Şimdi Ara

Çalım Hareketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben mahalledeki, okuldaki arkadaşlarımla maç yaparken arkadaşlarıma çalım atamıyorum..daha doğrusu pek fazla çalım hareketi bilmiyorum..arkadaşlar sizden isteğim;

bana çalım hareketleri söylemeniz, öğretmeniz, veya çeşitli videolardan beni çalım konusunda bilgilendirmeniz..

yardım ederseniz çok sevinirim..bir arkadaşıma sinir oluyorum ona güzel çalımlar atıp onu çatlatmak istiyorum

şimdiden teşekkürler..

şu garip çoçuğa yardım edin

bu konuyu önce futbol bölümüne yazdım, sonra vazgeçtim konuyu silip buraya yazayım dedim ama konumu silemedim

silmem içinde yardım ederseniz daha çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigDeal -- 11 Temmuz 2007; 0:12:35 >

• O olay bendede var ama önemi yok ben çoğunlukla şut çekerim uzaktan şut çekmek çok hoşuma gider
  • sağ ayağına topu al
    sonra top etrafında 360 derecelik açıyla dön
    sol ayağına al
    topun 5 cm önüne ayağını çıkart
    sağ ayağına al
    topu plase bir dokunuşla topu ağlarla buluştur

• Youtube ye nike football yaz görürsün hareketleriBende sağlam ikitane hareket videosu vardı süperdi ama silmişler youtubeden
  • Abi bırak çalımı kaleci ol
  • Bu iş anlatmakla olsa, koca futbol klüpleri "yetenek, yetenek" diye koşturmazlardı. Gökten kemik yağardı yani anlayacağın.

Arkadaşın sana çalım attığı için hırsalnıyorsun ama bilmiyorsun ki, bu sinirden doğan hırsla öğrenmeye başlayacaksın. Zamanla olacak. Top ayağında durdukça, oynadıkça öğreneceksin.

ekleme: tavsiye olarak da şunu söyleyeyim. Topla çok oynama bacakların yamulur. Fazla falsolu vurma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 11 Temmuz 2007; 0:20:10 >
  • Çalım öğretilmez ki, çalış kendin Hava atmak istemiyorum çalım konusunda ama bana da sambacı derler buralarda
  • sana tek bir kişi yardım edebilir istersen sölerim
  • Kendi kendini geliştirmelisin. Eskiden ben da atamazdım, adam geçmek için de tazı gibi koşardım Ama oynadıkça teknik gelişiyor. Çalım atamıyorum, yapamıyorum derken bir bakıyosun öğrenmişsin ama farkında değilsin... Sadece azim ve tecrübe olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kulak Misafiri

ekleme: tavsiye olarak da şunu söyleyeyim. Topla çok oynama bacakların yamulur. Fazla falsolu vurma.

falsolu vurabilsem
  • kardeş o zaman hakem ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kulak Misafiri

ayrıca teşekkür ederim bunu bilmiyordum..artık bilgilendim..kendi kendimi geliştireceğim..
    tabi başka mesaj atan arkadaşlara da teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigDeal -- 11 Temmuz 2007; 12:00:43 >
  • en son birine çalım attığımda kolum kırılmıştı sağolsun arkadaş arkadan çermeyi takmıştı geçtikten sonra o günden beri çalım atmam attırmam
  • sağından at solundan geç
  • bileğin kıvraksa ronaldinhonun meşur hareketini yap :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.