Şimdi Ara

Çağdaş Türk Dünya Tarihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-Bu çağdaşa nasıl çalışıyorsunuz her şey karma karışık ? Geçen sene sınavdan iyi yapanlarda tavsiye verirse çok makbule geçer

Yorum yapmadan geçmeyelim

• Sözeldende başvurdum bu sene.Bilgim yok,banada lazım .
  • O zaman ++. Bu forumda neden hiç yardımsever yok
  • Hocam sadece (http://forum.donanimhaber.com/m_74183752/f_//tm.htm#74183752 ) şunu tavsiye edeyim sana.Ben önceden çıktısını çıkardım ve sanada faydası olur.
  • Hocam bunun hepsini ezberleyeceğiz mi nasıl çalışabiliriz ?

Yok mu yardım edecek bir arkadaş?
  • Onları ezberleme okuyarak çalış.Ben şahsen böyle uygulayacağım.Yoksa ayrıntı ayrıntı ezberlemek zorunda kalırsın.Şunu da söyleyim bu sayfada ts'ci yok galiba,mf ve tm görüyorum hep.
  • Sanırsam öyle dostum veya sözelciler sınava falan çalışmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukarı daha da yukarı
  • Sözelciler sınava pek çalışmaz. Avantajlısınız bu konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki de hepsi çalışıyor baksana kimseden cevap yok
  • çok sözelci yoktur bu forumda hocam. Daha Çağdaş Türk Dünya Tarihine gecemedim ama her zaman yaptıgım taktigi uygularım herhalde. Okyanusun Tarih konu anlatımı var şematik şekilde. onu deftere geciriyorum sonrada 2-3 kere okuyorum. Akılda kalıyor direk
  • Pek yok veya hepsi çalışıyor dostum :) Çağdaş biraz daha teferruatlı normal tarihten.Bende de fdd var + çağdaş için karekök aldım gidiyorum bakalım.Bu okyanusun tarihinden bir sayfa çekip yollar mısın dostum şu şematik olayından
  • -Cnx - kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam buyrun. Gereksiz ayrıntı yok hiç direk önemli yerleri yazmıslar
     Çağdaş Türk Dünya Tarihi Çağdaş Türk Dünya Tarihi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzelmiş dostum saolasın.Bende finalin cep kitabı, deltanın tarih kartları ve fdd k.a var ama bir umduğumu bulamadım ve çokça ayrıntı var bu iyiymiş genel göre bakalım alabilirsem bundan alayım.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Cnx -- 14 Mayıs 2014; 14:18:06 >
  • Manuel Neuer kullanıcısına yanıt
    Hocam sağolun teşekkür ederim.Benim elimde kaynak yok alsam 1 ay için boşa para vericem.
  • Has bir sözelciyim çağdaştan tahminimce 13-15 arası soru gelir ben gerek ders kitabında gerekli gördüğüm yerlerin notlarını çıkarıp çalışıyorum yada tarih cep kitabından okuyup testini çözüyorum
  • Bende aynı has sözel hangi cep kitabı ?
    Fdd ve güvender
    Ezberlıcek tabikide işimiz bu orda eksık yerler bıle var al bı elıne cagdas mebın kıtabını neler neler var okuyarak calısmak falan hıkaye bıldıgımız tek tek ezberlıcez yapcak baska hıcbırsey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.