Şimdi Ara

Çalıkuşu (2013)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
2
Favori
6.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • “Çalıkuşu" dizisinin ilk görüntüleri ortaya çıktı. Başrollerini Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in paylaştığı Çalıkuşu, Eylül’de Kanal D ekranında seyircisiyle buluşacak.

Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eseri 'Çalıkuşu' Burak Özçivit ve Fahriye Evcen ile hayat buluyor. Oyuncu kadrosunda birbirinden deneyimli isimlerin bulunduğu “Çalıkuşu" yeni sezonda izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor.

Tıpkı kalbiyle aklı arasında kalmış, ne tam bir kadın ne tam bir çocuk… Çocuk kadın Feride gibi… Yeni bir ülke inşa edilirken bu çocuk kadın da kendini küllerinden yeniden inşa eder… Bir yol, yolculuk hikayesidir Çalıkuşu. Feride, Anadolu’nun hangi ücra köşesini adımlarsa adımlasın tüm yollar aşka; Kâmran’a çıkar sonunda. Hemen her kadının bildiği, kiminin rol model olarak seçtiği Türk Edebiyatı’nın eşsiz eseri Çalıkuşu, Eylül’de Kanal D’de!

Oyuncular :

Fahriye Evcen (Feride), Burak Özçivit (Kamran), Mehmet Özgür (Seyfettin),Elif İskender (Besime), Deniz Celiloğlu (Selim), Begüm Kütük (Neriman), Ebru Helvacıoğlu (Necmiye), Pınar Çağlar Gençtürk (Münevver), Alptekin Serdengeçti (Levent), Güneş Hayat (Gülmisal Kalfa), Hülya Gülşen Irmak (Dilber Kalfa), Elif Sümbül (Sütlü Nuriye), Su Kutlu (Mişel), Ege Kökenli (Mari), Aslı İçözü (Sör Aleksi), Makbule Meyzinoğlu (Sör Matild), Ferhan Şensoy (Kristiyan Valez), Aliye Mutlu (Katina), Serkan Bilgi (Çarşaf Maruf), Esra Kılıç (Felike), Nesli Yılmaz (Nebibe), Sahra Verer (Nadide), Nurcan Şirin (Muzaffer), Erol Aydın (Arabacı Cumali), Zuhal Yunga(Sör Süperiyör), Melissa Giz Cengiz (Feride 1.Dönem), Ceren Arslan (Necmiye 1.Dönem), Tarık Bayrak (Kamran 1.Dönem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anche -- 6 Ekim 2013; 12:14:51 >

• Fahriye Evcen , Burak Ozcivit'e gore biraz yasli kalir gibi geliyor.Ayrica donem olarak o donemdemi yoksa gunumuze uyarlanmis olarakmi cekilecegi onemli bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

Tutmaz.

Ya tutarsa

• fahriye evcen den çirkinini bulamamışlar galiba

• Burak Özçivit'le Fahriye Evcen baya yakışmış bence. Fahriye Evcen bence çok güzel. Tutar dizi
  • gününe bagli olabilir tutup tutmayacagi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

gününe bagli olabilir tutup tutmayacagi.

22.00 de yayınlanacak gibi. boş gün yok düzgün

• pek güzel değil gibi ya yinede boş bi gün bulurlarsa olabilir boş günde yok fazla
  • f evcen yaprak dökümündeki gibi anırcak mı aceba
    not : tutmaz.
  • Daha 1 ay önce falan kitabını okudum.Diziyi merak ettim ama Aydan Şener'in oynadığını dönemdekinden
    daha başarılı olacağını düşünmüyorum.

Burak Özçivit'le Fahriye Evcen'i yakıştırdım.Fahriye biraz kilo verirse, yüzü zaten güzel, en az 2-3 yaş gençleşir.
  • Natalie Portman'a benzememiş mi ?

Çalıkuşu (2013)
  • quote:

Orijinalden alıntı: frzstr

Fahriye Evcen , Burak Ozcivit'e gore biraz yasli kalir gibi geliyor.Ayrica donem olarak o donemdemi yoksa gunumuze uyarlanmis olarakmi cekilecegi onemli bence.

• Kesinlikle tutar. Kitabını çok severim iki kere okudum. Bayanlar arasında kitabını okumamış sevmeyen birini bulmak bile zordur. Bence Burak Özçivit diziye uygun değil biraz daha karakter oyuncusu oynatsalardı daha iyi olurdu..Gerçi yanlış hatırlamıyorsam 84 yada 86 yapımında da Kenan Kalav oynamıştı..

Sırf adından dolayı ilk gün çok iyi reyting alır. Fahriye Evcen Aydan Şener'den sonra iyi seçilmiş rol için güzel hatun

Ben izlemeyeceğim ama annem ve kızkardeşim ve ananemin, teyzemin izleyeceğine eminim. 80 kuşağında olanlar illaki izler diziyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menanty -- 19 Eylül 2013; 21:13:59 >
  • Kitaplardan uyarlanan diziler Türkiyede tutuyor genelde, ben tutar diyorum
  • 10 bölüm de final yapar yani tutmaz

• Arkadaşında dediği gibi romandan uyarlananlar tutuyor.Biz izlemesek bile teyzeler izlese yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Arkadaşında dediği gibi romandan uyarlananlar tutuyor.Biz izlemesek bile teyzeler izlese yeter

öbgz izleyen ekip boş boş bekliyor salı günleri o olsa yeter

• Ben büyük ihtimalle izlemem baş role fahriye evcen değilde başka biri olsaydı daha iyi olurdu gibi ama gününü de iyi seçerlerse tutma ihtimali yüksek bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Edison

10 bölüm de final yapar yani tutmaz

10-20 bölümde bitirsinler zaten.ilk dizi 6-9 bölüm sürmüştü.uzadıkca diziler rezil oluyor.senaryoya sadık kalsınlar ,uzatacağız diye içine etmesinler yeter.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.