Şimdi Ara

Cafe için tasarım yardımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Bir cafe için tasarım yapıyorum renklerde takıldım kaldım, fikirlerinizi rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TTAF Kablo -- 9 Ağustos 2011; 15:28:57 >

• beyaz ağırlıklı olan logo güzel - ki diğerleri de hoş tabi - fakat site arka planı için ikinci logo da kullandığın kremarengini kullanabilirsin. Yazılar ne kadar koyu da olsa beyaz arka plan üzerinde kayboluyorlar. Tabi bu benim algım. Ama renk seçimi genel olarak güzel. Tasarımı da oldukça sade. Olması gerektiği gibi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TradeMark

beyaz ağırlıklı olan logo güzel - ki diğerleri de hoş tabi - fakat site arka planı için ikinci logo da kullandığın kremarengini kullanabilirsin. Yazılar ne kadar koyu da olsa beyaz arka plan üzerinde kayboluyorlar. Tabi bu benim algım. Ama renk seçimi genel olarak güzel. Tasarımı da oldukça sade. Olması gerektiği gibi bence.

Arkadaşa tamamen katılıyorum
  • Teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız için. o zaman birde oyle deneyelim bakalım :)
  • çok hoş çalışma olmuş
    bencede beyaz plandaki daha hoş duruyor.
    ama menü isimlerindeki font seçimi beni biraz düşündürdü. bana göre bazı büyük harfler pek okunaklı değil maalesefki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.