Şimdi Ara

Çakmaklık 12 - 220 V Çevirici Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şarjlı süpürge alacaktım fakat herkes performansının yeterli olmadığını yazmış ben de çakmaklıktan dönüştürücü ile elektrikli çalışan süpürgemi araç için kullanmaya karar verdim. Hb de 8-9 liraya çeviriciler var bir de 100 lira civarı olanlar var. İkisi arasında ne gibi bir fark var acaba? 8-9 liralık ürünler başıma iç açar mı yoksa sorunsuz kullanabilir miyim?

• Çeviricinin kaç watt olacağı önemli o fiyattaki dönüştürücüler işinizi görmez.
  • Kaç watt olması iyi? Öneriniz var mı?
  • Bimde vardı 150w gayet uygundu gene gelir ama ne zaman bilmiyorum gelirse kaçırma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer evde kullanılan büyük elektrikli süpürgelerden bahsediyorsanız malesef mümkün değil. Onların harcadığı güç 2000 watt civarı iken alacağınız 12V-220V adaptör 150-200 watt civarı olacaktır.
  • Çalıştıracağım süpürge sanırım 600 watt... Bu yeterli gelmez o zaman. Eğer takıp denemek istersem yine de aküye vs. zarar verme durumu olabilir mi?
  • Ben bim deki ürünü aldım ama üzerinde 150watt yazıyor ve tablet telefon kamera vs resimleri var. Elektrik süpürgesini kaldırmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedevilhimveryself

Ben bim deki ürünü aldım ama üzerinde 150watt yazıyor ve tablet telefon kamera vs resimleri var. Elektrik süpürgesini kaldırmaz

arkadaş şarjlı süpürgeyi demiş zaten tam aradığı ürün bimde olan kaliteside gayet iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

quote:

Ben bim deki ürünü aldım ama üzerinde 150watt yazıyor ve tablet telefon kamera vs resimleri var. Elektrik süpürgesini kaldırmaz

arkadaş şarjlı süpürgeyi demiş zaten tam aradığı ürün bimde olan kaliteside gayet iyiydi.

hocam şarjlı 600 wat süpürge olacağını sanmıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

quote:

hocam şarjlı 600 wat süpürge olacağını sanmıyorum

Ya ben ilk kısmı okumuşum gerisini okumamışım demek o yüzden şarjlı süpürge yetmiyor kısmını ele almadım kusura bakmayın Madem yanlış okudum dediğiniz gibi o zaman 2000 watt bi elektrik süpürgesi en az o gücü sağlayacak inverter de bulmanız hem zor hem çok pahalı astarı kumaşını geçer kısacası. Ayrıca konuyu açan arkadaşa söylüyorum aracınızın içindeki tozları almak için kaliteli bir şarjlı süpürgenin işinizi göreceğine eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pepsis

Çalıştıracağım süpürge sanırım 600 watt... Bu yeterli gelmez o zaman. Eğer takıp denemek istersem yine de aküye vs. zarar verme durumu olabilir mi?

Takıp denerseniz süpürge çok akım çekeceğinden inverter ın akım koruması devreye girer sonuçta makinayı çalıştıramazsınız.
  • Benim bugune kadar gordugum cogu aracta cakmak soketi 20 amperlik bir sigortaya bagli idi. Yani o sokete bagladiginiz cihazlar maksimum 12 * 20 - 240 watt'lik olabilir.
    Bunun ustundeki degerlerde sigortaniz atar. Hasbel kader sigortayi da degistirseniz, ilgili kablolar maks 20 amper tasimaya gore dizayn edildiginden, asiri isinip eriyebilirler; Icerde bir yerleri de yakabilirsiniz.
  • Arkadaşlar çalıştıracağım süpürge 600 watt lık elektrikli süpürgeydi yani şarjlı değildi. Fakat amper olayından dolayı böyle bir şey yapmaktan vazgeçtim :) Fakat yine de bir oto prizi alıp başka bir cihazı çalıştırabilirim düşüncesi oluştu. Artık Bim gibi 150 watt lık bir dönüştürücü denk gelirse alabilirim. Araç içinse şarjlı veya çakmak soketinden çalıştırabileceğim bir süpürge ile temizleme işini halletmeye çalışacağım. Yorumlar için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pepsis

Arkadaşlar çalıştıracağım süpürge 600 watt lık elektrikli süpürgeydi yani şarjlı değildi. Fakat amper olayından dolayı böyle bir şey yapmaktan vazgeçtim :) Fakat yine de bir oto prizi alıp başka bir cihazı çalıştırabilirim düşüncesi oluştu. Artık Bim gibi 150 watt lık bir dönüştürücü denk gelirse alabilirim. Araç içinse şarjlı veya çakmak soketinden çalıştırabileceğim bir süpürge ile temizleme işini halletmeye çalışacağım. Yorumlar için teşekkürler.

En doğru karar hocam arabayı yakmaktan şa bırakın tozlu olsun ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.