Bildirim
cadılar bayramı iade rpler geldi mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
onlar gelmiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: mandira10
onlar gelmiyor
nasıl gelmiyor bize gelicek dendi resmi açıklamada ben tr serverındaki nadir zombie brandli accounta sahiptim satıcağım zaman bu büyük + dı benim için ayrıca yanlışın olmalı dediğim gibi resmi sitede iade ediliceği söylendi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: l FlushRoyaL l
quote:
onlar gelmiyor
nasıl gelmiyor bize gelicek dendi resmi açıklamada ben tr serverındaki nadir zombie brandli accounta sahiptim satıcağım zaman bu büyük + dı benim için ayrıca yanlışın olmalı dediğim gibi resmi sitede iade ediliceği söylendi
Hesap satışı yapacağını ticketına yaz bakalım belki iade ederler. -
zombi ve müdire fiora tekrar satışa cıkabilenler olarak satışa çıktı yani gelecek harrowingdede gelebilirler ama cici kedi katarina gibi skinler tek sefer satışa cıkacak dendi o yüzden rp bedelleri iade ediliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: SehinsahTr
quote:
quote:
onlar gelmiyor
Hesap satışı yapacağını ticketına yaz bakalım belki iade ederler.
-
quote:
zombi ve müdire fiora tekrar satışa cıkabilenler olarak satışa çıktı yani gelecek harrowingdede gelebilirler ama cici kedi katarina gibi skinler tek sefer satışa cıkacak dendi o yüzden rp bedelleri iade ediliyor
ama legacy skindi onlar da limited di yanlış mı hatırlıyorum
quote:
quote:
zombi ve müdire fiora tekrar satışa cıkabilenler olarak satışa çıktı yani gelecek harrowingdede gelebilirler ama cici kedi katarina gibi skinler tek sefer satışa cıkacak dendi o yüzden rp bedelleri iade ediliyor
zombi brand ve müdire fiora legacy -
quote:
quote:
quote:
zombi brand ve müdire fiora legacy
anladım teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: SehinsahTr
quote:
quote:
onlar gelmiyor
Hesap satışı yapacağını ticketına yaz bakalım belki iade ederler.
ahahaha
-
Alakası yok. Gecmiste zombie brand alanlara verildi sembolden. Rpleride verilcek dendi. Rp gelmediyse ticket at
Alakasi var. Gecen sene cikan halloween skinleri bu olaya dahil degildi.yani zombie brand aldiysan gelmez ama 2 sene önce zombie ryze aldiysan gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: SHLD
Alakasi var. Gecen sene cikan halloween skinleri bu olaya dahil degildi.yani zombie brand aldiysan gelmez ama 2 sene önce zombie ryze aldiysan gelir.
Hadi ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X