Arkadaşlar Uzun süredir burada forumu takib ediyorum. Genelde Network bölümü dışındaki konulara pek bakmıyorum. Post u buraya açmamın nedenide bu. Umarım anlayışla karşılarsınız . Seviyeli yardımsever dostların varlığı beni çok mutlu ediyor. Özetle; Bahçelievler de Bilgisayar şirketi açıcaz, aynı zaman da internet cafe de olcak ikisine de isim bulmam lazım. Sizlerin de önerisini almak istedim. Bu konuda katkılarınızı önemsiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum .
şöyle dumur isimler filanda düşnebilirsin
yastık filan gibi .. :-) ama cok ilginç kaçar bu kadarıda. .:-))
müşteriler in yorganlarını yanlarında getirmeleri rica olunur :)
CYSTEIN koy çok elzem :)
CYSTEIN + Deville ulem ikinizi de cafe den içeri sokmucam haberiniz olsun. Doğru dürüst bişeler söleyin
saka bi yana zor is bu sirket ismi koymak bi de ona uygun logo kar dizayni brosurler bir ay ugrasmistik sirket kurarken bu tip islerle , uyurken bile dusunuyor isim...
Allah kolaylik versin...
bahcesoft.. ehehe:) guzel bi isim değil mi? sirket hayırlı olsun bu arada.
anlaşılan herkes emekliliğini düşünüyor . Bahçeli ev alıp dijital ortamdan kurtulmak istiyor :)
internet cafe : cafe net sirket : net bilişim
cafe:computer house şirket: C&T BİLGİSAYAR computer technologies
Cafe : Kaçamak Şirket : System Computer
system computer ile net bilişim tahminen vardır..
İzmir'de pide satan bir yer vardı. Adı "Pidefabrik"
Bunun gibi orijinal birşey düşünmek lazım bence.
Saygılar..
biz de netfabrik filan mı yapsak napsak ben bir tane buldum şirket ismi BilgiTimi
siz ce nasıl ?
bence agar bi isim olsun şirket ismi cafe için her isim olabilir...
Bilgisayar ile ilgili şirketlerin isimleri tahmini %20 si uzay ile ilgili olur.. Nedeni Uzayın karmaşıklıgını bilgisayarın karmaşıklıgı ile bagdaştırmalarıdır diye düşünüyorum
Örnek: Mars , Ay , Venüs , Güneş , Pluton , Merkür
Sende Bu Kervana Katılabilirsin.....
karmaşık ve ya karışıklık tan bir isim bulacaksak çorap ve arap saçı daha ii olur be CIZIK bunu düşüneceğim