Şimdi Ara

çağrı merkezleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BT dunyasinda yer almaya calismama ragmen deneyimsiz oldugum icin bir turlu is bulamiyorum. bu yuzden arayisimi biraz degistirip cagri merkezlerine goz diktim, internette bolca bu soktor ile ilgili ilanda var.
    sorum su; cagri merkezlerinde calisma duzeni nasildir? aranizda calisanlar varsa bu konuda biraz deneyimlerini aktarabilirler mi?

yaz ayinda bari bu isle ugrasip biraz para ve "deneyim" edineyim...

• Çağrı merkezinde çalışıyorum ben.

Her çağrı merkezinin çalışma sistemi farklıdır ama hemen hemen hepsi vardiyalı çalıştırır. Gece vardiyasıda olur gündüzde değişir her hafta. Sormak istediklerin olursa p.m :)
  • ozel mesaj attim mesajda yazdigimi burada da yazayim ileride boyle bir konu arayan olursa hazir olsun =)

aklimdaki sorular sunlar

cagri merkezlerindeki insan iliskileri nasildir? arkadaslik ortami... (bir sure teknik serviste calismistim herkes birbirinin kuyusunu kazma derdinde idi)

benim istegim teknik destek hizmeti veren bir cagri merkezinde yer almak. ama telefonla insanlarin sorununu cozmek gozumde kocaman bir dag... telefon kullanmayi zaten sevmiyorum. genel olarak arayan ile cok can sikici konusmalar olur mu?

bunun icin bir egitim veriyorlar mi?

ortalama gunlluk calisma saatleri ve ucretleri ne kadardir?
  • işsizim.bir sürü kez çağrı merkezi mülakatına gittim.hiç birinden sonuç alamadım.ben seçilmediğim için seçilen çağrı merkezcilere uyuz oluyorum.bol bol çağrı merkezlerini arayıp antikk kuntik muhabbetler ediyorum.

-merhaba çağrı?
    -kimi aramıştınız beyfendi?
    -merkez?
    -evet beyfendi çağrı merkezi burası
    -herkez orda mı?
    -niçin aramıştınız beyfendi?
    -kaç para maaş alıyorsunuz?
    -beyfendi bu tip sorulara cevap vermiyoruz.
    -üzerinde ne var?
    -telefonu kapatacağım.
    -o zevki sana tattırmayacağım bebek dııııt dıııt.
  • çağrı merkezi neysede telefonla satışı kim icat ettiyse onun ben ..............
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.