Şimdi Ara

CAFE AÇTIM CREATIVE S750 Mİ Z5500 MÜ İYİ OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir cafe açtım. tabiki arka planda devamlı müzik çalmasını istiyorum. sizce hangisini almalıyım. cafe 160m2. burayı sesle dolduracak bir set alıyorum. hi-fi setler önermeyin lütfen, cafe yi açmak için çok masraf ettim ve param kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comastico -- 20 Ocak 2006 21:50:41 >

• ben olsam s750 alırdım arkadaşım hem 7.1 olması heryere dağıtabilirsin hemde creative kalitesi olarak kesinlikle önerim s750 olur benim
  • quote:

Orjinalden alıntı: C@sh

ben olsam s750 alırdım arkadaşım hem 7.1 olması heryere dağıtabilirsin hemde creative kalitesi olarak kesinlikle önerim s750 olur benim

evet benim içinde s750 birinci seçenek ama bu forumdaki z5500 incelemelerini görünce acaba yanlışmı düşünüyorum dedim
    s750 7+1 olmasıyla daha iyi bir seçenek gibi duruyor. evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
  • arkadaşım sana s750 önermemin sebebi 2 setide kullanıp s750 yi tercih etmemdir hem tiz kalitesi hemde bassların tokluğu açısından s750 çok daha güçlü bir settir, özellikle dvd filmlerde bunu kolaylıkla anlayabiliyorsun ben z5500'ide kullanıp satmış biri olarak sana kesin tavsiyem s750'dir
  • quote:

arkadaşım sana s750 önermemin sebebi 2 setide kullanıp s750 yi tercih etmemdir hem tiz kalitesi hemde bassların tokluğu açısından s750 çok daha güçlü bir settir, özellikle dvd filmlerde bunu kolaylıkla anlayabiliyorsun ben z5500'ide kullanıp satmış biri olarak sana kesin tavsiyem s750'dir

tabiki iki seti de kullanmış birinin fikri benim için çok önemlidir peki z5500 ü satmışsın s750 yi de bana satarmısın acaba?

• quote:

Orjinalden alıntı: comastico

quote:

arkadaşım sana s750 önermemin sebebi 2 setide kullanıp s750 yi tercih etmemdir hem tiz kalitesi hemde bassların tokluğu açısından s750 çok daha güçlü bir settir, özellikle dvd filmlerde bunu kolaylıkla anlayabiliyorsun ben z5500'ide kullanıp satmış biri olarak sana kesin tavsiyem s750'dir

tabiki iki seti de kullanmış birinin fikri benim için çok önemlidir peki z5500 ü satmışsın s750 yi de bana satarmısın acaba?

dostum setimden çok memnunum şuanda valla pc imdeki en değerli parça bana göre bence uygun fiyats 2.el bulabilirsin yada sıfır alabilirsin

• quote:

Yeni bir tartışmaya hoşgeldiniz... Hadi tiz olarak s750 z5500den iyi olsun(o da bi yere kadar) ama sub olarak hiçbir şekilde s750 z5500den üstün değil arkadaşlar.. Bilip bilmeden yazmayın bence..2 seti de kullandım diyorsun o zaman sende kulak yok arkadaşım..Bi de aradaki farkı kolaylıkla anlayabiliyorsun demişsin..Bence sen hiçbir şekilde z5500ü kullanmadın hatta dinlemedin arkadaşım.. Bilmeden etmeden böyle yalan yanlış milleti bilgilendirmeyelim lütfen..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech x540 mı yoksa x530 mu ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Korci

quote:

Yeni bir tartışmaya hoşgeldiniz... Hadi tiz olarak s750 z5500den iyi olsun(o da bi yere kadar) ama sub olarak hiçbir şekilde s750 z5500den üstün değil arkadaşlar.. Bilip bilmeden yazmayın bence..2 seti de kullandım diyorsun o zaman sende kulak yok arkadaşım..Bi de aradaki farkı kolaylıkla anlayabiliyorsun demişsin..Bence sen hiçbir şekilde z5500ü kullanmadın hatta dinlemedin arkadaşım.. Bilmeden etmeden böyle yalan yanlış milleti bilgilendirmeyelim lütfen..

