Şimdi Ara

Çakarlı araç sahibi dehşeti, yol vermeyince bıçakladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
10.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReaLGz

Sen ağır tahrik olunca adam mı bıçaklıyorsun?
    bügün zanlının ifadesi ortaya çıktı olay bambaşka olabilir. linç kültürü ruhumuzda var.. ayrıca bıcaklamanın dogru oldugu söylemedim,tesbit yaptım.. zanlı kamarayı kapatıp bana saldırdı bıçak onundu diyor . mütekinin saldırması tezimi doğruluyor kamera kapanmaya yakın saldırıya geçmişti
  • Devlette sahtecilik, dolandırıcılık, adam öldürmeye teşebbüs ve tehdit var
    Takip edin bu kişiyi, en az 10 seneden başlar cezası ama salınırsa şaşırmayın, turkey..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dead

Devlette sahtecilik, dolandırıcılık, adam öldürmeye teşebbüs ve tehdit var
    Takip edin bu kişiyi, en az 10 seneden başlar cezası ama salınırsa şaşırmayın, turkey..
    normalde ön kesmenin cezası da hapis, "seyahat özgürlüğünden mahrum bırakma" gibi birşeydi ama baklavacılar nasıl 2 ay yatmıştı bunda da çok ümidim yok
  • Kabile ülkesinde sıradan bir gün!

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZed

Adalet yok ülkede bu saatten sonra yakalansa dahi birini bıçaklayıp psikolojisini bozdu hep bir olay olduktan sonra suçlu yakalanıyor, trafikte çakarla dolaşması bile suç herkes askercilik, poliscilik oynasın o zaman

Alıntıları Göster
    Yasa yok.Bi yasa çıkarmak zor değil.Siyasiler sanıyyor onlar gibi korumamız var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Foley

Bu mesaj silindi.
    arkadaşım olaya tek taraflı balkıyoruz suç kaydı demek yanlış zaten kavga ediyorsun karakolluk oluyorsun suç kaydın olusuyor.. bence yaralanan keko tahrik etmiş birçok insan yolda giderken adamı çileden çıkarıyor ondan daha hızlı olanı bile hazmedemiyor hem adama yol vermeyip hemde eline kamerayı alıp karı gibi davranmak nedir erkek gibi konuşup halledebilirdi videoyu izledinmi bilmiyorum sona dogru yaralanan kekonun konuşmaları tahrik ediciydi olay yargıy aintikal edmiş gerisi boş muhabbet zaten
  • Akp zamanında olmuştur.

• Polis yazılı yelek giyip video çekip youtube komik video atan elemanı mahkemeye veriyorlar kendisini polis olarak gösteren çakarla gezen ve adamı bıçaklayan kişiye ne yapılmış merak ediyorum ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    quote:

Sen kameraya almaya, bir şeyleri delillendirmeye çalışmaya karılık diyorsun ama mesela yolda seninle papaz olsak, seni çekip vursam bunun bana ne gibi bir kazanımı olacak? Seni adamdan sayacaklar, beni de içeri atacaklar. Boş bir insan için, değerli hayatımı yakmış olacağım. Olaya buradan bak.

Çok haklısınız hocam. Öldükten sonra adam olur...
  • Konu kilit bence. Damage vurmuşsunuz.

• quote:

Bu mesaj silindi.
    başkan hayal dünyan baya geniş bir sürü edebiyat yapmışın yargıç olup yargı dağıtmışın ne diyim bir gün seninde yol veremyip poliscilik oynayan konuşmak yerine eline kamerayı almış boş bir insana denk gelirsinde sabrını görürüz ne diyim belki tv lere bile çıkarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokoko_TR -- 24 Ağustos 2020; 17:17:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lyrklaunavan

En mantıklı cevap bu.
    Bu tip adamlarla karşılaşınca ve kaçınca erkekliğin azalmaz. Bu adama haddini bildirince de erkekliğin artmaz.
    Tam tersine rasyonel(makul) davranış şekli budur. Hayat bir mücadele. Mücadele her zaman göze göz dişe diş vuruşmayı gerektirmez.
    Sakin bir şekilde olayı ve adamı analiz edip, böyle tipleri kendi haline bırakacaksın.

Bu durumlarda kendine dışardan bakmayı öğren. Duygularını analiz et. Ne hissediyorsun? Bu duruma rasyonel(akıllı, makul) bir insan nasıl tepki vermeli diye düşün.
    Ben muhtemelen pencereyi kapatırdım. Eğer hala peşimden geliyorsa karakolun önüne çekerdim.

Hayvanlar reaktif tepki gösterir. Canı işemek isterse işer, canı yemek isterse yer.
    İnsanlar kendine hakim olmalı. Yapmak istediğin herşeyi yapmaz. Birşeyi yapmadan önce düşünmeli.
    Yoksa hayvanlardan farkımız kalmaz.
    Bu videodaki adam görünüşte insan ama davranış olarak hayvanlardan öteye gidememiş.
    Her karşınıza çıkan insan insan olmayabilir.

Alıntıları Göster
    Böyle yapıncada kendine olan güvenleri daha çok yerine gelecek , yarın aynı hareketleri yaparken hiç düşünmeyecekler çok rahat olacaklar

• Valla arıyoruz polis gelmiyor .. Denetleme yapan hak getire ne trafik ne asayiş .. Heryer motorlu şahinli apaçi dolu .Bosversene

• Neyi tartisiyorsunuz bir kac gün icinde unutulup gidecek bu olay o herifde 3-5 ay yatar cikar kaldigi yerden devam eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal medya sayesinde bir hamam böceği daha toplumdan birkaç aylığına temizlenmiş oldu.

Asıl suç bu antisosyal kişilik bozukluğu olduğu bariz belli olan Veledi 6 suç işlemesine rağmen dışarıda tutan “guguk sistemimizde”

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.