Şimdi Ara

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.161
Cevap
44
Favori
73.139
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazlarla beraber kılıf sipariş vermeyi de unutmayın.Ben, unutmuştum sonradan sipariş verdim.Onlar daha gelmedi.(eBay)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ede.Murat

Dün akşam Calibro Touch Lux modelini sipariş verdim. N11 den 249 lira.
    Ama 11 Tl yeni üyelik
    11 Tl pepsi kapak kampanyası
    25 Tl market indirimi
    5 tl mobil indirimi ile

197 tlye aldım.

Hocam yeni üyelikle pepsi kapak kampanyası birleşmiyor ki?
  • Erdem2602 kullanıcısına yanıt
    Mobilden aldığım için orada tıkladım yeşile döndüğü gibi siparişimi verdim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelizard17

quote:

Orijinalden alıntı: darkexorcist

Almak isteyene güzel alternatif. Calibro'ya göre daha hızlı ve dokunmatik ekran mevcut.
    İki yıldır kullanıyorum tek eksikliği rss reader ve browser. Nook bu işin peşini bıraktı.
    Çok basit iki fonksiyonu bile eklemiyor ürüne.

http://www.ebay.com/itm/NOOK-Simple-Touch-2GB-Barnes-Noble-Wi-Fi-6in-Black-/261532222485?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item3ce4890415

arkadaşım bu linkteki cihaz 0 değil. müşteriden geri gelmiş kontrol edilmiş ve tekrar satışa sunulmuş bir ürün. 12 aylık sınırlı garantisi var. Türkiye'de geçerli mi bilmiyorum.

Evet, öyle belirtilmiş zaten.Ama cihazlarda herhangi bir kullanılmışlık belirtisi vs yok.Gayet temiz.Sıfır cihazdan hiç bir farkı yok.Zaten yanlış anlamadıysam ürün sayfasında ...sadece yeniden paketlenmiştir diye yazıyor.

• Karqasa kullanıcısına yanıt
    Aynı kitapta sorun bana da oldu. Kitabı okuyucuya atıp açmaya çalıştığımda sorun verdi. Ben de kitabıhttp://www.convertfiles.com/ adresinden .mobi uzantısına çevirdim. Sorun böylelikle çözüldü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulaneray kullanıcısına yanıt
    Aynen bende aynısını yaptım , :)

Artık tüm kitapları mobi olarak atıyorum bana daha güzel geldi.
  • Fiyat ya da özellikleri açısından karşılaştırmak pek doğru olmasa da ; iPadlerdeki iBooks varken gereksiz geliyor bu tarz cihazlar bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

Fiyat ya da özellikleri açısından karşılaştırmak pek doğru olmasa da ; iPadlerdeki iBooks varken gereksiz geliyor bu tarz cihazlar bana.

Hmm ok peki.
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    Seviyesizce bir yanıt. Yakıştıramadım.
  • quote:

Seviyesizce bir yanıt. Yakıştıramadım.

Öyle bir yanıt giderdi ona
    .epub uzantılı kitapları, iBooks üzerinden düzenli olarak okuduğum için bir görüş belirtmek istedim sadece.

Konuda bahsi geçen cihazları da faydalı buluyorum ancak henüz bir tanesini satın alacak kadar cazip bir hale gelmediler benim için.
  • quote:

.epub uzantılı kitapları, iBooks üzerinden düzenli olarak okuduğum için bir görüş belirtmek istedim sadece.

Konuda bahsi geçen cihazları da faydalı buluyorum ancak henüz bir tanesini satın alacak kadar cazip bir hale gelmediler benim için.

Hmm ok peki.
    Sizden gelmesine şaşılmayacak kalitede bir cevap daha
  • quote:

Sizden gelmesine şaşılmayacak kalitede bir cevap daha

Burası sıcak fırsatlar konusu alet senin ilgini çekiyor mu çekmiyor mu merak edeceğimiz bir konu değil e-ink ekrana sahip bir cihazdan hiç kitap okuduğunu bile sanmıyorum zaten.
    Her üye gibi benim de, herhangi bir konu altına mesaj yazma hakkım mevcut. Elbette benim gibi düşünenler de vardır e-kitap okuyucular hakkında. Siz bu çemkirmelerinizi, konu altlarına ÇÖP - LEŞ - OK KİB BYE yazan arkadaşlara yapın lütfen. Daha fazla yanıt vermeyeceğim zira, konuyu kirlettiğimizin farkındayım.
  • quote:

Her üye gibi benim de, herhangi bir konu altına mesaj yazma hakkım mevcut. Elbette benim gibi düşünenler de vardır e-kitap okuyucular hakkında. Siz bu çemkirmelerinizi, konu altlarına ÇÖP - LEŞ - OK KİB BYE yazan arkadaşlara yapın lütfen. Daha fazla yanıt vermeyeceğim zira, konuyu kirlettiğimizin farkındayım.

Görüp incelemediğin bir teknoloji hakkında atıp tutmadan önce bir bak yakından görüp birkaç satır bir şeyler oku, ondan sonra "aybuuks varken buna gerek yok yeaaa" dersin tamam ?
  • Bir yazılım ile bir cihazı karşılaştırmak ayrı bir tartışmanın konusu olmalı. Gerçekten enteresan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krynn66

Bugüne kadar hiç e-kitap okuyucusu incelememiş biri olarak karşılaştırma yapamadım ama olabildiğince tüm özelliklerini göstermeye çalıştım. Ben beğendim cihazı baya bir kitap okudum sayesinde. Bu arada cihaz hala bende, yardımcı olabileceğim bir konu varsa sorabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=lS7Ph72AVuY

inceleme icin oncelikle tesekkurler. Benim merak ettigim epub,mobi,pdf ve doc(x) formatlarında yazı koyuluğu nasıl? Bir yerde epub soluk,mobi koyu oldugunu okumustum lüxün.Sizin yorumunuz nedir bu konuda? Benim için en önemli etken bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Krynn66

Bugüne kadar hiç e-kitap okuyucusu incelememiş biri olarak karşılaştırma yapamadım ama olabildiğince tüm özelliklerini göstermeye çalıştım. Ben beğendim cihazı baya bir kitap okudum sayesinde. Bu arada cihaz hala bende, yardımcı olabileceğim bir konu varsa sorabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=lS7Ph72AVuY

İnceleme için teşekkürler fakat videonun ilk bölümlerinde yanlış bir bilgi aktarmışsınız. Calibro Touch Lux modelinin ışığı ayarlanabilir fakat Basic modelinin ışığı ayarlanamaz demişsiniz.
    Sanki iki model de ışıklı fakat Touch Lux modelinde ayar düğmesi varmış gibi bilgi vermişsiniz. Aksine Basic modelinde ekran aydınlatması diye bir şey yoktur, sadece ortamdan ışık alan bir ekrana sahiptir.

Bunun dışında güzel bir inceleme olmuş. Pocketbook serisinin yabancı dilde anlatımından sonra ilk yerli video incelemize de kavuşmuş olduk. İzninizle ilk mesaja entegre etmek istiyorum.

• Az önce kargo geldi, heyecanla açtım ama hafıza kartını ne görüyor ne de hafıza kartı geri çıkıyor mal gibi kaldım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.