Şimdi Ara

Çalınan IPhone 6 Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen hafta Brükselde markette iphone 6 plusım calındı. Polise de gittim ama imei numarası o an yanımda olmadıgı için veremedim. Polislerin birsey yapacağını sanmıyorum. Kendim bulabilirmiyim ? Find my iphone acık durumunda. Kayıp moduna aldım. Iclouddan sürekli bakıyorum ama offline gözüküyor. İlk aradığımda telefon acıktı sonra kapalı muhtemelen simkartımı değiştirmiş olabilir. Başka neler yapabilirim. Hattım vodafonedu. Vodafone'a, polise yada btk'ya da bildirmem gerekir mi ? Neler yapabilirim ? :(

• protege P kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun öncelikle keşke bilsem de yardım etsem ama bununla ilgili bir yazı okumuştum fotumda eminim bilen biri yazar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İclouddan telefonı sil emri gönderin. Cihaz internete bağlandığı an silinecektir. Şifrenizi de değiştirin.

Bunlar kişisel güvenliğiniziçin yapmanız gerekenler. Geri kalanını polis halleder. İmei numarası kutuda yazar, kutuya baktırıp öğrenip polise verirseniz işiniz daha kolay olur.

Bir de bulunduğunuz yerde resmi Apple store varsa geniuslar imei konusunda yardımcı olabilir. Bundan emin değilim ama denemekte fayda var.

Çok geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 13 Mayıs 2015; 14:06:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.