< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Çakarlı araç sahibi dehşeti, yol vermeyince bıçakladı (7. sayfa)
-
-
Ne oldu bu bacısını sevdiğiminin oğluna.
milletin karısına kızına askıntılık ediyordur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: canskru
tem otoyolunda her akşam giderken bu tip şahıslara çok rastlıyorum. lüks arabası olup sivil plakalı araçlar çakar taktırmış millete korna çala çala geçiyorlar. sağ şeritten gidiyoruz emniyet şeridi bomboş ordan geçerken bile kornaya elli defa basıyorlar. insan huzursuz oluyor. bir anda korna sesi duyup ürküyorsun. bir değil iki değil her beş dakikada bir buna maruz kalıyorsun. polis veya başka bir kamu şahsı olsa bile insanları bu şekilde taciz etmeye bence hakları yok. bence direk kişiyi tacize giriyor bu. ben sağ şeritten gidiyor muyum kardeşim gidiyorum arkadaş siren çala çala ani hareketler yapa yapa gelip milleti taciz etme hakkını kendinizde nasıl görebiliyorsunuz. orta şeritte giderken bile yeri geliyor bu şahıslar millete el kol yapa yapa sellektör yapa yapa, siren çala çala (siren diyorum çünkü kornayı sirenle değiştirmiş buu şahıslar) milleti rahatsız etmenin taciz etmenin mantığı nedir. bu üstünlüğü kendilerinde nasıl görebiliyorlar. her arabada araç kamerası olmalı ve zengin veya fakir kim olursa olsun bu tip davranışlar şikayet edildiğinde gerekli cezalandırmalar yapılmalı. kim olursa olsun..Kanun kanun kanun. Bir ülkede adalet, hak, hukuk bitmiş ise bu tipleri görmemiz anormal bir durum değil. Şu holdingin sahibinin oğlu, milletvekili kardeşi, bakan yeğeni diye bakilmayan, adaletin her bireye uygulanması gereken bir olgu olduğunu ülkenin damarlarına işletecek bir düzen gelirse, bu tipleri görmeyiz.
Ben yakın zamanda öyle bir düzenin geleceğini sanmıyorum. Evdeki çocuklara annelerinin babanız geldi diyebilmesi için sessiz sedasız, kimseye ters yapmadan, gerekirse alttan alarak evime giderim. Aksi takdirde bela eksik olmaz bu ulkede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hala tutuklu
-
Burası Türkiye. Şaşıracak bir halimiz kalmadı hiç bir şeye.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218A
Hocam sürekli polise laf ediliyor da söyler misiniz polis ne yapsın? Kanunlar cezalar belli polisin görevi belli. Adamlar götürüp tutuklasa mahkeme serbest bırakıyor savcı serbest bırakıyor? Polis burada ne yapacak? Sizin de gücünüz anca polise yetiyor. Kanunu sanki polis koyuyor cezayı polis veriyor. Adamlar görevini yapmaya çalışınca bile hemen ortalık ayağa kaldırılıyor sonra açığa alınıyorlar.
Alıntıları GösterSize nokta atışı konumlar verebilirim Istanbuldan. Polisler ekip arabasıyla kenarda duruyor, önünden makas atarak geçenler, kemer takmayanlar, gündüz sis farı yakanlar, emniyet şeridine girenler... say say bitmez... Polis ne yapıyor??? Hiç ilgilenmeyip birbiriyle sohbet ediyorlar...
Illa uygulama mı olması lazım durdurup ceza kesmek için???
Bu ülkede hangi alanda adalet var ki? Git herhangi bir kıza tecavüz et, sonra öldür... yine de tutuklanmıyorsun, ama Tayyip'i sevmiyorum de, anında evi basarlar, 20 yıl hapis yersin... keşke tecavüz edip öldürseyim dersiniz, onun cezası daha hafif...
-
Ve şuan SERBEST, ÇÜNKÜ ZENGİN ÇOCUĞU. ÇÜNKÜ ZENGİNLERİN İKTİDARI AKP.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X