi Ara

Caddy Merak Edilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a. beyler size caddy hakkında birkaç sorum olacak. Arkadaşıma caddy alacaz 2006-2007 model.

1)Gözü yeni kasada fakat max. 25.000 civarı ayarlayabilir. Eski kasa alıp onu makyajlayabilirmiyiz. Yeni kasanın kaporta aksamı eski kasa ile uyumlumu? Yani misal 2006 araca 2012 farları-çamurlukları-tamponu vs. atsak olurmu ? Amaç dıştan 2012 olarak görmek iç aksama dokunulmayacak
    2)Bu işlem olursa ne kadara mal olur?
    3)Caddye çip tuning uygulaması yapılabilirmi veya yaptıran arkadaşlar verim aldınızmı ? Gücü-torku ne kadar artıyor ?
    4)Son olarak kazalı caddy alıp yaptırsak çokmu masraflı olur bu konu hakkındaki düşünceleriniz nedir ?

Sorularımıza cevap verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

• O dediğiniz olacak bişey değil. Astarı yüzünü geçer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: artismimar

O dediğiniz olacak bişey değil. Astarı yüzünü geçer...

+++ 1905 :)))

sağ sol çamurluk, tampon, farlar, kaput pff bağlantı noktaları daha aynıysa eski caddyle :))
    en az 10 bin TL :)) ne gerek var git Trendline al keyfine bak :))
  • Yeni caddy parçaları eski caddyle uyum sağlamıyor ve vida yerleri aynı değil, hiç uğraşma bence aracı ikinci elden satarken zarar edersin..
  • arkadaşlar vida yerleri nasıl aynı değil anlamadım yapan bir arkadaş buldukta ? fakat maliyet,nerede nasıl yaptırdı hiçbir bilgi alamadık araç 2007 modeldi ama 2012 görünümlüydü bu arada aracı alan arkadaşım en az 10 sene binecek 2. el düşünmüyor yani :) cevaplayan ve cevaplayacak arkadaşlara saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar_44

arkadaşlar vida yerleri nasıl aynı değil anlamadım yapan bir arkadaş buldukta ? fakat maliyet,nerede nasıl yaptırdı hiçbir bilgi alamadık araç 2007 modeldi ama 2012 görünümlüydü bu arada aracı alan arkadaşım en az 10 sene binecek 2. el düşünmüyor yani :) cevaplayan ve cevaplayacak arkadaşlara saygılar...

Öncelikle öyle birşey yaptırmanız için aracım toplamda 6 parçasının değişmesi gerek
    volkswagen bir araçta 6 parçanın değişmesi demek bence epeyce bir maliyet isteyen
    iş olur, yani arkadaşını 25 bin TL'ye bi caddy alsa, bunun önünü değiştirerek 2012'ler
    gibi düzenlemeye kalksa;

1) RENK FARKI OLUR ARAÇTA yeni takılan parçalar daha taze gözükür
    2) 2012 model bir caddy ile 2005 2006 2007 model bir caddy'nin çamurluk far kaput tampon gibi bağlantı noktaları aynı olmayabilir
    3) Bu işlem bir hayli maliyetli olur en az 10 bin TL gider. gereği yok yani lüzumsuz bir harcama olur saygılar.

• arkadaşlar aslında bizim amacımız önden kazalı bir caddy alıp yeni kasaya dönüştürmek bu işlem için toplam 25.000 tl düşünüyoruz. Fakat 1-2 daha max. oynayabilirmiş :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada ilker bey aracınıza MAŞAALLAH MAŞAALLAH MAŞAALLAH hatta durun ya 40.000 kere MAŞAALLAH diyorum mükemmel bir araç
  • quote:

bu arada ilker bey aracınıza MAŞAALLAH MAŞAALLAH MAŞAALLAH hatta durun ya 40.000 kere MAŞAALLAH diyorum mükemmel bir araç

