Şimdi Ara

Çakarlı araç sahibi dehşeti, yol vermeyince bıçakladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
10.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erkekligin %90 i kacmaktir. Baktin adam pislik baktin adam mikrop hemen basip kacacaksin. Sen iyi ahlakli kardesim, senin denginmi bu adam. Bu adam belasini kendine benzer bir adamdan gormeli. Unutma pisligin pisligi vardir. Bunun karsisina oyle bir pislik cikarki, aglayarak yalvararak yapma abi dedirtir.. ama bu sen degilsin.. boyle birini gordugunuzde hemen topukkk..

Siz duzeltemezsiniz hicbirseyi.. yazik degilmi 5 kez bicaklandin..

Trafikte gordugunuz pisliklere Allah belani versin, beynin asfalta yapissin Innnsaallahh diye beddua ederim ve yoluma devam ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada sorun, yolu kesilen tehditin büyüklüğünü anlayamamış. Yılışık bir tip, elini kolunu içeri sokuyor... İlk gördüğümde densizler şaka videosu çekmek için trafiği mahvediyorlar sanmıştım.

Daha tecrübesiz olanlarımız için yazayım. Yol kesilmez. Silah doğrultmak neyse yol kesmek de odur. Eşkiyalar yol keser, eskiden PKK yol keserdi. Soyguncular yol keser. Düzgün bir insan yol kesmez ve uzun süre takip etmez. Zaten anlaşıldığına göre sonradan arkasından vurmuş. Sadece polis yol kesebilir ve son derece belli olur, o anda "acaba" demezsiniz. Polis manevraları bellidir, iltişimi bellidir, ona göre eğitimleri var. Kimlik soruyor, sonra hala arabadan iniyor. Videonun ve haberin gerçek olduğuna inanmakta hala zorlanıyorum. Camı kapasa otomatik camdan korkacak, gidecek.

Yol kesilince asla arabadan inmeyin, camı açmayın. Şurada arabasından inmese hiç bir şey olmayacak. Hemen de polise küsmeyin, bunlar Amerika'da da 70-80'lerde çok çoğalmıştı, sonra azalttılar. Polis lambalarının doğru düzgün kontrolü lazım. Mevsimlik kontrolle olmuyor demek ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

Erkekligin %90 i kacmaktir. Baktin adam pislik baktin adam mikrop hemen basip kacacaksin. Sen iyi ahlakli kardesim, senin denginmi bu adam. Bu adam belasini kendine benzer bir adamdan gormeli. Unutma pisligin pisligi vardir. Bunun karsisina oyle bir pislik cikarki, aglayarak yalvararak yapma abi dedirtir.. ama bu sen degilsin.. boyle birini gordugunuzde hemen topukkk..

Trafikte gordugunuz pisliklere Allah belani versin, beynin asfalta yapissin Innnsaallahh diye beddua ederim ve yoluma devam ederim.
    Ben sinirliyim pislik mislik dinlemem. Gerçi bunun biraz da tiple ilgisi var. Yani genellikle sakallı 30 yaş civarı ve +80 kilo olanlara kabadayılık yapmıyorlar. Daha çelimsiz, gözlüklü, memur tipli daha genç daha zararsız daha kolay lokma gibi gözükenlere artistleniyor magandalar. Nereden biliyorsun dersen şimdiye kadar kavga etmeyi gerektircek bir sataşma olmadı. Camı indiriyorlar yemeyince, abi şöyle böyle diye alçak sesle söyleyip gidiyorlar.. Ben de üstelemiyorum yani. Fakat kolay lokma gibi görünsem, neden öyle yaptın lan? diyecekler. Belki inip dövecekler falan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slicerx -- 23 Ağustos 2020; 20:27:35 >

• tam hondaci cevabi

medeniyet sifir
  • Ulan bunu yakalayip ibret olsun diye meydanlarda kese kese mefta yapacaksin.sonra silah tasiyinca neden tasiyon derler iste bu hayvanlardan korunmak icin tasican silahi.

