Bildirim
cakma fiberle 100mb hız olurmu?
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
fiber optik kablo ile 1 Gbit zaten veriliyor. 100'ü haydi haydi verirler. -
quote:
Orijinalden alıntı: cagdas70
fiber optik kablo ile 1 Gbit zaten veriliyor. 100'ü haydi haydi verirler.
Çakma fiber ile diyor ama. -
kullanmadan yorum yapmak anlamsız fakat benim düşüncelerim olumsuz.
100mb lik internete 2 mb upload hızı veriyolarsa birşeylerine güvenmiyorlar demekki.
fiber demek simetrik internet diyebilitiz.
avrupa ve abd deki fiberler benim bildiğim simetrik.
yani upload ve download hızları aynı.
Şuan ülkemizde simetrik interneti sadece MetroNet veriyor ama oda yaygın değil henüz.heryerde yok -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Orijinalden alıntı: cagdas70
fiber optik kablo ile 1 Gbit zaten veriliyor. 100'ü haydi haydi verirler.
Çakma fiber ile diyor ama.
Çakma dediğin VDSL2 değilmi Ondada Mümkün yani.İstesinler yeterki... -
Evet eski fiber tarifeleri gerçekten çakmaydı. VDSL2'yi fiber diye kazıklıyorlardı. Ama yeni sistem böyle değil. Apartmana veya bloğa fiber kabloyu çekiyorlar , kutuyu apartmana koyuyorlar , ordan da dairelere cat6 kablo çekiyorlar. Yani adam gibi fiber. -
takip ediyorum -
-
VDSL2 : teoride 200 mbit/s ye kadar hız sağlanabiliyormuş. -
yakında 100 mbit testleri gelicek takipte olalım.100 üzerinden 90 versin dişimi kırcam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X