Şimdi Ara

Caitlyn Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Caitlyn hakkındaki tüm sorularınıza yanıt vermeye çalışıcam almadan önce merak ettikleriniz varsa söleyin

• güzel mi :D ?
  • güzel mi :D ?
  • GUCLU MU ?
  • zor mu ?
  • Zoom yapınca kenardan gözüküyo diyolar aslı var mı?
  • quote:

Zoom yapınca kenardan gözüküyo diyolar aslı var mı?

bu söylenti doğruysa şimdi seçip deneyeyim (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: amops2

quote:

Zoom yapınca kenardan gözüküyo diyolar aslı var mı?

bu söylenti doğruysa şimdi seçip deneyeyim (:

Arşiv için pm attım.
  • Bu dhde reklam konusunda frmtr yi aştı , yazdığımız her harf bir reklam bir tanıtımına dönüşüyor , yakında postlar arasıda 2-3 büyük boy reklam koyarlar 3 mesajı iki saatte okuruz.
  • Arşiv kelimesinin üzerine geldiğimde Brazzers'ın reklamını görmek beni memnun edebilirdi, bu konudaki rahatsızlığımı sineye çekmemde anlamlı bir rol oynayabilirdi. Mamafih, filhakika, nevertheless olmadı.

Not: Bu mesaj tek elle yazılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Arşiv kelimesinin üzerine geldiğimde Brazzers'ın reklamını görmek beni memnun edebilirdi, bu konudaki rahatsızlığımı sineye çekmemde anlamlı bir rol oynayabilirdi. Mamafih, filhakika, nevertheless olmadı.

Not: Bu mesaj tek elle yazılmıştır.

Yaklaşık 5 dakikadır bu mesajını tekrar tekrar okuyorum , açıkçası söyleyecek birşey bulamadım , bir cevap yazmadan bırakmayada gönlüm razı olmadı.
  • Soru sormadığım için cevap vermek için bu kadar sıkıntılanmana gerek yoktu. Fark etmişsinizdir, alıntı yapmayı çok kullanan biri değilim. Alıntı yaptığımda, soru sormamış dahi olsam bir şeyler yazılmasını beklerim. Senin mesajlarından alıntıladığım bir şey hatırlamıyorum. Varsa da bir ornitorenkin parmaklarını geçmez.
  • gerçek hayatta da böyle mi konuşuyosun ? çok kasıntı be
  • Eh işte masrafını çıkarıyor.
  • dayanıksızmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

dayanıksızmı?

Bütün ranged dpsler gibi.
  • twitchin yerini tutar mı ?
  • öncelikle her ranged dps gibi canı az oyundaki başlangıç olarak en yüksek range sahibi(650 bakın tristananın pasifi ve kogmawın skili olmadan hiçbir şey kullanılmamış hali) kullanmaya alışırsan twitchin yerini rahatlıkla alabilir yeni patch te bufflanıcağı hakkında konuşmalar dolaşıyor resmi forumda bu arada diğer konulara bakıyordum orda gördüm jungle çok zor 11 levelda golemi zor kesiyorum demiş bi arkadaş eğer otların içinden ateş ederseniz pasifiniz 2 şer olarak artar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.