Şimdi Ara

Çakarlı araç sahibi dehşeti, yol vermeyince bıçakladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
10.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
217 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kornaya bastı diye insan öldürülen bür ülkede bu olaya şaşırmamak gerekiyor.

Yol sizin olmasına rağmen direnmeyin, haklıyken bile haksızı oynamaya devam edinki uzun yıllar yaşayabilme şansınız olsun Texas gibi bir ülkede.
  • iamofk kullanıcısına yanıt
    bide öyle bi saçmalık var işte nerden baksan elinde kalıyor. Bulaşmıyacaksın başka çaresi yok araç kamerası takacak herkes sonra zaten rahatça şikayetini gerçekleştirirsin tarrışmadan.
  • Hep dua etmişimdir, insan hakettiğini yaşamadan ölmesin diye. Bu arkadaşa bir güzellik yapacak birisi denk gelmeli ve çakısını malum yerinde gezdirmeli. Bu şımarıklık, bu aymazlık ve bu hadsizlik başka yolla geçmez. Nedense aklıma yine meşhur "Otomatik Portakal" filmi geldi, izlemeyenlere bu vesile ile şiddetle tavsiye etmiş olalım
  • Lınc L kullanıcısına yanıt
    İki ucu boklu değnek yaşadım biliyorum hocam, allah geçmiş etsin. Bu pice bisey olmaz da umarım bakırköyde insanları ezip annesi babası avukat, savcı vs diye ceza almayan sonrasında evinin balkonundan saga sola kurşun atan kansiza benzemez sonu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TexasRanger kullanıcısına yanıt
    Bu silahlanma fikrine sıcak bakmasamda maalesef burası Türkiye texas gibi kim kimi yerse.

• Oo yorumlar efsane 🤤 arınma gecesi olsa herkes birbirini vuracak memlekette yorumlara gel 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis olduğunu iddaa eden şahsın sayısız suç kaydı var. Böylelerini nasıl sokağa salıyorlar anlamıyorum. Bir olur, iki olur ama üç olmaz. Üçüncü de ya hapse atacaksın ya atacaksın başka ihtimal olmamalı. İflah olmayacağı açık, ders almadığı ortada. Bu sefer bir vatandaş olarak sisteme güvenim kalmıyor. Canıma kast edilecek ama sonra tekrar salınacak. Resmen bireysel silahlanmaya devlet beni teşvik ediyor.

• Lee-on! kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, sağdan soldan canik resmi bulan yoruma atıyor ben anlamıyorum gerçekten. Bir insan öldürmenin vicdan azabını çekemeyecek psikolojiye sahip olan insanlar burada saldıranı öldürürüm az ceza ile yırtarım diye yorumlarda bulunuyor. Buda baya komik.

• Bu olayı görünce bir arkadaşım aklıma geldi. Arabasını satacaktı, Ataşehir Deniz Gezmiş parkının karşısında durduk alıcı geldi elindeki boya aletiyle inceledi baktı anlaştık notere doğru devam ettik Şenol Güneş bulvarı üzerinden. 50 metre sonra bulvara Ataşehir tarafından bağlanan bir tali yol var oradan gelenler doğal olarak anayoldan gelenlere yol veriyor yani bekliyor ama burası türkiye ve yaşayanları da robot değil insan yani sıklıkla kendilerinden beklenmeyen şeyler yapan istikrarsız yaratıklar. O bağlantıya yaklaşırken tali yoldan gelen bir kamyonet gördüm, hepimiz gördük. Hızlı geliyordu ve muhtemelen direk yola girecekti. Yapılacak iki şey vardı ya biraz fren yapıp yavaşlayacaksın ya da sol şeride geçip devam edeceksin. Arkadaşım ne yaptı ? Aynen devam etti çünkü "yolun onun hakkı" olduğunu düşünüyordu. Evet onun hakkıydı ama bu "realiteyi" değiştirmiyordu. Bu haklılık sağdan gelen o aracın bize çarpacağı gerçeğini de değiştirmiyordu. Göz göre göre adam geldi arabanın arka çamurluğuna vurdu ve arabadaki kimse buna şaşırmadı. Arkadaşım haklı mıydı ? Haklıydı ama bu arabasını satış öncesi hasar aldığı gerçeğini değiştiriyor muydu ? Hayır.

Videoda bıçaklayan eleman bir suçlu ama bu onun sizi bıçakladığı gerçeğini değiştiriyor mu ? Elinizde silah yoksa, abiniz, dayınız yoksa ya da belalı bir manyak değilseniz trafikde böyle tartışmalara girmeyin çünkü gördüğünüz gibi karşınıza ne çıkacağı belli olmuyor. Bir de evet tekrar söylüyorum karşıdaki adam suçlu onu tartışmıyoruz evet ama millet lütfen dikkatli olun. Bıçaklanan adam cidden çok kaşınıyor, çok uğraşıyor adamla ana avrat küfürleşiyor...vs Bu noktaya geldiyseniz karşınızdaki adamın elinde silah falan varsa sıkar beyler. Buna karşılık verecek donanımınız yoksa yapmayın, etmeyin. Tahrik etmeyin. Ha ille bir şey yapacaksanız, sürün üstüne üstünden geçin ama çıplak elle çakar takacak, önünüze kırıp sizi durduracak kadar gözü dönmüş birini tahrik etmeyin, zorlamayın.

