Şimdi Ara

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
44
Favori
73.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bugün kurdum 4.4'den 5.5'e geçtim. Sayfa geçişleri çok iyi olmuş.

Cihaz hala türkçe duruyor cihazımdaki bilgiler silinmedi güncelleme sonrası.
  • e-kitap okuyucu almak istiyorum. satmak isteyenler bana mesaj atabilir.ciddi alıcıyım.teşekkürler
  • 5.5 e geçiş yaptım cihaz baya seri oldu ama sayfa değiştirmek için ekrana dokunduğumda bazen ileri değilde geri sayfaya atabiliyor tam kendimi kaptırmışken sinir oluyorum böyle devam ederse 4.4 e geri geçeceğim
  • 16 mart'ta yeni bir 5.5 daha yayımlamış PB, Touch Lux 2 için. Bunun boyutu diğerinden 25MB falan daha büyük. Değişiklikler nedir öğrenemedim henüz.

http://www.pocketbook-int.com/us/support/pocketbook-touch-lux-2
  • ufukcoskun kullanıcısına yanıt
    hatalar varsa belki onu düzeltmişlerdir ancak bir hata görememiştim 5.5'ten sonra cihazda.
  • Cihaz indirime girmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManyakFilozof

Cihaz indirime girmiş

Link var mıdır indirim için?

• kalpakci kullanıcısına yanıt
    Buyur hocam

http://www.n11.com/calibro-touch-lux-P32004469
  • 26.03.2015'te yeni bir güncelleme yayınlanmış ancak yine versiyon 5.5 ancak bu sefer 5.5.720 olmuş :) (sw_20150326_626_W_5.5_720_pn_630_user)

Mart ayında çıkan 3. güncelleme oldu, bizim ülkede ürünü satana kadar herşey sonrası ile ilgilenilmiyor hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C221F7188 -- 28 Mart 2015; 12:21:04 >
  • Arkadaşlar Calibro Basic cihazımı paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum. En ufak bir sıkıntısı olmayan cihaz. Ayrıca çok kullanışlı bir kabı da var yurtdışından getirtmiştim. Düşünen varsa mesaj atabilir konuşuruz.
  • Calibro Touch satan arkadaş varsa pm atabilir.
  • Ambalajı açılmamış touch lux satıyorum. Yerim istanbul. Elden alışveriş önceliğim. İlgilenen mesaj atsın.

• Calibro Basic satmayı düşünen varmı acaba, var ise ulaşabilirmi bana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaofke

26.03.2015'te yeni bir güncelleme yayınlanmış ancak yine versiyon 5.5 ancak bu sefer 5.5.720 olmuş :) (sw_20150326_626_W_5.5_720_pn_630_user)

Mart ayında çıkan 3. güncelleme oldu, bizim ülkede ürünü satana kadar herşey sonrası ile ilgilenilmiyor hiç

Üstat nasıl yüklüyoruz attım içine calibroda gözükmüyor. Pcdende açamıyorum

• Dostlar ebooklara yabancıyım. Birkaç pdf attım sayfaya sığmadı. Hangi format atmak lazım? Epub güzel gördüğüm başka hangi format uygun oluyor?

• AlpKhanate kullanıcısına yanıt
    indirdiğiniz zip dosyasının içindekileri calibroya atın. daha sonra cihazı kapatın sayfa çevirme tuşları ile beraber açma tuşuna basılı tutarsanız kendi yüklüyor hocam.
  • quote:

indirdiğiniz zip dosyasının içindekileri calibroya atın. daha sonra cihazı kapatın sayfa çevirme tuşları ile beraber açma tuşuna basılı tutarsanız kendi yüklüyor hocam.

Sağolasın hocam

Edit: Hallettim şimdi silebilir miyim calibrodan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 13 Nisan 2015; 17:06:23 >
  • Calibro Touch satan varsa pm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

quote:

Sağolasın hocam

Edit: Hallettim şimdi silebilir miyim calibrodan?

rica ederim, silebilirsin hocam
  • ahweto kullanıcısına yanıt
    5.5 ile yönlendirmeyi bu şekilde düzenlenmiş. Geri gitme sebebi bu olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.