Şimdi Ara

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
44
Favori
73.138
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: potcu

quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

alın size 2400 kitap
    http://i.imgur.com/gxnJIs4.jpg buradakileri yapın.
    programda DHT etkin mi? Etkin değilse, klasöre sağ tıkla → open folder info → properties → search dht network etkinleştir.
    BRIW6E45F7CBINE5Y2FJM3WJH4PC6HC6M
    https://groups.google.com/forum/#!forum/meritokrasi
    sadece epub var. mobiye calibre programı ile rahatça dönüştürebilirsiniz.

bu işlemi yaptım,kitaplar geliyor şu an.İşlem tamamlandıktan sonra meritokrasi tamamen silinse bile pcde kalıyor mu kitaplar?

Gizli klasörleri göster diyerek girerseniz ekstra bir klasör olduğunu görürsünüz.Orada silinen veya değiştirilen kitapların daha önceki halleri belli bir süre yedekte kalır.Geçen meritokrasiden "doğan kitap"ların hepsi silinince oradan yedekleri aldım duruyor silinenler şuan bilgisayarımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Gizli klasörleri göster diyerek girerseniz ekstra bir klasör olduğunu görürsünüz.Orada silinen veya değiştirilen kitapların daha önceki halleri belli bir süre yedekte kalır.

Gelişmiş ayarlarda "sync_trash_ttl" değerini 0 yaparsanız gizli klasördeki veriler silinmiyor.
  • potcu kullanıcısına yanıt
    kotalı kullananlar indirince bittorentt i kapatsınlar. Çünkü sizde başkasına göndermeye devam ediyorsunuz.

Kitapların daha iyisi gelince eskisi siliniyor. Ve dizini "derecelendilmiş ..." oluyor. silinenlerde ".sync" isimli dizinde bir süre duruyor.
    Özetle silinsede sıkıntı yok. Dizini değişmiştir.

Bir de meritokrasinin herkesin dosya attığı bir yer (anahtar, key) var. Oraya herkes dosya atabiliyor. Çok karışık bir yer. Aynı dosyalar defalarca atılıyor. Hatta bazen özel fotoğlarını atanlarda oluyor. Orası sürekli temizleniyor. Silinenler .sync içinde tutuluyor. Siz bunu önemsemeyin. Deneysel çalışma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kef

quote:

Gizli klasörleri göster diyerek girerseniz ekstra bir klasör olduğunu görürsünüz.Orada silinen veya değiştirilen kitapların daha önceki halleri belli bir süre yedekte kalır.

Gelişmiş ayarlarda "sync_trash_ttl" değerini 0 yaparsanız gizli klasördeki veriler silinmiyor.

teşekkürler. Bunu öğrendiğim iyi oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

1.Nook simple touch glowlight
    2.kindle paperwhite 2
    3.Calibro Touch Lux

Bu 3 cihaz karşılaştırılırsa benim gibi almak isteyenler için bir ışık tutar diye düşünüyorum.

Kesinlikle, ben de böyle bir karşılaştırma arıyorum.
    İlk defa alacağım için boşu boşuna para vermek istemiyorum. Işık konusu mühim. Fakat ışıklı kılıflar varmış bu konu ile birlikte genel bir bilgi paylaşımı yapan bir arkadaş olursa çok makbule geçer
  • quote:

quote:

hocam gelişmiş ayarlar kısmı hangisi bulamadım yardımcı olur musun bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

quote:

hocam gelişmiş ayarlar kısmı hangisi bulamadım yardımcı olur musun bu konuda?

sag ustte ayarlar var ordan preferences,advanced,more options,en asagida sync trash ttl var.alttaki bardan degeri 0 yapip set tikla

• quote:

quote:

hocam dediginiz degeri 0 yaptim.simdi yukleme islemi bitince kitaplarin hepsini bilgisayarima indirmis oluyorum degil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • potcu kullanıcısına yanıt
    Yükleme işlemi bitince kitaplar zaten inmiş olacak.
    Olur da bir gün yöneticiler bazı kitapları kaldırırsa sizin pc kitapları gizli klasöre atacak. O ayarı "0" yapmasaydınız belirli bir süre sonra o gizli klasör içindeki veriler silinecekti. Şimdi silinmeyecek.
  • quote:

Yükleme işlemi bitince kitaplar zaten inmiş olacak.
    Olur da bir gün yöneticiler bazı kitapları kaldırırsa sizin pc kitapları gizli klasöre atacak. O ayarı "0" yapmasaydınız belirli bir süre sonra o gizli klasör içindeki veriler silinecekti. Şimdi silinmeyecek.

eyvallah
  • Market indirimi ile Pepsi kampanyası gibi çerezlik 11tl indirim kuponları birleşiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: painkill

Market indirimi ile Pepsi kampanyası gibi çerezlik 11tl indirim kuponları birleşiyor mu?

Birleşiyor ben o şekilde aldım.
  • Arkadaşlar, Touch Lux 212 dpi, Basic 166 dpi ve aralarındaki çözünürlük farkı okumada fark yaratmaz mı? Yani lux modeli daha net bir yazı mı sunmaktadır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wessaur

quote:

Orijinalden alıntı: The Prime Evil Diablo

quote:

quote:

O basic de tuşa basarak geçmek zor olmuyormu

Bir süre sonra refleks haline geliyor tuşa basma eylemi

100 tl ye bir yerde bulsam direk alıcam en ucuz 149 a alınabiliyor değil mi

n11 üstünden çok uygun fiyatlara alınabiliyor, kupondur kampanyadır falan ben çeşitli kombinasyonlar ile 106 liraya aldım.

İndirimli fiyatları okuyunca n11 üstünden sepete ekleyip denemek istedim. 200 tl üzeri anında 25tl indirim ve kredi kartında biriken puanlarla Calibro Touch lux modeli 191 tl. ye geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun74

quote:

quote:

quote:

quote:

O basic de tuşa basarak geçmek zor olmuyormu

Bir süre sonra refleks haline geliyor tuşa basma eylemi

100 tl ye bir yerde bulsam direk alıcam en ucuz 149 a alınabiliyor değil mi

n11 üstünden çok uygun fiyatlara alınabiliyor, kupondur kampanyadır falan ben çeşitli kombinasyonlar ile 106 liraya aldım.

İndirimli fiyatları okuyunca n11 üstünden sepete ekleyip denemek istedim. 200 tl üzeri anında 25tl indirim ve kredi kartında biriken puanlarla Calibro Touch lux modeli 191 tl. ye geldi.

n11'de, 249 TLlik Touch Lux modeli:
    200TL üzerine anında 25TLlik market indirimi,
    Akbank Direkt'i olanlara 150TL üstüne 22TLlik indirim,
    Paraf günüm ile %5'lik indirim,
    ve en son da avantajix %1,60 iadesi ile
    Toplamda 189TLye geldi.. (9taksit) :)

• Touch lux veya diğer ışıklı modeller gözü yormuyor mu?
    Hem ışıksız hemde ışıklı modele sahip arkadaşlar bilgi verebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Bende kart puanım ile 177 TL karşılığında Lux modelini almış bulunmaktayım.

Hocam hangi indirimleri kullandınız ve ne kadar kart puanınız vardı?
  • Bizim nook simple touch lar eBay dan geldi.Herhangi bir sorun çıkmadı, üstelik 2 adet almıştım.Ancak kılıflar gelmedi daha.Kargo dahil 150 tl her biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassan01 -- 27 Ekim 2014; 14:17:58 >
  • hassan01 kullanıcısına yanıt
    ışıklı modeli mi? Bir de link alabilir miyim rica etsem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.