Şimdi Ara

Çakarlı araç sahibi dehşeti, yol vermeyince bıçakladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
10.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya gerçek polis olsa. Olayın bir de bu boyutu var, o zaman da yediğin cezayla kalırsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşyerimizdeki bir işçinin yakınıymış bu bıçaklayan sahış. Babasının maddi durumu çok çok iyiymiş. Çok az da olsa konuştuk ama bu şahış paranın pulun malın mülkün içerisinde sen erkeksin sen kralsın sen paşasın diye büyütülmüş sanırım biraz. Umarım arkalarındaki gücü bu defa kullanamayacaklardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slicerx

Ben sinirliyim pislik mislik dinlemem. Gerçi bunun biraz da tiple ilgisi var. Yani genellikle sakallı 30 yaş civarı ve +80 kilo olanlara kabadayılık yapmıyorlar. Daha çelimsiz, gözlüklü, memur tipli daha genç daha zararsız daha kolay lokma gibi gözükenlere artistleniyor magandalar. Nereden biliyorsun dersen şimdiye kadar kavga etmeyi gerektircek bir sataşma olmadı. Camı indiriyorlar yemeyince, abi şöyle böyle diye alçak sesle söyleyip gidiyorlar.. Ben de üstelemiyorum yani. Fakat kolay lokma gibi görünsem, neden öyle yaptın lan? diyecekler. Belki inip dövecekler falan..

Alıntıları Göster
    bu doğru bu arada 175+ iri ve sakallıysa seside kalınsa bi tırsıyolar

• Olaya gelince video çeken herife geçmiş olsunda videoyu çekende çok gıcık hareket ediyor böyle kekolara denk geldiğinizde tane tane konuşun siniri geçer gider zaten orda garip garip hareketler yapacağına adam akıllı konuşsa olay kapanır gider

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Silahsız gezmeyin, sonra zengin ve tanıdıkları olanlar öldürebilir sizi.
    hadi vurdun diyelim, o vursa yatmaz ama sen ömür boyu yatarsın.
  • N11 e girip çakar diye arama yapın, 10 larca satış. Ülkede hukuk uygulaması adalet yok. Mümkün olduğu sürece evden çıkmıyorum. Malınıza canınıza kast edilse bile kimse ceza almıyor. Ama malum zata muhalif olan bile hapse atılıyor.
    Bu sarışın genç mahkum olsa bile hapis yatmaz. Yaptığı yanına kar kalır. Zaten onlarca katil hırsız çocuk tacizcisi sapık vs hepsi dışarıda.
    Sahiller, devlet arazileri yağmalanır kimse ses etmez.
    Vatandaşımız malum yönetimden memnun ki tekrar seçiyor. Memnuniyete devam. Bu vatandaşa bu yönetim çok bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisans mezunu,
    ruhsal yeterliligi musait,
    Aile ve cocuk sahibi olan herkes'in silah bulundurmasi kolaylastirilmali.

Silah tasimak ayri bir olaydir.Silah bulundurmakla bir degildir.

Herkes silah tasiyamaz..

• Cakar ile mahkeme alaka? Aksama kadar bos bos oturacaklarina gidip ceza kesseler yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacemonkey

Cakar ile mahkeme alaka? Aksama kadar bos bos oturacaklarina gidip ceza kesseler yeter.
    Çakar olmasa bu adam zaten yol kesip bıçaklayamayacaktı değil mi? Polise git dersin gider, ceza kes dersin keser kafasına göre şuraya gidiyim 2 ceza kesiyim yapamaz.

Mahkemenin alakası da şu, adamın 6 ayrı sabıka kaydı varmış ve bu adam böyle rahatça dolaşabiliyorsa sorun mahkemede ve kanunlardadır. O suçları işleyen adam tekrar işler, sen gidip bırakırsan buna davetiye vermiş olursun. Polis ne yapsın buna? Çakar için ceza kesti diyelim, keseceği ceza para cezası. Bu zaten zengin çocuğu, ona koymaz. Başkasının yolunu kesip de bıçaklamasını da engellemez.
  • Bize dek gelmez ki böyleleri çükünü keselim.
    Hep garibanadl dek geliyor..

• mokoko_TR kullanıcısına yanıt
    İyi misin hocam? Senden hızlı olanı hazmedemiyor diyorsun. Sonradan görmeler eline az biraz para geçince altındaki arabayı ferrari sanıyor. Trafikteki çoğu kişinin arabası aynı hızı yapabiliyor. Yol vermedi diye adam mı bıçaklayacaksın

• şu lanet arabadan inmeyin eğer dişinize kadar silahlı rus oligarkı gibi değilseniz

• bu çocukla 2 sene önceye kadar aynı sitede oturuyodum,beraber fitness yaptığımız sigara içtiğimiz vardır her gün farklı arabayla farklı mekanda story atıyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Digital Reaction

Lisans mezunu,
    ruhsal yeterliligi musait,
    Aile ve cocuk sahibi olan herkes'in silah bulundurmasi kolaylastirilmali.

Silah tasimak ayri bir olaydir.Silah bulundurmakla bir degildir.

Herkes silah tasiyamaz..
    Türkiyede yasal olarak silah bulunduran veya taşıyanlar genelde zengin esnaf ve diğer zengin kişiler oluyor çünkü sağlam para gerekiyor hem silah hemde taşıma ruhsatı için.
    suçlularda hertürlü karanlık yerlerden illegal yöntemle silah buluyorlar.

Olan durumu pek iyi olmayan eğitimli orta sınıfa oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: GayrimeşruDanışmanıÖzgür

İyi misin hocam? Senden hızlı olanı hazmedemiyor diyorsun. Sonradan görmeler eline az biraz para geçince altındaki arabayı ferrari sanıyor. Trafikteki çoğu kişinin arabası aynı hızı yapabiliyor. Yol vermedi diye adam mı bıçaklayacaksın
    ya arkadaş niye hikaye yazıyorsunuz anlamadım .. yolda ne absürt elemanlar var yol vermeyen illa öndekinin arkasından mı gitmek lazım sol şerit ne için haberin varmı bundan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

Türkiyede yasal olarak silah bulunduran veya taşıyanlar genelde zengin esnaf ve diğer zengin kişiler oluyor çünkü sağlam para gerekiyor hem silah hemde taşıma ruhsatı için.
    suçlularda hertürlü karanlık yerlerden illegal yöntemle silah buluyorlar.

Olan durumu pek iyi olmayan eğitimli orta sınıfa oluyor

Alıntıları Göster
    Silah bulundurma kriteri ile tasima kriteri ayni degildir.

Silah tasima ayri birsey kardes..
    Ben silah tasiyorum o ayrı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Digital Reaction

Silah bulundurma kriteri ile tasima kriteri ayni degildir.

Silah tasima ayri birsey kardes..
    Ben silah tasiyorum o ayrı...

Alıntıları Göster
    Ayrı olduğunu biliyorum ama ikiside kolay şeyler değil eğer polis,asker,büyük esnaf değilseniz veya ciddi paranız yoksa.

Siz nasıl taşıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 24 Ağustos 2020; 22:2:25 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.