Şimdi Ara

CAGRI05

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Orjinalden alıntı:cagri05
    defector neden böyle bir ikileme kendini soktuğunu anlamış değilim.

kurallara uygunsuz hareket ediyorsun ve biz forum üyeleri seni uyardığımızda başkaldırıcı-tınmama gibi mesajlarla devam ediyorsun.

ve şimdide forumdan bir kişi ile kendini mukayese ediyorsun.ne yani şimdi bu ankette sen kazanmış görünsen.iski bir daha foruma girmicek mi ?

ayrıca bu anketi açarken iski ye sordun mu? kazanan kalır diye ? yoksa kendi kendine gelin güvey mi oluyorsun

çağrı ben kimseyle kendimi ikileme sokmuyorum...
    iskinin topicimi nasıl bulandırdığını görmeyecek kadar kör değilsiniz sanırım...
    son olarak bana bu mesajı atıyorsun da neden oraya cvp verme hakkını vermiyorsun...
    biliyorum haklı olduğum için sizde bu topicte haksız duruma düştüğünüz için gururunuza yediremiceksiniz ve banlacağım...
    not: o anketi açmak için iskiden izin almama gerek yok ben ona mesajmı gönderdim...
    SİL ŞİMDİ BU TOPİCİ DE FAZLA REZİL OLMA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DefectoR -- 16 Aralık 2004, 19:26:02 >

• topiği ben kilitlemedim can kilitlemiş. herzaman için herkesin bende cevap hakkı vardır
  • yeter ya sizin bu kavganız,bu topicleri görmek zorundamıyız.aha bende ikinize karşıyım,benden yana olanlar pm atsın çete kuralım
  • işte bende cevabımı yazdım buraya...
    gereken mesajıa lmışındır...
    saygılar...
    ama saygıyı hakedene...
  • Defector konu kimin topici bulandırdığı değil.Topic ilk bulandığında tartışmaya girmek yereine bize bildiseydin olay çok daha farklı olurdu
  • ayrıca adıma özel açılan bu topiği kilitlemek istiyorum. çünkü kişiye özel topicler yerine pm kullanalım. teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.