Şimdi Ara

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
44
Favori
73.063
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende 4.4 ü kullanıyorum geçmeyi düşünüyorum en son sürüme. arayüz türkçe mi peki 5.8 de. olumsuz yanları var mı 4.4 ten
  • merdümgiriz kullanıcısına yanıt
    arayüz türkçe, geçebilirsiniz. sayfa geçişlerinin daha hızlı olduğunu söylüyor arkadaşlar ama ben net bir şey farkedemedim.
  • Arkadaşlar bende calibro kitap okuyucu almayı düşünüyorum.
    Aranızda satmayı düşünen olursa iletişim kurabilirse sevinirim.
  • abiler ben de bir adet basic sahibiyim. biraz dikkatsizlik sonucu sanırım ekranı kırdım. yarısı gözüküyor yarısı gözükmüyor açınca. henüz babil'e sormadım ama muhtemelen yeni bir cihaz parasına yakın bir fiyat verirler. bunun ekranını dışardan falan alıp takabileceğim/taktırabileceğim bir yol var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berenkara

abiler ben de bir adet basic sahibiyim. biraz dikkatsizlik sonucu sanırım ekranı kırdım. yarısı gözüküyor yarısı gözükmüyor açınca. henüz babil'e sormadım ama muhtemelen yeni bir cihaz parasına yakın bir fiyat verirler. bunun ekranını dışardan falan alıp takabileceğim/taktırabileceğim bir yol var mı?

cihazın orjinal modeli pocketbook 614 tür. ebay tarzı sitelerde bu model numarası ile bakabilirsiniz. siz en iyisi babilden fiyat sorun yüksek fiyat çekerlerse alternatif yollara bakarsınız.
  • Touch Lux'de DRM korumalı kitapları okuyabilen var mı? Adobe ID bilgilerimi giriyorum, indiriliyor deyip hata veriyor. Fabrika ayarlarına döndüm yine aynı.

Kindle'da sorun olmuyordu, harici sözlük de yükleyebiliyordum onda. Bunda daha hala mağazaya ekleyecekler. Aldığıma pişman oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ttf yazı tipi yükleyebilen var mı?
  • Ekitap aldım ama bu 100 tl ne zaman yükleniyor ?
  • Calibro basic aldım fakat paketten çıkardığımda arka kapağın köşesinin açık olduğunu farkettim.Kendim bastırarak yerine oturttum.Sizde hiç böyle problemle karşılaştınız mı?Bir de mağazaya zar zor girebiliyorum.Ağa bağlı olduğum halde ağa bağlanmaya çalışıyor.Acaba benim cihazda bir sorun mu var?
  • Touch Lux cihazima uygun f/p kılıf bulamadım gitti. Kirilacak cizilecek diye yanımda tasiyamiyorum. :(
  • Touch Lux cihazima uygun f/p kılıf bulamadım gitti. Kirilacak cizilecek diye yanımda tasiyamiyorum. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

Touch Lux cihazima uygun f/p kılıf bulamadım gitti. Kirilacak cizilecek diye yanımda tasiyamiyorum. :(

http://tr.aliexpress.com/item/PU-leather-cover-case-for-Pocketbook-basic-2-touch-lux-614-624-626-with-handholder-screen/1950706324.html?adminSeq=201581080&shopNumber=913059

ben de bu kılıftan aldım çok memnunum

• Ekran yanıp yanıp sönüyor nasıl çözerim? Aradım servisi format at bizim versiyonları yükle dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Ekran yanıp yanıp sönüyor nasıl çözerim? Aradım servisi format at bizim versiyonları yükle dedi.

hangi sürüm kurulu cihanızda
  • hepsinin boyutu ekrana uymasa da arka plan olarak kullanabileceğiniz çok güzel resimler var

http://seaeels.web.fc2.com/prints_p2.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaofke

quote:

Ekran yanıp yanıp sönüyor nasıl çözerim? Aradım servisi format at bizim versiyonları yükle dedi.

5.5 sürümü var. Ama bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamamıştım.

Formatla 5.9 mu yüklesem yoksa 4.4 mü yüklesem. Telefondaki kadın başka sürüm yüklerseniz garanti olmaz falan filan dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 16 Eylül 2015; 15:30:01 >
  • quote:

quote:

quote:

Pocketbook sitesindeki son sürümü yüklemiştim. Tabi yazdan önceydi. 5.5 veya 5.7 olması lazım. Ama bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamamıştım.

En son 10 eylül'de 5.9.360 sürümü çıktı sanırım. Onu da deneyin isterseniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Pocketbook sitesindeki son sürümü yüklemiştim. Tabi yazdan önceydi. 5.5 veya 5.7 olması lazım. Ama bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamamıştım.

En son 10 eylül'de 5.9.360 sürümü çıktı sanırım. Onu da deneyin isterseniz.

Bir deniyim onu . İnşallah çözülür sorun.

• cihazını satmayı düşünen var mı ?
  • Merhabalar

Hangi fontu kullanıyorsunuz acaba?

Ben times new roman 30 kullanıyordum.

Bugün Amazon Kindle'nin Bookerly fontunu gördüm. Bookerly 26 kullanmaya başladım.

Edit: Bokerly fontu gerçekten çok güzel bir font. Hem diğer fontlardan daha kalın. Okumaktan daha fazla zevk almaya başladım. tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sata90 -- 29 Ekim 2015; 15:32:59 >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.