quote:Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronikquote:Orijinalden alıntı: Çağdaş Alıntıları Göster Adamı ben mi banladım acaba??
quote:Orijinalden alıntı: Çağdaş Adamı ben mi banladım acaba?? Çaktırma Panpa Arayıp Sorduğun Yok Ayıp Ediyosun.
quote:Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronikquote:Orijinalden alıntı: Çağdaş Adamı ben mi banladım acaba?? Çaktırma Panpa Arayıp Sorduğun Yok Ayıp Ediyosun.Alıntıları Göster Lann sennnn tamam çaktım napıyon lan
quote:Orijinalden alıntı: ÇağdaşLann sennnn tamam çaktım napıyon lanAlıntıları Göster Bir menemen yapta yiyek
quote:Orijinalden alıntı: YéldaBir menemen yapta yiyekAlıntıları Göster Ee bu saatte menemeni napacan :/
quote:Orijinalden alıntı: ÇağdaşEe bu saatte menemeni napacan :/Alıntıları Göster Yapta yiyelim işteee
quote:Orijinalden alıntı: RoBiN*Bu saatte olur mu Alıntıları Göster başım ağrıyor bugün olmaz iğrenç bir bahane değil mi :(
quote:Orijinalden alıntı: Çağdaşhaklısın olmadı :/Alıntıları Göster Yap artık şunu Yoruldum zopayla dürte dürte
quote:Orijinalden alıntı: Çağdaşmorardı zaten her yanım gelin yapim :cgYapmıycaksan yapmıycam de bekletip durma oraya gidecekmişim
quote:Orijinalden alıntı: ÇağdaşHazırlayıp kargo mu yapayımKabul ediyorum yolla Kargo parasını da ver ama, öğrenci adamız şurda