Şimdi Ara

Çağrı Merkezinde İşe Başlayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş başvurusu yaptım ihtiyacım olduğu için, Turktelekom ve Turkcell’den aynı anda çağrıldım. Çağrı Merkezi çalışanı olacağım, sizce Turkcelli mi seçeyim Turktelekom’u mu? Turkcell aynı zamanda Home Office çalışma sağlayabiliyor istersem sizce mantıklı mı?

Home Office rahat mıdır? 12.00-21.00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrytekGame -- 6 Ocak 2020; 13:44:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç düşünmeden Turkcell .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nonamenouser

Hiç düşünmeden Turkcell .
    Hocam home office mantıklı mı sizce?

• işe başladığında söyle ararım kampanyalaşırız ben de çağrı merkezinde çalışıyorum
  • CrytekGame kullanıcısına yanıt
    Evınde gereklı rahatlıgı ve ımkanları saglayabılceksen tabıkıde dusunsene herkes ısten cıkıp evıne gıtmek ıcın cırpınırken sen zaten evındesın ayrıca Turkcellı onerırım hem evınde calısmak hemde ofıs ortamında calısmak ıcın cunku cok duyuyuorum memnun olanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas9292

Evınde gereklı rahatlıgı ve ımkanları saglayabılceksen tabıkıde dusunsene herkes ısten cıkıp evıne gıtmek ıcın cırpınırken sen zaten evındesın ayrıca Turkcellı onerırım hem evınde calısmak hemde ofıs ortamında calısmak ıcın cunku cok duyuyuorum memnun olanları
    Ne imkanı sağlanabilir ki? Bilgisayar üzerinden konuşma yapçam işte. Ev daha rahat olur gibime geliyor benimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

işe başladığında söyle ararım kampanyalaşırız ben de çağrı merkezinde çalışıyorum
    Hocam sence home office mi yoksa çağrı merkezi mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Home office nasıl oluyor hocam? Nasıl çalışıyorsunuz çağrı merkezi olarak? Bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Home office nasıl oluyor hocam? Nasıl çalışıyorsunuz çağrı merkezi olarak? Bilgilendirirseniz sevinirim
    Bende pek anlamadım home office mi istersiniz yoksa çağrı merkez şubesinde mi diye sormuşlardı. Sanırım evdeki bilgisayara bi program kurcam ordan olcak her şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: CrytekGame

Bende pek anlamadım home office mi istersiniz yoksa çağrı merkez şubesinde mi diye sormuşlardı. Sanırım evdeki bilgisayara bi program kurcam ordan olcak her şey.

Alıntıları Göster
    Baya iyiymiş hocam. Bende bir araştırayım bunu. Maaş nedir bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Baya iyiymiş hocam. Bende bir araştırayım bunu. Maaş nedir bilginiz var mı?

Alıntıları Göster
    Ben talebe 2500₺ diye girmiştim demek ki kabul etmişler ki döndüler. İnanın hiçbir şey bilmiyorum ama bakacağız bakalım. Home office dilediğim gibi olursa onu seçerim.

• Boşver home Office falan. Maaşa bak. Eğer türk Telekom yerleşkesi çok sapa bir yerde değilse, maaş daha iyiyse seçebilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrytekGame

Ben talebe 2500₺ diye girmiştim demek ki kabul etmişler ki döndüler. İnanın hiçbir şey bilmiyorum ama bakacağız bakalım. Home office dilediğim gibi olursa onu seçerim.

Alıntıları Göster
    8 saat normal çalışacağına artı bir ton yol çekeceğine home office çok daha mantıklı. Umarım istediğinize ulaşırsınız. Bilgi için teşekkür ederim.

• Home Office tabii ki, bir kere evindesin yol derdin yok yemek derdin yok giyim derdin yok. Kendi evindesin tabii bunun şartlarını konuşmanız lazım firma ile. Konuşmadan bir şey demek mantıklı değil ama 8 saat çalışacağına normal Ofiste evde git 9 saat çalış en azından evdeyim dersin. Kesinlikle Turkcell ve Home Office taraftarı olun derim.
  • Selam, ne yaptın neyi tercih ettin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.