• birde adama senin psikolojik sorunlarınmı var demesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dharma Initiative

kardes sen iyi misin
    dovemeyecegimiz adama sellektor atmayalim mi
    siz sellektoru bir meydan okuma olarak mi algiliyorsunuz
    selektör atta arkadan senden daha hızlı bir adam geliyorsa yolunu veririsin, hız limitlerini aştı diye trafik polisi tiribi atmassın... bide sol şeritte lafa dalıp vs.. inatla yol vermeyen tipler var agzını burnunu kıracaksın eline teelfonu alıp karşı tarafı tahrik etmeye gerek yok
  • hem adama yol verme trafik polisi tribi at hem eline çocuk gibi kamerayı al karşı tarafı tahrik et. resmen kaşınmış kek..o sonra tv lere çıkıyor karı gibim ağlıyor artis dikkat ederseniz video yu kapatmaya yakın çocuğa dayılanıyorda bence ağır tahrik var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slicerx

Ben sinirliyim pislik mislik dinlemem. Gerçi bunun biraz da tiple ilgisi var. Yani genellikle sakallı 30 yaş civarı ve +80 kilo olanlara kabadayılık yapmıyorlar. Daha çelimsiz, gözlüklü, memur tipli daha genç daha zararsız daha kolay lokma gibi gözükenlere artistleniyor magandalar. Nereden biliyorsun dersen şimdiye kadar kavga etmeyi gerektircek bir sataşma olmadı. Camı indiriyorlar yemeyince, abi şöyle böyle diye alçak sesle söyleyip gidiyorlar.. Ben de üstelemiyorum yani. Fakat kolay lokma gibi görünsem, neden öyle yaptın lan? diyecekler. Belki inip dövecekler falan..

Alıntıları Göster
    8 yil tekvando yaptim, amator olarakda boksorluk yapiyorum. Gozlukluyum, sakal birakmayi sevmem, bol giyinmeyi severim, vucudumu belli etmem..
    Senin gibi sakalli 30+ yaslarinda artislenenleri gordugumde hep bir gulesim gelir..

• pbmax P kullanıcısına yanıt
    kaçmak bıçaklanmaktam iyidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

8 yil tekvando yaptim, amator olarakda boksorluk yapiyorum. Gozlukluyum, sakal birakmayi sevmem, bol giyinmeyi severim, vucudumu belli etmem..
    Senin gibi sakalli 30+ yaslarinda artislenenleri gordugumde hep bir gulesim gelir..

Alıntıları Göster
  • Namussuzların sayısı arttı, cesurlar ise yok kanunlara uyayım yok ayıp olur derken pustu kaldı.

• O tip mi adamı bıçaklamış?

2 tane vursan biri boşa gider

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9ED59218A

Yine bilmeden etmeden polis kötüleme konusu yani... Kimse kanunları koyanlara laf etmiyor nedense, bu adamlar nasıl bu kadar rahat suç işleyip serbest kalabiliyor?

Alıntıları Göster
    Çünkü polis devleti koruyor, sonra zenginleri, güç sahibi olanları. Yürüyüşlerde hakkını arayan kadından, erkeğe, çocuğa kadar şiddet uygulayan polisler bu tür potansiyel katil kişilere kıgını çıkarmıyor. Çünkü polisinde işine geliyor. Bu durumda kendi mevki düzeyide pekişiyor. Güç kazanıyor. Bu yüzden bıcaklayan kişi "ben polisim" diyor, ne de olsa o da biliyor polisin halk insanına, herkese istediği şeyi yapacak rahatlıkta olduğunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63EBFC49B -- 24 Ağustos 2020; 9:52:38 >

• tem otoyolunda her akşam giderken bu tip şahıslara çok rastlıyorum. lüks arabası olup sivil plakalı araçlar çakar taktırmış millete korna çala çala geçiyorlar. sağ şeritten gidiyoruz emniyet şeridi bomboş ordan geçerken bile kornaya elli defa basıyorlar. insan huzursuz oluyor. bir anda korna sesi duyup ürküyorsun. bir değil iki değil her beş dakikada bir buna maruz kalıyorsun. polis veya başka bir kamu şahsı olsa bile insanları bu şekilde taciz etmeye bence hakları yok. bence direk kişiyi tacize giriyor bu. ben sağ şeritten gidiyor muyum kardeşim gidiyorum arkadaş siren çala çala ani hareketler yapa yapa gelip milleti taciz etme hakkını kendinizde nasıl görebiliyorsunuz. orta şeritte giderken bile yeri geliyor bu şahıslar millete el kol yapa yapa sellektör yapa yapa, siren çala çala (siren diyorum çünkü kornayı sirenle değiştirmiş buu şahıslar) milleti rahatsız etmenin taciz etmenin mantığı nedir. bu üstünlüğü kendilerinde nasıl görebiliyorlar. her arabada araç kamerası olmalı ve zengin veya fakir kim olursa olsun bu tip davranışlar şikayet edildiğinde gerekli cezalandırmalar yapılmalı. kim olursa olsun..