Sağolun Allah razı olsun satmayı düşünüyoruz :) talip olursanız buyrun 2012 model 8bin km'de körpecik 1.6 TDI Comfortline :))
  • araba piyasasından şükür iyi anlıyorum ilker bey sizin araca bakıyorum benim gözümde 48-50 ediyor :) buda arkadaşımı aşıyor bu arada benim araç ford focus :D
  • quote:

araba piyasasından şükür iyi anlıyorum ilker bey sizin araca bakıyorum benim gözümde 48-50 ediyor :) buda arkadaşımı aşıyor bu arada benim araç ford focus :D

şu anda benim aracın liste fiyatı 49.750, trafik sigortasınıda alıcıya yüklüyolar tam 50.000 TL'ye maal oluyor
    tabi metalik renk farkı koymazsanız, bir de metalik isterseniz fiyat tam 51.000 TL oluyor
    alıcısı varsa yani ben 48.500'e bırakacam.
  • demiştim ben
  • Toprağım hayırdır 2012 8.000 km aracı niye satma durumundasın.Bir sıkıntı yok değil mi?Ben de satın almak için ısınma turları atıyorum.Kritik bir şey varsa beni aydınlat.Yol yakınken döneyim.Selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bi sorum olacaktı.... benim caddy e sislere xenon takmayı düşünüyorum. araç daha 3 aylık, xenon taktıktan sonra garantide bi sorun yaşarmıyız.? elektrik aksamında oynama olduğundan dolayı.? teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: lütoo

arkadaşlar bi sorum olacaktı.... benim caddy e sislere xenon takmayı düşünüyorum. araç daha 3 aylık, xenon taktıktan sonra garantide bi sorun yaşarmıyız.? elektrik aksamında oynama olduğundan dolayı.? teşekkürler

Şimdi şöyle bir durum var, aracın elektrik aksamı normalde garanti dışı kalır ama
    xenonlardan kaynaklı bir problem olursa ve servise siz öylece giderseniz, yani
    xenonlar takılı şekilde, servistekiler bakar xenon takılı olduğunu görür ve garanti dışı
    bir arıza var derler size ve suçu size yüklerler ( Ki bu gayet doğal ), ama xenonlardan
    kaynaklı bir arıza olurda siz servise gitmeden akıllı davranıp xenonları sökerseniz normal
    Halojen ampüllerle gidip arızayı belirtirseniz bu durumda onlarda xenon takılmış olduğunu
    anlamazlarsa garanti kapsamın halledilir. ben taktırmamanızı tavsiye ederim çünkü sis farları
    özelliği gereği SARI renkli halojen ampüllerde vazifesini yapar, xenon takmak sadece gösterişten
    ibarettir.

• quote:

Orijinalden alıntı: melih9003

Toprağım hayırdır 2012 8.000 km aracı niye satma durumundasın.Bir sıkıntı yok değil mi?Ben de satın almak için ısınma turları atıyorum.Kritik bir şey varsa beni aydınlat.Yol yakınken döneyim.Selamlar.

Kesinlikle yolundan dönme aynen ve aynen caddy taraftarıyım fakat imkanın varsa 2.0 TDI SPORTLİNE almanı şiddetle
    öneririm bende bu yüzden 2.0 TDI sportline almayı planlıyorum zaten. satma sebebimiz bu yani ama biz birz tok satıcıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlker Yıldız

quote:

Orijinalden alıntı: melih9003

Toprağım hayırdır 2012 8.000 km aracı niye satma durumundasın.Bir sıkıntı yok değil mi?Ben de satın almak için ısınma turları atıyorum.Kritik bir şey varsa beni aydınlat.Yol yakınken döneyim.Selamlar.

Kesinlikle yolundan dönme aynen ve aynen caddy taraftarıyım fakat imkanın varsa 2.0 TDI SPORTLİNE almanı şiddetle
    öneririm bende bu yüzden 2.0 TDI sportline almayı planlıyorum zaten. satma sebebimiz bu yani ama biz birz tok satıcıyız.

Anlaşıldı toprağım teşekkürler.

• yaparsınız ama 10000 TL yi geçer şöyle
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-tr-tek-2013-comfortline-gorunumlu-2009-model-caddy-maxi-1.9tdi-149950991/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CADDYCİİ -- 7 Şubat 2014; 18:10:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.