Hukuksuzluğun hüküm sürdüğü bir diyarda haklı olmak sizi mezardan çıkarmaz, haklı olmak sizi ölümden kurtarmaz, haklısınız diye yaradan sizi aylar sürecek bir komadan çıkarmaz.

• pbmax P kullanıcısına yanıt
    Gshsgahagagag

• Bi söz vardı tam hatırlamıyorum. Kurtla çakalla uğraşacağına tepeyi dolan gibi bişeydi. Uğraşmayın bu tarz işlerle hatalı bile olmazsanız basın gidin. Eskiden emanet taşımazken ya ondan çıkarsa diye gittim aldım şimdide ya emaneti çekersem korkusu oluştu.

• Yolda ne olduğu belli olmayan araçlar yolda kesse, önünüzede kırsa, asla durmayın. Hırsız olur, sapık olur, maganda olur, ne olduğunu bilemezsiniz. Basın gidin yolunuza. Kamera ile de kayıt edebilirseniz hiç yavaşlamadan ve durmadan, iyi olur. Ülkemizdeki yasalar el verse, zor durumda olanı korusa, ezin geçin derdim, ama boşu boşuna hapse girersiniz, adamdan sayarlar o namussuzu.

Sivil polisin bir aracı trafikte durdurma ihtimali neredeyse yok. Çakar falan diye polis sanmayın. Resmi araç değilse itibar etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthero15 -- 24 Ağustos 2020; 13:38:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Çünkü polis devleti koruyor, sonra zenginleri, güç sahibi olanları. Yürüyüşlerde hakkını arayan kadından, erkeğe, çocuğa kadar şiddet uygulayan polisler bu tür potansiyel katil kişilere kıgını çıkarmıyor. Çünkü polisinde işine geliyor. Bu durumda kendi mevki düzeyide pekişiyor. Güç kazanıyor. Bu yüzden bıcaklayan kişi "ben polisim" diyor, ne de olsa o da biliyor polisin halk insanına, herkese istediği şeyi yapacak rahatlıkta olduğunu...

Alıntıları Göster
    Bu dediklerinizi yapan polis değil, hakimler - savcılar - valiler kanunları koyanlar. Polis mi serbest bırakıyor bu adamları? Polise git diyorlar, gidiyor. Müdahale et diyorlar, ediyor. Tutukla diyorlar, tutukluyor. Serbest bırak diyorlar, serbest bırakıyor. Polis düşmanlığı yapmak için bahane arıyorsunuz. Tepkinizi yanlış kişilere ve yerlere gösterdikçe bu problemler devam edecek, çözülmeyecek ve azalmayacak.

• 2guyS kullanıcısına yanıt
    Yargı ve ceza sistemi yerin dibine girmiş durumda. Bu adamın müebbet yemesi bile ancak ülkede namuslu vatandaşların vergisine ve o adamın yediği ekmeğe, içtiği suya, solduğu havaya yazık. Bunların yaşamaya hakkı yok.

?u durumda sizde silahta olsa, kullansanız ancak hapse girdiğiniz, hayatınızı kararttığınız ile kalırsınız. Bu durumda en iyisi yolda asla ve asla durmamak, basın gidin. Araçla size sataşan, taciz eden varsa takmayın hiç, video kaydına alın, ve kaçın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "İtle dalaşmaktansa çalıyı dolaşmak iyidir." muhtemelen bu hocam.

• Öyle bir caydırıcı cezalar ile uygulayacaksınki, birdaha çakar gördüğü yerde eve koşup yorganın altına girecek..

• mokoko_TR kullanıcısına yanıt
    Sen ağır tahrik olunca adam mı bıçaklıyorsun?
  • Aşağıdaki videonun 47 dakika 47 saniyesinde Ioanna Kuçuradinin söylediği söz:

"Biz onurumuzu yaptıklarımızla koruruz. Bize yapılanla değil."

Videodaki arkadaş delinin tekinin ona selektör yapmasıyla onuruyla oynandığını düşünüyor olmalı ki tepki vermiş.

Haklı olabilirsin ya da olmayabilirsin ancak her zaman rasyonel (makul, mantıklı) davranmak zorundasın. Makul bir insan bu sefil yaratıkla hiç muhatap olmamalıydı.

https://www.youtube.com/watch?v=taIicWn7vdM&feature=youtu.be&t=2862

Çakarlı araç sahibi dehşeti, yol vermeyince bıçakladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyrklaunavan -- 24 Ağustos 2020; 14:48:31 >

• Allah akıl fikir versin dicem de belli ki vermemiş umarım içeri girer de gerekli aklı başına toplar biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elweda -- 24 Ağustos 2020; 15:36:9 >
  • Ülkemde Amerika polisinden istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.