herkezin bass anlayışı farklıdır arkadaşım niye öyle diyorsun kimi insana z5500 ün bassı iyi gelirken kimi insana da kuru gürültüden ibarettir.Adam belki s750 nin bass tokluğunu beyenmiştir bide bassı down fire olduğu için adamın daha hoşuna gitmiş olabilir renkler ve zevkler tartışılmaz

• quote:

quote:

Korci@ arkadaşım sen nerden biliyorsun benim iki setide kullanıp kullanmadığımı??? Sen müneccimisin ki bu yargıya vardın. iki setide kullandım z5500 de güzel ve güçlü bir set ama ben memnun kalmadım ve sattım, sonra bir mağazada dinleyerek karar verdiğim s750 aldım ve z5500'den daha çok memnunum özellikle dvd'lerdeki performansı logitech'den çok daha iyi s750'nin, woofer'ını güzel bir yere yerleştirirseniz logitecih'in sub'undan çok daha iyi bir bass sesi alırsınız,sende kulak yok filan bu kelimeleri aynen bende sana söylesem hoşuna gider miydi acaba? merak etme kulağım sapasağlam ama bu tür laflar hiç hoş değil.

Saygılar...

• arkadaşlar lütfen konuyu olumsuz bir tartışmaya çevirmeyelim. tartışalım tabiki ama saygı sınırları içersinde. c@sh arkadaşımız fikrini söylemiş.ben ortada yalan söyleyecek birşey göremiyorum
  • quote:

arkadaşlar lütfen konuyu olumsuz bir tartışmaya çevirmeyelim. tartışalım tabiki ama saygı sınırları içersinde. c@sh arkadaşımız fikrini söylemiş.ben ortada yalan söyleyecek birşey göremiyorum

aynen bence 2 setide kullanmıştır arkadaşımız niye burda boşuna yalan söylesin ki
  • benim bildiğim kadarıyla z5500 daha kaliteli, ancak s750 7+1 bu da 2 yere daha hoparlör koyabilicen anlamına geliyor z5500'e göre. bu durumda cafe için daha avantajlı olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sabonis

benim bildiğim kadarıyla z5500 daha kaliteli, ancak s750 7+1 bu da 2 yere daha hoparlör koyabilicen anlamına geliyor z5500'e göre. bu durumda cafe için daha avantajlı olabilir

Arkadaşım bende logitech'e kötü demedim zaten oda gayet güöçlü ve kaliteli bir set, ama zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir deyim vardır, Ben memnun kalmadım ve sattım, şuanda s750 kullanıyorum ve çok daha memnunum. Ama bu benim müzikten anlamadığım yada kulağımın yok olması anlamına gelmez biraz daha saygılı olalım birbirimize ayrıca arkadaşımız cafede kullanacakmış onun 7 tane uyduyu cafenin belirli bölgelerine iyi bir şekilde konumlandırırsa çok daha iyi bir çevresel ses alır kanaatindeyim

• quote:

quote:

quote:

Korci@ arkadaşım sen nerden biliyorsun benim iki setide kullanıp kullanmadığımı??? Sen müneccimisin ki bu yargıya vardın. iki setide kullandım z5500 de güzel ve güçlü bir set ama ben memnun kalmadım ve sattım, sonra bir mağazada dinleyerek karar verdiğim s750 aldım ve z5500'den daha çok memnunum özellikle dvd'lerdeki performansı logitech'den çok daha iyi s750'nin, woofer'ını güzel bir yere yerleştirirseniz logitecih'in sub'undan çok daha iyi bir bass sesi alırsınız,sende kulak yok filan bu kelimeleri aynen bende sana söylesem hoşuna gider miydi acaba? merak etme kulağım sapasağlam ama bu tür laflar hiç hoş değil.

Saygılar...

