Şimdi Ara

Calibro Yerli E-Kitap Okuyucu Basic - Touch Lux (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
44
Favori
73.101
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BLG# kullanıcısına yanıt
    Hocam durumu ne oldu acaba, ne dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzyCreek -- 4 Şubat 2015; 16:41:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

bu ürünü aldım 1 ayda geldi,cok kaliteli bir ürün, cok begendım

Hocam birkaç tane resim atarmısınız.
  • Feedbacklerde resim paylasanlar var ordan bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by oguz

Hocam durumu ne oldu acaba, ne dediler

120 lira fiyat cektiler garanti kapsaminda degio dediler aleti gondermedim

• arkadaslar bende lux cihazini kullaniyorum gayaet memnunum ancak bir kac sorum var size cihazin boyutlari uygun oldugundan cebimde sagda solda cok tasiyorum ekrana zarar gelir mi acep bir kilif almak farz midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TOSUN-

arkadaslar bende lux cihazini kullaniyorum gayaet memnunum ancak bir kac sorum var size cihazin boyutlari uygun oldugundan cebimde sagda solda cok tasiyorum ekrana zarar gelir mi acep bir kilif almak farz midir?

Hocam ekran kolay kırılacak bir ekrana benzemiyor ama darbelere karşı da dikkatli olmak gerek.

Calibronun kendi kılıfları çok kaba onun yerine aliexpress ten calibroya uyumlu kılıflardan temin edebilirsiniz.

Aliexpress'te arama kısmına "Pocketbook 614 626 case" yazarsanız kılıflara ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seko_88

quote:

arkadaslar bende lux cihazini kullaniyorum gayaet memnunum ancak bir kac sorum var size cihazin boyutlari uygun oldugundan cebimde sagda solda cok tasiyorum ekrana zarar gelir mi acep bir kilif almak farz midir?

Hocam ekran kolay kırılacak bir ekrana benzemiyor ama darbelere karşı da dikkatli olmak gerek.

Calibronun kendi kılıfları çok kaba onun yerine aliexpress ten calibroya uyumlu kılıflardan temin edebilirsiniz.

Aliexpress'te arama kısmına "Pocketbook 614 626 case" yazarsanız kılıflara ulaşabilirsiniz.

E-reader'ların ekranları kolayca kırılabilir veya kırılmasa bile ufak darbelerde bozulabilir. Kılıfsız taşımaya pek uygun değiller.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: seko_88

quote:

E-reader'ların ekranları kolayca kırılabilir veya kırılmasa bile ufak darbelerde bozulabilir. Kılıfsız taşımaya pek uygun değiller.

Tablet gibi cam yüzeyli olmadığından ekran gözüme sağlam göründü. Demek ki o kadar da sağlam değilmiş. Bilgilendirme için teşekkürler

• Elimde calibro basic vardır yeni geldi kapalı jelatini açılmamış sıfır 180 Tl düşünen Özel mesaj gönderebilir
  • zamdan sonra satislar durdu sanirim :)

• metinTasci M kullanıcısına yanıt
    Kim alır hocam bu fiyatlara Nook aldım gayet memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde özellikle dokunmatik olan modellerden mevcut olup satmak isteyen varsa irtibata geçelim fiyatta anlaşırsak ciddi alıcıyım.
  • elinde temiz calibro lux modeli olup satmak isteyen varsa iletişime gecebilir mi?( tabiki mantık dahilinde fiyatlarla)
  • Kılıf olarak tablet kılıfı alan oldu mu?

• Calibro Touch Lux 2 için tema yüklemeyi bilen kimse var mı ?
    Bazı forumlarda ( yurtdışı ) bir şeyler paylaşılmış ama becerip yükleyemedim. Belki Tema ile birlikte aygıtın kontrastı da artabilir diye düşünüyorum.
  • Pocketbook Touch Lux 2 için FW5.5 çıkmış. Henüz deneyemedim akşam denemeyi düşünüyorum Calibro Touch Lux'te.

http://www.pocketbook-int.com/us/support/pocketbook-touch-lux-2
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

Pocketbook Touch Lux 2 için FW5.5 çıkmış. Henüz deneyemedim akşam denemeyi düşünüyorum Calibro Touch Lux'te.

hayırlı olsun, basic modeli halen 4.4 te kaldı versiyon 5'i göremeyeceğiz herhalde.
  • quote:

Pocketbook Touch Lux 2 için FW5.5 çıkmış. Henüz deneyemedim akşam denemeyi düşünüyorum Calibro Touch Lux'te.

Bunu yükleyince cihazdaki bilgiler silinmiyor değil mi bir de dropbox kullanılmaya devam ediyor mu? Türkçe olmayacak değil mi ayrıca cihaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaofke

quote:

Bunu yükleyince cihazdaki bilgiler silinmiyor değil mi bir de dropbox kullanılmaya devam ediyor mu? Türkçe olmayacak değil mi ayrıca cihaz?

Dropbox kullanılabiliyor. Türkçe desteği de var bu sürümün. Ayrıca sözlükler de duruyor. Güncelleyince cihazdaki bilgilerin silinip silinmediğini bilmiyorum açıkçası çünkü sıfırdan kurulum yapmayı tercih ediyorum.

5.5'in ekran tepki süresi çok daha iyi durumda ve kitaplarda sayfa geçişleri daha da hızlanmış 5.2'ye göre.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.