• Lınc L kullanıcısına yanıt
    Adam belli gariban, araçta şirketine ait bir taşıma aracı. Karşısında ki kişiler sayıca üstün ne yapsın saldırıp daha da perişan hale mi gelsin? Bu zıpır pijlerden biri şirket aracına zarar verirse bu adamı kovarlar? Bir kere de haklının yanında olup savunsanız ebenizi gondikleyecekler dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TexasRanger

Artık bu ülkede kendini bilen efendi insanların silah taşıması gerekiyor. Yeri gelince kendi ve ailesinin canı namusu için benim anam ağlayacağına onun anası ağlasın diyebilmeli.
    Silahı kullanınca napalım sonra. Adamı vurup hapis mi yatalım?
  • quote:

Erkekligin %90 i kacmaktir. Baktin adam pislik baktin adam mikrop hemen basip kacacaksin. Sen iyi ahlakli kardesim, senin denginmi bu adam. Bu adam belasini kendine benzer bir adamdan gormeli. Unutma pisligin pisligi vardir. Bunun karsisina oyle bir pislik cikarki, aglayarak yalvararak yapma abi dedirtir.. ama bu sen degilsin.. boyle birini gordugunuzde hemen topukkk..

En mantıklı cevap bu.
    Bu tip adamlarla karşılaşınca ve kaçınca erkekliğin azalmaz. Bu adama haddini bildirince de erkekliğin artmaz.
    Tam tersine rasyonel(makul) davranış şekli budur. Hayat bir mücadele. Mücadele her zaman göze göz dişe diş vuruşmayı gerektirmez.
    Sakin bir şekilde olayı ve adamı analiz edip, böyle tipleri kendi haline bırakacaksın.

Bu durumlarda kendine dışardan bakmayı öğren. Duygularını analiz et. Ne hissediyorsun? Bu duruma rasyonel(akıllı, makul) bir insan nasıl tepki vermeli diye düşün.
    Ben muhtemelen pencereyi kapatırdım. Eğer hala peşimden geliyorsa karakolun önüne çekerdim.

Hayvanlar reaktif tepki gösterir. Canı işemek isterse işer, canı yemek isterse yer.
    İnsanlar kendine hakim olmalı. Yapmak istediğin herşeyi yapmaz. Birşeyi yapmadan önce düşünmeli.
    Yoksa hayvanlardan farkımız kalmaz.
    Bu videodaki adam görünüşte insan ama davranış olarak hayvanlardan öteye gidememiş.
    Her karşınıza çıkan insan insan olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyrklaunavan -- 24 Ağustos 2020; 10:42:36 >

• iamofk kullanıcısına yanıt
    devlet bile haklının yanında değilken biz bireysel olarak ancak kendi hakkımızı kendimiz aramalıyız.

kişisel bir şahıs kendi güvenlik ihtiyacını karşılayacak şekilde yanında alet bulundurmalı.(yada eğitim almalı)

kusura bakma ama polisler bi boka yaramaz iş bittikten sonra sen öldükten sonra yada yaralandıktan sonra polis gelse ne gelmese ne ?

kanunlar idam dışında caydırıcı olmaz çünkü insanlar robot değil gururunu kırarsan olmaması gereken yerde olmaması gereken laflar atarsan karşındaki polis bile olsa adam cinnet geçirip öldürebilir.

yani kısaca saldırı gelmeden saldırmıyacaksın kaşınmayacaksın

saldırı gelirsede zaten ilk saldırı karşı taraftan geldiği sürece kanunda cezaları hafifliyor.

ne vardı yol versen yada kısaca videosunu çek sonra özür dile git şikayet et.

adam çok heyecan yapmış malesef.
  • Lınc L kullanıcısına yanıt
    Devlet haklının yanında değil biz kendi hakkımızı kendimiz arayalım diyorsun, bireysel yapalım diyorsun. O yol kesen picin babası zengin biriymiş, onu adamdan sayarlar bir yerine birşey olsa.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.