Arkadaşım ben senin fikrine saygı gösteriyorum herkesin zevk anlayışı farklıdır.. Ama kendi setini överken gerçekçi olmuyorsun.. Bassların tokluğu açısından s750 çok daha güçlü bir settir demişsin.. Ben buna kesinlikle katılmıyorum.. Bi önceki setim Thx550ydi. s750yi de detaylı olarak mağazada dinledim..Hiçbir şekilde s750nin z5500den daha tok bir bass sesi verdiğine şahit olmadım.. Ama z5500 10'' subı sayesinde çok daha dolgun bir bass sesi verdiğini söyleyebilirim.. Creativein sub konusunda kesinlikle daha kötü olduğunu herkes biliyor.. Yorumların bana gerçekçi gelmediği için öyle cevap yazdım yoksa burda kimseyle kavga etmeye veya saygısızlık etmeye niyetim yok..
    Saygılar..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar...

Arkadaşım ben senin fikrine saygı gösteriyorum herkesin zevk anlayışı farklıdır.. Ama kendi setini överken gerçekçi olmuyorsun.. Bassların tokluğu açısından s750 çok daha güçlü bir settir demişsin.. Ben buna kesinlikle katılmıyorum.. Bi önceki setim Thx550ydi. s750yi de detaylı olarak mağazada dinledim..Hiçbir şekilde s750nin z5500den daha tok bir bass sesi verdiğine şahit olmadım.. Ama z5500 10'' subı sayesinde çok daha dolgun bir bass sesi verdiğini söyleyebilirim.. Creativein sub konusunda kesinlikle daha kötü olduğunu herkes biliyor.. Yorumların bana gerçekçi gelmediği için öyle cevap yazdım yoksa burda kimseyle kavga etmeye veya saygısızlık etmeye niyetim yok..
    Saygılar..

Ok sorun değil yanlış anlaşılma olmuş olabilir ben senin fikirlerine saygı duyuyorum, ben s750 'den memnunum zaten z5500'ü daha önce almıştım ilk tercihim z5500'dü ama memnun etmedi beni, creative'den şuanda daha çok memnunum herkesin zevki farklıdır z5500 sana göre daha iyidir saygı duyarım senin kulak zevkindir ama bende s750'den memnunum

• s750 iyidir iyi
  • Şimdi z-5500cülerin yoğun ateşi başlayacak:)

z-5500 daha iyi bir set ama s750de katiyen kötü değil. Bir cafede kullanım açısından 7 uydu avantajlı olur diyorsan gönül rahatlıyla tercih edebilirsin.

bazı z-5500 kullanıcısı arkadaşlarım biraz fanatizme kayıp s750yi öyle eleştiriyorlarki acaba kullandığım set bu değilmi diye tekrar bakmak durumunda kalıyorum, lütfen herkes sadece artı eksi yönleriyle önerisini yapsında klasik bir topic daha eklemeyelim arşive.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @tEnDEr -- 21 Ocak 2006 0:10:37 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sabonis

benim bildiğim kadarıyla z5500 daha kaliteli, ancak s750 7+1 bu da 2 yere daha hoparlör koyabilicen anlamına geliyor z5500'e göre. bu durumda cafe için daha avantajlı olabilir

Arkadaşım bende logitech'e kötü demedim zaten oda gayet güöçlü ve kaliteli bir set, ama zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir deyim vardır, Ben memnun kalmadım ve sattım, şuanda s750 kullanıyorum ve çok daha memnunum. Ama bu benim müzikten anlamadığım yada kulağımın yok olması anlamına gelmez biraz daha saygılı olalım birbirimize ayrıca arkadaşımız cafede kullanacakmış onun 7 tane uyduyu cafenin belirli bölgelerine iyi bir şekilde konumlandırırsa çok daha iyi bir çevresel ses alır kanaatindeyim

mesajımda en ufak bir saygısızlık yok. daha neler artık....

• abi tartışmaya hiç gerek yok bence o mekana en iyi dağınık sesi gigaworks verir adam full ses müzik dinletmiyecek ki (gerçi dinletsede farketmez) orda arka planda müzik çalacak bu kadar
  • quote:

quote:

arkadasim senin z5500 dedigin x530 olmasin sakin. yoksa benim bilmedigim baska bir z5500 modelimi var.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.